Svar till anonym!

Jeansen är från Dr.denim och modell kissy. Dom är jätte stretchiga och jag tror nog du vet vilka det är..:) Om du inte har såna så köp! Världens skönaste. Tycker då jag iallafall. Enda nackdelen med dom jeansen är att dom töjer ut sig i midjan väldigt fort och man måste gå och dra upp dom hela tiden, men det funkar ju alltid med ett litet skärp:)

Såhär ser dom ut:)




Älskar att få saker med posten!



suddig bild men ni överlever:)

Är det bara jag som älskar att få paket med posten? Det finns nog inget roligare även fast man vet vad det innehåller:') Det är dom så kallade "carlingsjeansen" jag skrev ju för någon vecka sen om jag inte har fel att både dom ljusa och dom svarta gått sönder. Och jag fick ju tag i dom ljusa på stan men dom svarta fanns inte. Och jag är så jäkla desperat då det kommer till svarta jeans. Jag kan inte leva ett liv utan svarta jeans. Allvarligt, det är lika självklart som att varje liten människa på denna jord går på toa varje dag! Jag hade till och med tvingat mormors om bor i sundsvall kolla i både birsta och inne i själva sundsvall om dom men dom fanns inte. Men nu är det ju såhär, att dom där jäääävla byxorna nyss kommit in på carlings så då vart det hejdå ännu mer pengar än vad det borde varit eftersom frakten tillkommer. Men nu vet ju alla som är lika desperata som mig, att om dom inte finns i stan så finns dom på nelly!:)

Vet inte om jag nämnde att jag fick ännu ett paket....förra veckan tror jag det var? Detta var iallafall vad som fanns i det paketet!




ny dag och bättre humör

Jag är på mycket bättre humör än igår  vilket känns skönt! Dagen började med träning från 6 till 7 och sen hem och käka frulle. Nu sitter jag mer eller mindre klar på golvet och väntar på att platttången ska bli varm. Sen blir det skola i hundra tusen år. Fuck:(

Aja, hoppas ni får en bra dag!:)

I wanna be the girl who makes your bad days better. The one that makes you say, "my life has changed since I met her."

Min mensvärk dödar mig. Jag är ledsen. Jag är förvirrad. Jag är arg. Jag är less på era lögner. Jag orkar verkligen inte röra mig utanför dörren ikväll men tyvärr så måste jag. Jag vill sova. Jag vill bort. Jag vill hålla om min fina. Jag saknar honom. Jag älskar honom.

Typ så ser min dag ut. Hoppas ni har det bättre än mig.

one step at a time

Sitter som ett emo framför datorn/tvn, mina naglar is gone:( Låter som världens fjortis då jag skriver så haha! Men jag tycker det är sååå mycket finare med långa naglar än korta. Men då dom börjar gå av så blir det ju bara fult! Så nu mina vänner, nu ser mina händer ut som bebis händer(Y) En sak som är riktigt bra med korta naglar är ju att det blir så mycket enklare att skriva på tangentbord! Och på min telefon för den delen som också har tangentbord, och nu behöver jag inte oroa mig då jag ska ta i saker eller försöka dra på mig tighta jeans!

Släpper nagelsnacket och tar upp mina matlagnings kunskaper istället. Om man tar fram kött från frysen så kan man ju tina det i mikron, dock på lägsta värme. Och det gjorde jag, jag tyckte att jag var jätte duktig:') Men jag ändrade mig i samma sekund som jag öppnade mikron. Jag hade alltså lyckats KOKA köttet??????? På lägsta värme????? I 15 minuter??????? HALLÅÅÅ???? Varför kan inget sammarbeta med mig idag:( Satt in nytt kött just före jag gick in i duschen eftersom grått kött inte såg så lockande ut..Jag vet inte om jag ens vågar titta nu...Hoppas det funkade denna gång iallafall så att jag kan få mig lite mat i magen!

