J.BALLY


IDAG: super dåligt humör > skola > städa > äta
NU: sitter och väntar på att Sandra och Daniel ska komma sen far vi till kåge.

bedöva mig det känns som jag blivit halv och nu är falska känslor bättre än inga alls och det är inte det att min blick har blivit kall jag har sibirisk vinter fast på insidan





LÖRDAG: For till umeå kl 8 på morgonen med ett härligt gäng. Under dagen har vi ätit, spelat laserdome, shoppat, ätit, sussat på en stenbänk (dock typ bara jag och kan meddela er om att jag vaknade av att en myra kröp in i min tröja..ingen bra start  efter min sömn..) ännu mer mat, bio och till sist..mat!!

SÖNDAG: sussade sött till kl 1 sen har jag väl inte gjort något alls under dagen och senare på kvällen for jag till älsklingen, först var vi bara två soffpotatisar sen kom felix och fick med oss ut så vi var ute med han ett tag.

IDAG: skolaaaaaa, tråååååååk, dåligt humör osvosvosv behöver ja berätta nå mer?


sussa sött jag har dött

jag orkar verkligen inte skriva om dagen nu, jag är så jäklarns trött att det går inte dit en till. Jag ska bara slänga mig i sängen och sussa sött hela natten lång. Känner mig bara död just nu, levande död you know;)


fuck you


Nu har D nästan nyss farit, vi har sett film busat åtit glass jag har gjort läxa, pratat osvosv. Nu ska jag gå in i duschen en snabbis sedan ska jag fortsätta med bilden och senare fortsätta med shortsen jag har påbörjat!


Danieeel

Sitter i soffan med D smått sussande vid min sida. Han kom för typ en timma sedan kanske? Vi ska försöka käka något nu, sen ska jag fixa klart min läxa sen vet jag inte vad som händer:):) något kul hoppas jag iallafall


je dois aller l'avante suivre mon tempérament je n'ai pas ma place ici j'espére que tu comprendes


ligger i sängen och håller på att se en film medans jag väntar på att daniel ska komma. Idag har jag och mamma varit på stan, fyndade 2par jeans som jag ska klippa av till shorts sen 45kr st! sen har jag väl inte gjort så mycke mer.

I lördags var jag med D&L vi for till en lekpark sen kom Ante Erik Julia och hennes kompis och var med oss ett tag. Efter dom for så satt jag D&L mest i lekparken och prata.

Igår for jag till kåge, vart sedan uppplockad av D och Erik och vi for till lillån där det var massa folk som körde skoter på vattne.




Grattis på födelsedagen Reb!
Tänker på dig lite extra idag och jag hoppas att du har det bra där uppe!
Vi saknar dig♥


jordens undergång 18.00 ikväll? skit på er

Orkar inte allt detta tjat om att jorden kommer gå under? Kanske för att jag är lite småskraj haha..himlen är snart svart och det blåser som tusan. Kanske ska springa ner och hämta flytväst, eller var det en jordbävning? HAHA magad..orkar inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..

Igår hann jag inte skriva något för att jag var stressat som in i attan. Jobbade 8-16 skulle då hem och duscha, käka osv och började jobba igen kl 18. Som ni redan vet kom jag på nu, det blev att se djungelboken2 och mulan med småbarn och D medans pengarna tickade in. Efter ett tag kom Linus också och vi for förbi söder efter vi varit klart på travet. Träffade Emma och Anette sedan for vi hem och hämtade en hjälm åt E sen for vi ut på äventyr. Träffade Andreas och Erik ett tag sedan Jon och nåntill. E och L for hemåt kring 11-12 och då gick jag och D in och jag somnade sött på hans axel i soffan hihi. han for kring halv 2 och jag gick och la mig nästan direkt och vaknade för inte så länge sen.

Ikväll blir det Daniel Linus och Tilda om det blir som planerat. Har nada aning om vad vi ska göra men något kul blir det välle iallafall. NUU ska jag spela Mariokart och hoppas på att någon kommer hem så jag slipper dö ensam. BAI


allt är precis som det ska va li-li-li-lita på mig

Jag har plastat så mycket frukt idag så att jag fortfarande kramp i mina armar. Förutom det så började min dag som Otursdag 2 - jappcheck men det blev bättre medans klockan tickade. Det började med att biljäveln inte ville låsas upp, då skulle mamma låsa upp med nyckeln men då gick fittlarmet igång sååååå hon gick in och ringde pappa och gnällde på han (5 min före jag började för tusan!!!!! då går man inte och ringer då snor man grannens bil..hallåååå?) men jag lyckades komma i tid ändå! Sen har jag blivit attakerad av småkryp, alla som känner mig vet att jag har fobi för småkryp så att träffa på en liten fluga på ica fick väl inget bra resultat. 