Efter maten blir det att kolla igenom matten, sen ska jag sätta mig framför Sofia's änglar. (Sofie's eller Sofia's, någon som vet?!!) Efter det så ska jag gå och sussa sött och vi får väl se hur många timmars sömn jag får inatt..Och när jag får mig upp imorgon OCH när jag kommer till skolan-.- Varför kunde det inte vara lov nu istället för nästa vecka..Gud ändå:/


Sol

Krigade mig iväg imorse för att träna lite. Och nej, det är inte min dag idag..Först och främst så såg jag inget då jag gick ut för det är på tok för ljust ute speciellt då man är nyvaken-.- Kanske inte ska klaga på att det är sol egentligen? Det betyder ju att det är en dag närmare sommaren! Sen föll min cykel mer eller mindre isär i småbitar då jag cyklade till stan, och mitt på jävla bron tyckte cykeljäveln att det skulle kanske vara lite roligt att ramla? Men det var det inte..mitt framför en jävla bil också. Sen mitt i allt höll jag på att tappa balansen på arc trainern också? Vad händer? och inte nog med det så hamnade jag på en isfläck då jag skulle tillbaka till min cykel, just my luck..

Nu är jag iallafall hemma, ska försöka orka gå till köket och fixa lite lunch som kändes otroooligt jobbigt..Efter det blir det väl hoppa in i duschen och sedan försöka hitta något kul att göra. En grej jag suttit och fnissat åt den tiden jag suttit vid datorn nu och läst alla inlägg på bloglovin är att alla skrivit om, åååh jag försov mig idag. Eller, hatar skolan..lektionen suger osvosv. Mohaha!!! Skönt att vara hemma;)


Jag älskar när du håller om mig om nätterna.

Efter god middag och en massa skratt till sällskapsspel så fick jag hämtning av älsklingen och Adam. Vi tvär for till Adam innan jag och älsklingen fortsatte vidare till honom. Vi såg filmer, eller ja..en film för min del! Var heeelt vilse i pannkakan och sömning som jag vet inte vad. Och jag kan säga att jag sov som en stock! Älskar känslan då man ska sova och Rasmus håller om mig:')

Pappa kom och hämtade mig kring 5 och då bar det av hemmåt och åt lite middag. Nu sitter jag här och ska slå igång BB. Önskade Rasmus kunde sova här inatt men nää:( Skulle vara supermysigt + att jag är ledig imorgon! Så det är alltså "Lördag" för mig, wihhooo! Slänger in en bild från igår så länge:)


Dont like me? Cool, I dont wake up every day to impress you.

Jag steg upp imorse och slängde på mig träningskläder innan jag försökte cykla till stan. Jag trodde verkligen att jag tog cykeln, men tydligen tog jag slalomskidor...Tycker dom att det är onödigt att ploga bara för att deet är helg eller vadå? Det gick verkligen inte att ta sig fram, hur jävla mycket jag än cyklade så stod jag tamefan stilla. Det tog mig alltså 45 minuter att cykla till stan då det i vanliga fall brukar ta 10 minuter. FYFAN vad arg jag var....Efter en och en halv timmas träning ringde jag iallafall efter hämtning och har suttit här sedan dess. Tönt, I know! Jag ska slänga på mig en ansiktsmask, se ett avsnitt av bb och ssen hoppar jag in i duchen och börjar fixa mig inför kvällen!


old pic

En bild från spelet vi spelade ikväll.


Någon som kan gissa vad det är Emma ritat..?

Haft en toppen kväll!

Min kväll har inte varit annat än toppen! Jag blev hämtad av min fina Julia och vi rullade vidare till stan och åt på wok n roll. Efter det hann vi in på ck ett tag innan dom stängde sen gick vi och köpte lite gott innan vi satte oss på bion och skämde ut oss.....kul var det då iallafall;) Senare kom bror och hämtade oss och vi for hem till mig och spelade lite tv-spel innan finEmma kom. Då spelade vi sällskapsspel, något nytt som mamma köpt. Ryktet går hette det, faktiskt riktigt roligt! Men nu har dom iallafall farit och jag ska göra mig klar för en någorlunda tidig kväll.

Imorgon på morgon väntas träning sen ska jag göra mig klar heeela dagen innan gästerna kommer sen blir det att äta surströmming!! MUMS! Och då jag är klar vid bordet så kör jag iväg till älsklingen och spenderar natten där med honom! Så jag vet inte om jag kommer skriva något mer förän på söndag. Kanske hinner slinka in med något tråkigt inlägg imorgon:) Längtar som en gris iallafall!


Haha!! Jätte mega gammal bild på mig och Julia..I love you!:*

Jag är med i en tävling hos Flavoured!


Nu är jag med i en tävling igen, och det skulle verkligen vara kul att vinna!

Ni kan också ta chansen till att vinna det ni ser på bilden ovan.
Allt ni behöver göra är:

1. Följ hennes blogg på bloglovin (http://www.bloglovin.com/sv/blog/2274609/flavoured/follow)
2. Flölj hennes blogg på blogkeen (http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=212652&f=true)
3. Berätta om tävlingen i din blogg/facebook (låna gärna bilden).

Då ni är klar med detta så skickar ni mail till [email protected] och berätta att du gjort allt + länk till ditt inlägg/facebook inlägg.

Lycka till nu everyone!:-)

Homework won't kill you...but why take the chance?

Nu har jag fått i mig min goa mat! Värsta mästerkocken alltså! Träningen gick bra men tyvärr blev det en kort en..:) Ska springa och leta mitt förbannade mattepapper så jag klarar omprovet imorgon-.- It will never happen!! Sen ska jag lägga mig i min saknade säng för en god natts sömn sedan tagga en kväll med brudarna!


Guds gåva♥

Kort dag idag, skönt!

Det blev en superkort dag idag, vi slutade redan kvart över 11! Då pallrade jag mig iväg till stan och pratade med fina flicks tills mamma fick lunch och vi gick och åt tillsammans. Efter det kollade vi lite affärer och jag skulle köpa en dunder bra ansiktsmask för att mitt ansikte tråkigt nog har blivit nya finland. ( Borde kanske vara mer aktiv på vissa lektioner då man måste kolla på google hur Finland stavas...) Men jag fick även med mig underkläder!

Nu ska jag kila in i mitt rum medans musiken dunkar och förövrigt stör grannarna HEHhd(6) Nä men seriöst, jag ska försöka städa mitt otroliga fina rum som nu mera ser ut som en svinstia..:) Efter det blir det att göra i ordning lite mat för att sedan cykla in till stan för ett litet träningspass!!

Haha, jag fick även svar på mitt lilla anonymous inlägg och pratade lite med broder. Trodde dom var värsta typ...mördarna och gjorde  så att datorer och grejs slutade funka:(:(:( Är dock tacksam för att det inte var så farligt som mina små fantasier tyckte;$


LESS

Nu äre såhär att jag blir lite småarg, som vanligt då. Anonymous är hackers right? Jag är rätt så säker på det om jag inte misstagit mig heeelt fel. Har sett flera gånger idag att det är folk som skriver på facebook sluta hacka min facebook osv. Då kan jag ju dock inte säga med säkerhet att det är dom? Men direkt jag gick in på bloglovin så ser man deras "bild". Ni som har bloglovin vet att man brukar se en bild som är i inlägget på vänster sida, DÄR är den där jävla bilden dom har. Och alla inlägg står på engelska, så jag vågar inte klicka upp HEHE. Gick in och kollade på en av bloggarna jag följer för att kolla, då såg det helt normalt ut. Så vadå, är dom inne på min användare där eller?

OCH kan man få virus av dom? Någon som vet, jag menar..om man klickar på en sida där dom pillat som jag nu försökte förklara ovanför. Eller är det ofarligt? Tacksam för svar!


jag ser det snöar....

Jag som trodde att våren äntligen var påväg vart lite sadface då jag kollade ut genom fönstret=( Snö, really? Varför, jag menar...det räcker med den snö som ligger på marken..Skulle vara bra om snön kunde komma nerifrån och inte uppifrån. Ni vet som gräs? Växande snö, det skulle väl ändå vara något?

Annarrrrrs? Nationella idag, gick otroligt bra faktiskt. Får bara hoppas att lärarn tycker samma! Och nu sitter jag framför BB och fnissar lite och blir mer eller mindre förbannad på Hanna W. GUUUD så irriterande människa! Sen laddar jag inför möte ikväll som jag helst skulle skippa, men what to do...sista mötet före nf drar igång!:)


Fettisdag!

Igår blev det ingen skola för mig, var sängliggandes hela dagen med illamående. Eftersom jag gjorde nada gick dagen riktigt sakta men tillslut kom kvällen och jag fick sova igen! Idag var det mycket mättre men efter skolans mat var jag illamående igen..vem kom på att man skulle laktosintolerant-.-

Efter skolan gick jag på stan ett tag innan jag gick vidare till gymmet! Det gick superbra så nu är jag nöjd!:) Dock sitter jag och fryser som en jude så jag ska hoppa ner i ett vart skönt bad med tända ljus!!