Förövrigt har dagen gått som smort. Med mitt självförtroende som håller på att gå upp för trappen kan jag lugnt säga att jag har gjort ett bra jobb idag, fniss. Kommer sakna alla sköningar på ica då jag går genom portarna imorgon. Fick just veta att jag har prao vecka 40-41 också, kanske blir ica igen? Det är dock ett braaaaa tag kvar. Man fick även vara borta på praoen, så kanske bussar ner till sundsvall i 2 veckor och är där? who knows.

Imorgon blir det fullt upp, börjar med jobb på ica från 8-16 och då blir det fort som tusan hemåt, duscha och fixa sig lite innan jag måste slänga i mig maten för ännu mer jobb fast på travet denna gång. Sitter från och med nu i barnbion på travkvällar och tjänar moneeeey i massor  för att se 2 pluttiga barnfilmer! Får sällskap av D också så det kommer nog bli bra. Efter det vet jag inte vad som händer? Vet inte ens när jag slutar? Och resten av helgen är oplanerad så hööör aaaaaav eeeeeer oooommmmmmm ni vill hitta på något!!



otursdag - jappcheck

Beskriver min dag med + och - grejor medans jag funderar på varför isabell skrattade åt sista raden i mitt regn inägg..?


- Vaknade av att solen lyste genom mitt fönster
- Sommarkänslor
- Solsken då jag cyklade iväg till ica
- Välkomnad av glada och underbara personer
- Träffade en massa fint folk från världen utanför dörrarna på ica
- Fick en ny vän, kinestobias
- Massor av skratt
- SÖTjocke släppte mig tidigare
- mos till middag (snart)



- Såg i tidningen att det var min otursag idag
- Fick inte upp spännena på vagnarna (till varorna)
- Vagnarna höll på att tippa
- Varorna flög hit och dit då jag skulle ta i endast EN
- Jag kan inte styra dom där förbannade vagnarna
- Vagnarna är högre än mig så jag ser inte över
- Måste därför gå framför vagnarna vilket är jobbigt
- Slagit smalbenen på några andra vagnar
- Skärt mig ännu lite till på händerna
- Missade BÅDA rasterna
- Det började regna
- Missade munnen då jag skulle dricka så jag hällde vatten över maten
- Ont i fötterna
- Når inte till högsta hyllan, inte ens med pall
-
Kramp i benen
- Fick ett par vantar av en kille som jag inte minns namnet på (han var SNYGG) för att jag skulle hålla på med mejerivarorna och handflatan på vanten var lika stora som mina händer!!!!
- Kunde inte hålla i en enda vara pga vantarna



Bloglovin (115)

Jag kom nästan nyss hem från praktiken, jobbade över idag! Vilket jag även gjorde igår men lite längre idag. Vet inte riktigt vad jag ska säga om min praktik, jag får plocka upp varor, skära mig i händerna (bara för att jag är så bra på att hantera kniven och öppna lådorna) hm..ha kul med dom som jobbar, träffa trevligt folk osv, låter kanske inte som det roligaste man kan göra men faktiskt så är det skitkul!:)

jaa..jag gjorde väl samma sak som i åvanstående rader igår också. Träffade dock mer folk idag än igår. Och gick ju som sagt inte över lika länge igår. Efter praktiken igår for jag hem och D kom strax efter. Jag snabbhoppade in i duschen sedan käkade vi lite och brummade till kåge. Vi gick, eller ja..vi sprang rättare sagt till ica och mötte Julia sedan träffade vi Linus och nån till också. Trevlig kväll. TRevlig dag. Trevlig dag idag.