Jag saknar min sötnos gudomligt mycket, hoppas jag får vara med honom i helgen!!♥


Many times I wonder why I stopped, I miss it.


Cheerleading. It's something you only understand when you try it.
The beauty of nailing stunts and the glory of winning a competition.
You only understand it when you fall in love with the sport.
You fall in love with your teammates, your coaches, your gym, your biggest competition, and the entire cheer community.
Others see it as a stage in life. A simple high school thing, cheerleaders, band geeks, football players.
But you know, it's so much more.
They won't accept that you're qualified as the most hardworking and fiercest athlete of them all.
They will never know how great the feeling of putting so much faith into three people to catch you feels.
They will never ewperience the feeling of being so needed and important for the team.
It's hard to explain it to them, the first time you hear your music, when a stunt sequence isn't difficult anymore, and the joy of seeing your coach freaking out because you did your routine to perfection.
They don't understand why cheerleading means so very much to you.
It's everything.
At some point, cheerleading has been your escape from the drama of your family and friends, and you can say "cheerleading saved my life"









-


Tävling.

Nu är jag med i ännu en tävling. Det innehåller samma saker. Ni kan vinna en av dessa goodiebags endan.

Oj bilden blev väldigt suddig..men jag tror ni kan läsa iallafall vad som står. Tävlingen hittar ni här!
Lycka till!:)

Tävling!

Jag är nu med i en tävling hos Tina! Du kan vinna en av dessa goddiebags som syns nedan. Reglerna är väldigt enkla och ni kommer direkt till tävlingen här!

Säck 1.

- 10 st nagelack från märket Depend i olika färger
- Ett presentkort på Kicks värt 1100 kr!
- Tandbleknings kit från Simple smile
- 3 st Victoria Secret Body Splash
- Ett par låga Converse i strl. 38

 

Säck 2.

- 5 biobiljetter till valfri film på valfri SF biograf!
- Lancome Euphoria parfym
- Ett presentkort på MQ värt 900 kr!
- Ett par Hunters i strl 38
- Foundation, concealer samt puder från makeup store!


The bodyguard

I brist på annat så såg jag mello ikväll, aldrig svärt och skrikit så mycket åt en tv förut. Fy och fan så dåliga bidrag det var, man skäms ju fan! Nu sitter jag iallafall och ser The bodyguard där Whitney Houston är med! Har inte sett så länge men hittills är den riktigt bra faktiskt. Efter filmen går jag och lägger mig och hoppas på en god natts sömn och ett bättre humör..


ååh

Ännu en helg planerna kan ta sig i röven. Orka int...blir väl sova hela jävla kvällen ikväll också, fuck

vad är detta?

Nu har jag fått ytterligare en kommentar om bilden på rumpan. Trodde jag var rätt tydlig i förra inlägget att det INTE är min rumpa? Den är fortfarande tagen från we♥it....!!!!!!



Sitter i köket och irriterar mamma med musik hon verkligen inte tycker om HEHEH(6) Väntar på att maten ska bli klar sen väntar jag på svar av älsklingen också.

Haha! Jag försökte mig på nail art nagelacken, ni vet dom med jätte smal pensel? Inte det lättaste vill jag lova! Guuuud så svårt det var:O Och aldrig i hela mitt liv  att jag ens nästan kommer lyckas göra något på höger hand..varför ska det vara så svårt-.-


Duktig flicka

Haha någon anonym kommenterade och frågade om det är min rumpa på bilden i något inlägg längre ner, och nej det är det inte! Bilden kommer från we♥it!:) Skulle vara trevligt om du skriver ditt namn nästa gång också..:)

Steg upp kring 9 och tog på mig lite kläder och gjorde mig en macka innan jag drog iväg och tränade. Gick superbra för dom som undrar;) Nu är jag iallafall hemma och dunkar musik. Ska snart göra mig lite mat och stoppa i magen innan jag...gör något annat? Duscha skulle jag i och för sig göra, äsch vi får se vad som händer!

Ikväll hoppas jag på att  få vara med världens finaste men han mådde inte så bra så vi får se..Hoppas iallafall att han mår bättre så jag får mysa lite med honom!



You'll never make it now that's what they told you, you start to figure out who really cares for you. when no ones around no one is there for you.

It's not fair all the things that just had to happen
Some days you wake up and feel like you've been abandoned
Life didn't shape up in the way that you planned it
The life you live is not the one that you imagined

Obehaglig

Skolan har varit så jäkla dryg idag. Har inte gjort något kul alls förutom att spela kort med brudarna och pratat en massa med dom. Den här veckan har jag haft en och samma vikarie 3 gånger på 3 olika lektioner, men idag fick jag nog så jag och E och S gick därifrån. Jag har nog aldrig i mitt liv träffat en människa som är så jävla obehaglig som han är. Första lektionen satt jag bokstavligt talat och skakade för att jag är rädd för han...Usch vad han är äcklig! Hoppas verkligen inte att jag måste ha han något mer..

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, får väl bli att ligga framför en film och mysa. Sen blir det en rätt tidig kväll också för jag far och tränar imorgon på morgonen. Känns riktigt skönt och är riktigt taggad!:)


sovasovasova

Jag Julia och Lisa har varit superduktiga idag! Jag har redan fått träningsvärk så jag känner att jag förmodligen inte kommer ta mig ur sängen imorgon...Men det är skönt att det är fredag imorgon iallafall!

Jag vet inte riktigt vad som händer i helgen. Hoppas på att få vara med min fina iallafall! Önskar att jag fick somna i hans famn redan inatt, det finns inget mer underbart ställe än det! Åh vad jag älskar dig!:')


Svenska

Sitter i skolan och har svenska just nu. Vi ska skriva en uppsatts om något vi tycker om..? Har ingen aning om vad jag ska skriva om..

Annars då? Var och gymmade med mina fina flicks igår och ska även dit idag! Efter det ska jag laga mig lite mat och sedan läxa sen ska jag dejta sängen rätt tidigt!

Älskar er mina fina flickor!

Jag har haft en toppenkväll med massor av skratt och tokigheter med mina fina! Fattades bara en enda sak för att göra kvällen heeelt perfekt! Svårt att gissa sig fram? Tror jag nog inte? Självklart var det ju min fina pojkvän!

Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sussa, får väl se när man vaknar imorgon. Inget larm ska ställas. Älskar sovmorgon! Efter skolan blir det att fara förbi gymmet med mina bruds och ja..vi får väl se hur det slutar;)


And the truth is, I can't live without you!

Alla hjärtans dag

Kör som alla andra med en alla hjärtans dag rubrik i brist på annat. Jag tycker inte egentligen att alla hjärtans dag är något jätte speciellt, visst det är mysigt och man ska "visa" sin kärlek till nära och kära. Mer än vanligt, eller? Dont know? Men jag hoppas ändå att alla får en bra dag idag!♥

Det blir gomat med familjen sedan drar jag Julia och Isabell till staden och ser bio! Kommer bli toppen!


L . O . V . E

Tröttare än jag vet inte vad, vilket inte är så konstigt med tanke på att jag gick upp 05.30..-.- Gäspade mig genom hela skoldagen med skratt bus och fina vänner! Såg även en bit av en film som vi ska fortsätta se imorgon, känns skönt att inte alltid jobba med tråkiga saker och se film istället! Vi bakade cupcakes på hkn. Gick ju som det gick för min del! Efter det fick jag hämtning och for upp till solbacken och köpte träningskläder och lite grejor på ica. Såg att det även där fanns en massa cupcakes osv, trodde jag skulle kräkas så äcklad jag var! Usch..!

Nää, nu ska jag slänga mig i sängen och hoppas på att få sova mindre ostört än inatt:)


Världens finaste pojkvän

Planerna om igår blev helt knas till en början. Men sen kom älsklingen och hämtade mig så for vi hem till honom! Tyvärr fick jag sova själv mer eller mindre hela natten..men jag fick krypa intill honom direkt han kom hem. Vid 12 kunde jag inte sova längre för jag började må så illa så jag gick ut och satt mig i bara tshirt och det var till min förvåning riktigt skönt?!? Det var nog dock för att jag mådde så illa för jag var tvungen att springa upp och hämta kläder. Men jag gjorde mig iallafall lite frukost och satt mig ute i solen och åt det sen satt jag bara och solade tills Rasmus äntligen kom sig upp. Riktigt skönt var det!:) Jag kan väl inte säga att våran vakna tid var så långvarig eftersom vi somnade direkt vi kom upp igen haha!

Fick hämtning kring 5 och då for vi till erikslid och köpte hem middag. Och nu efter det har jag inte gjort så mycket alls. Ska kolla igenom lite läxa innan jag kryper ner i soffan framför Kontoret.


Got a picture of you, I carry in my heart.

Jag minns dagen jag fick veta om dig Rebecka, min fina ängel. Jag försökte så gott det gick att hålla tårarna inne, men det är inget man kan göra då man får veta sådana saker. Jag hade varit så glad hela dagen, det var höst och lite kyligt. Men det var inget som hindrade mig från att le. Jag satt ute med några vänner och kröp ihop i min vinterjacka. Vi skrattade och pratade om det mesta, då jag fick smset "Rebecka finns inte längre". Jag visste inte vad jag skulle göra, jag fick panik. Jag ville inte bara börja gråta framför alla, även fast dom såg på mig att tårarna skulle komma vilken sekund som helst. Jag skickade ett sms till min fina vän Emma, att hon skulle komma ut så fort hon kunde för jag klarade inte av att vara där längre. Direkt jag vände mig mot henne bröt jag ihop.

Jag mötte min mentor i korridoren, jag försökte berätta men fann inga ord. Jag bara grät. Jag ville därifrån, jag ville bort men vart? Vart skulle jag åka för att allt skulle bli bra igen? Vad kunde jag göra för att du skulle komma tillbaka? Ingenting. Jag var så hjälplös, jag kände mig så svag. Hur kunde det vara sant? Det fick inte vara sant! Jag kunde inte sluta gråta den dagen, det var omöjligt. Jag ville sluta men det gick verkligen inte. Och dagarna efter var så jobbiga, att veta redan på morgonen då man vaknade att du inte finns längre. Att jag inte kunde prata med dig, jag skulle aldrig mer få höra din röst eller möta ditt fina leende på stan.

Det gör så ont varje gång jag är på jobbet. Att veta att du faktiskt satt där inne förut, att det var där jag träffade dig för första gången. Då jag satt i ditt knä, jag undrar om du minns det. Om du minns hur glad jag var av att få vara i din närhet. Jag har sett upp till dig så mycket, du var min förebild och det är du fortfarande. Aldrig har jag träffat en människa som varit så stark. Så glad och hade så mycket energi.

Jag minns då du skrev att du tycke att folk inte uppskattade det dom såg lika mycket som du gjorde. För du visste inte när det skulle ta slut. Du sa, "att se vårens första fjäril är som att se en ängel". Ungefär en månad efter det att du gick bort så var jag inne på Coop med en vän, jag hade fortfarande inte förstått. Jag var fortfarande så sårbar. Vid den tiden var det omöjligt för en fjäril att leva, för att det var så kallt, så sent på året. Men det flög en fjäril där inne, som kom och satt sig på mitt hjärta. Det var så fint, och jag var säker på att det var du! Varje gång jag ser en fjäril flyga förbi så tänker jag på dig min fina.

Jag är ledsen över att vi på jorden inte fick mer tid med dig, det var inte tillräckligt för oss. Men jag är så glad att du inte har ont längre. Att du är på en plats där allting är bra, utan problem, utan sjukdom och smärta. Jag är glad att du har det bra.

I 1 år, fyra månader och 16 dagar har jag saknat dig som aldrig förr.  Du finns alltid med mig och det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Jag bär nu ditt minne långt in i hjärtat. Som sagt, jag saknar dig hjärtat! Och jag hoppas att vi ses snart igen♥




Closer than my peeps you are to me, baby

Trågigaste dagen ever, trodde aldrig att den skulle ta slut..Bara slöjden flöt på bra. ikväll var det ju tänkt att jag skulle fara till Rasmus men icket, lite saker kom ivägen. Men det är väl sånt man får ta? Så blir att tråka söööönder ikväll.


Skulle inte tacka nej till att vara där just nu!


Nationella del 2

Idag hade vi vårt andra nationella prov i svenska, i nästan 3 timmar..Gud så drygt! Textandet flöt på jätte bra men dock är jag osäker på om jag fattade uppgiften rätt:/ Hoppas på det bästa men förväntar mig det värsta! Efter nationella hade vi hål i typ 2 och en halv timma, då satt jag och mina brudar och spelade kort, jag är ingen dålig förlorare nejnej! Efter det så sov vi halverst på tekniken och på spårket gjorde jag inget alls, for även tidigare för att min huvudvärk aldrig vill bli bättre, snarare tvärt om. Så nu sitter jag och väntar på att O.C ska börja om efter reklam.


magic

Märkte igår att jag hade hål i mina underbara carlingsjeans...eller det är typ inte hål. Det är mer som om trådarna åkt isär från varandra så det ser ut som bara ja jag vet inte hur jag ska förklara..Men jag måste iallafall ha ett par nya direkt dom kommer! Och imorse då jag hade tagit på mig dom ljusa carlingsjeansen så tänkte jag att jag måste ju kolla för säkerhetens skull att det inte är hål i dom också! Men visst fan skulle det vara de nog...Fick panik och bad mamma ringa Carlings direkt hon hade tid så Emelie la av ett par åt mig så jag kunde komma och köpa dom då jag slutat skolan. Känns skönt att jag har dom, men det svider i börsen!

Förutom mitt jeans kaos så har det varit en bra dag idag. Låg och drog mig till kl 9 imorse och då jag tog mig krafter till att lyfta upp telefonen möttes jag av världens finaste sms från världens finaste Rasmus! Det gjorde min dag! Med ett leende studsate jag upp ur sängen och gjorde mig lite frukost innan jag gjorde mig klar och for till skolan. Skolan gick underligt bra idag. Ganska slappt men det gick finemang! Jag har inte ens varit lite arg idag! Men jag tror det beror mycket på att jag blev så glad av smset jag fick. Såååååå, det är en bra dag för mig idag!:) Nu ska jag stoppa i mig lite käk innan jag slår igång någon serie!


jag tar död på mig själv

För ett rätt bra tag sen kom jag på mig själv och fick ett svar till varför jag alltid är så trött och slut. I think..jag tar helt enkelt död på mig själv med mina egna tankar. Jag stör mig väldigt lätt på folk, jag har lätt för att döma personer. Ser jag någon som..inte är "bra nog" i mina ögon tycker jag inte om den personen. Går det förbi en människa på stan som kanske, kollar lite snett eller gör något konstigt tycker jag att det är fel. Och ja, jag vet att det är fel att döma personer och inte tycka om dom for no reason.

Dag in och dag ut går jag i skola percis som alla andra ungdomar. Men jag är arg hela tiden, jag är arg på lärare. På elever på skolan och till och med folk i min egen klass. I flera situationer kommer jag på mig själv att, fan jag kanske inte skulle ha sagt sådär. Eller, jag skulle inte ens ha öppnat käften över huvud taget. Jag har ingen rätt till att störa mig på oskyldiga människor eller höja rösten åt folk då dom inte gjort eller sagt något som är fel.

Jag kan ofta se mig själv som en dålig person för saker jag säger och gör. Jag framstår ofta som otrevlig. Enligt mig själv iallafall och förmodligen flera andra också. Men av någon anledning, så tänker jag som sagt inte på det. Det bara..kommer? Jag tycker det är jätte jobbigt att det ska vara sådär, att jag inte kan vara i skolan ens 10 minuter innan jag kokar sönder av ilska. Direkt jag kommer dit vill jag bara hem igen.

En annan sak som stör mig väldigt mycket är att jag stressar alldeles för mycket. Som dom flesta redan vet, eftersom det kommer på tal väldigt ofta. Det är verkligen ingenting jag mår bra över, jag blir sjuk (magkatarr) väldigt ofta, jag äter dåligt pga det och jag sover dåligt. Dock sover jag ju inte alls nu eftersom jag är så jävla förkyld..Jag kan inte gå på stan utan att jag bara vill springa igenom dom affärer jag ska gå på, rusa förbi allt folk för att slippa hälsa på folk. Likadant här som på skolan, direkt jag kommer dit vill jag hem. Jag vet inte varför det är så, för egentligen älskar jag att vara bland mycket folk. Eller jag gjorde iallafall, jag tycker det är så kul att se folk komma överens och att man faktiskt kan ha roligt tillsammans om man är många.

Jag kämpar, jag kämpar varje dag för att försöka att inte bli arg, att inte stressa och må dåligt. Det är svårt, men jag försöker! Och till alla dom som läser denna förövrigt värdekassa blogg som jag någon gång varit otrevlig mot, förlåt!

Jag skulle vilja tacka min familj och mina fina vänner som finns för mig. Men framför allt min fina pojkvän, Rasmus! Eftersom att jag och han inte alls kände varandra långt innan vi blev tillsammans så måste det vara helt och hållet omöjligt för honom att märka skillnad på mig. Men jag känner mig som en bättre person efter jag träffade honom, jag mår bättre helt enkelt. Det är en person jag aldrig kommer lyckas tacka fullt ut, eftersom det är för mycket att tacka för. Och det är en person som jag aldrig någonsin i hela mitt liv kommer kunna lyckas beskriva mina känslor för. För jag lovar er, det är omöjligt att beskriva för en sådan där fin person, hur mycket man verkligen älskar just den där personen, den där saknade pusselbiten i livet. Jag har fått höra lite saker om vårat förhållande som jag inte alls tycker om, av mina så kallade "vänner". Som jag förövrigt inte pratar med längre för jag finner verkligen ingen anledning. Men jag vill bara säga fuck ya all som stör sig på vårat förhållande, mig eller han. Ni kan mer än gärna dra åt helvete:) (Sluta upp med irritationerna Linnea..) Jag bryr mig inte ett skit om vad ni har att säga, för jag kämpar för mitt förhållande, och det ska jag göra ännu mer! Jag tänker inte förlora min underbara pojkvän! Och om du läser detta älskling, förlåt åter igen för dom gånger jag gör dig arg ledsen och besviken! Men jag älskar dig massor, och det vet du!♥


Nog om mitt tjoller nu, nu ska jag våldta min säng för jävlar var jag är slut..!


I miss you so damn much


Allt som flyger upp måste landa tillslut.

Första skoldagen för mig på 12 dagar, känns förjävligt. Vill bara ligga hemma och sova..Nationella idag iallafall, tror det gick rätt bra ändå. Får hoppas på det! Fick även sluta tidigare för att de var så synd om oss för vi hade haft prov så länge(Y)

Krigade mig till stan med Julia och Emma i kylan efter skolan, fick med mig underkläder, en hemliz och lite mat hem.

Just nu sitter jag och väntar på att grejset i ugnen ska bli klart så jag får äta någon gång, min mage skriker efter mat! Och jag kände att jag var tvungen at lyxa till det eftersom jag är helt ensammen till någon gång ikväll. Känns dock rätt skönt!


Tack å hej

Jag är trött, jag är ledsen, jag är arg, jag är stressad i sinne, jag hatar dig, du är verkligen överallt, att se ditt namn på facebook är en gång för mycket, men tyvärr är du, som sagt, överallt! Less på dig och ditt skitsnack. Less på dig och dina lögner, less på att du tror så förbannat mycket, less på att försvara dig för andra då du framstår som en hora i andras ögon. Men faktum är, du är en liten äcklig hora. Du Är Äcklig! Alla dessa gånger jag ställt upp för dig, och jag får inte ett skit tillbaka. Så många gånger du sårat mig, sårat mig så jävla mycket och likt förbannat ställer jag upp. Du har förstört så jävla mycket i mitt liv, men vet du var? Det gör du fan inte en enda gång till. Du kommer inte lyckas, och du har inte mig längre. Prata inte med mig, titta inte på mig och låt bara mig och mitt fucking liv vara för det är så jävla bra utan dig!


Melodifestivalen del 1

Dead by april och Sean Banan med i melodifestivalen...? Kunde inte ta Sean seriöst alls, tror inte detta är något för honom! Men jag hoppas däremot att Dead By April kommer med något bra!

Har inte så mycket mer att säga? Mina känslor är väl mer eller mindre upp och ner och in och ut. Typ? Har väl mått bättre med andra ord. Nu dumpar jag tvn och datorn ett tag och ritar istället. Får se om jag kanske lägger ut ett slutresultat senare.


I really need you in my life, I can't live a life without you!

Real love? It is when you go through the hard trials of trust and sacrifices and still wake up every morning falling in love all over again.

1 februari

Måste förbi skolan idag vilket känns sjukt jobbigt med tanke på hur jag mår och alla jävla småungar som skriker som galningar osvosvv! Skulle helst sitta hemma, men what to do..Efter jag är klar där ska jag bädda ner mig i soffan framför en film med en kopp te. Ska försöka få med mamma in i filmen också, får se hur det går..
Nä nu måste jag hoppa in i duschen så jag hinner.


R♥

RSS 2.0