Nu ska jag ta och läsa igenom mina inlägg på bloglovin, sen ska jag äta och försöka göra lite svenska.


drar på praktik nu lite sliten, skriver om gårdagen då jag kommer hem


regn

Nu är jag ready for work! Dock lite nervös hehe..Kollade ut genom fönstret nyss och såg hur det regnade ner som f*n och började tänka om lite, var tänkt att jag skulle åka moppe till kåge efter praktiken? Tror jag frågar mamma om skjuts istället så får D bli blöt själv:$

I lördags tog jag det mest lugnt på dagen, låg framför tvn och gjorde mig klar, sedan var det grillat till middag! Efter middagen satt jag Mamma Marcus och Annie framför mario kart. Hur jag lyckades vet jag inte, men jag körde vilse..? HUR kan man köra vilse i mario kart:O? aja..satt framför det tills Daniel och Linus kom. Vi gick först runt lite på Sunnanå sedan tog vi mopparna till stadet och L käkadeeee sen for vi lite överallt och busade på. Kom in vid 12 och såg det sista av..vahetere..melodifestivalen saken sen kring 1 for D och L hemmåt.

Igår gick jag upp ur sängen jätte pigg och gjorde mig klar..? Gjorde mig klar iallafall;) Sen efter ett tag kom Sandra och Daniel och pickade mig upp. Vi gjorde inte allt för mycket i början, sov? busa? prata? tv? åt? sen kom Linus och vi for ut. Träffade Andreas och Erik på vägen så vi var med dom också, körde till crossbanan och var där ett tag sedan satt vi oss inne på holken tills jag for.

OKEJ äre normalt att man är nervös före praktiken:O? Blir tokig snart, tur att jag har Henke vid min sida hela veckan iallafall heheheh;)



tänk att livet kan vändas upp och ner när du står där själv och inte längre orkar mer tänker tillbaks på tiden som den var och nu står man här själv med många tunga svar





Är någolunda nyvaken och var toksugen på att sola, men 9 grador? Kändes lite frysigt. Jag har inga planer alls till ikväll och det känns tråkigt, vill ut, vill busa, vill på äventyr!


även om himlen faller ner

Kom hem från kåge för ett tag sen, har varit med finaste Andreas och Erik. Vi har åkt bil, fiskat och åkt ännu mer bil. Sedan gick jag och D in typ en timma innan jag for hem.

Just nu sitter jag och laddar ner musik till telen medans tankarna snurrar. Ska snart sussa sött och länge imorgon!


We dont believe the words, we just love the way they sound

Otursdagen idag för dom flesta, men turdagen för mig. Har alltid varit och kommer förhoppningsvis alltid vara! Dagen har dock varit seg och jag har varit lite nere, men med fint folk och massa skratt blir allting mycket roligare. Kvällen spenderas med älsklingen men jag har ingen aning alls om vad som händer. Blir förmodligen att ligga inne framför tvn för att det är så förbannat kallt idag..! Men vi får se:D


Lägger upp en mer eller mindre misslyckad bild mabe by me!

Nu mina kära läsare, ribriken säger väl allt. Vart verkligen inte toknöjd med den, vart lite fail runt ögonen (med dom långa ögonfransarna som såg bra ut i min skalle) och håret ville inte sammarbeta så bra. MEN jag visar er ändå och hoppas att ni tycker det vart bättre än mig!! Lägger upp lite steg för steg, får dock ursäkta kvallan på bilderna.







*

Igår kom ju som sagt D hit och vi låg framför tvn ett tag innan jag skulle laga mig lite mat, fiskpinnar och mos. Med min smarthet så kom jag inte på hur man lagar till det av någon anledning även fast det är ganska självklart. Såå jag googlade på hur man stekte fiskpinnar, rev runt i frysen för att hitta det och sedan skulle mästerkocken själv visa sina talanger för M och D! Kände mig en gnutta mobbad innan jag äntligen fått maten på tallriken och mumsat i mig det.

Senare på kvällen brummade jag och D till ica för han skulle köpa lite grejs. På vägen dit och efter vi varit där kände jag mig ännu mer mobbad, först tvärstannade han med moppen så jag höll på att flyga över honom och sen då han satt och käkade sin jäkla butterbulla tryckte han upp den i ansiktet på mig. Kärlek♥ eller nå..

Han for kring 10 och jag skulle då isäng, men då kom M&A hem så jag satt uppe med dom till nångång och pratade och somnade seeeeent. Men jag krigade mig upp till skolan, någon minut mer eller mindre sen som vanligt, så ja..i princip hela dagen var som det brukar. Förutom då D lurade mig om en sak, men det behöver vi inte prata om förutom att min hand är typ sönder nu HEHE..! Jag och Pj drog även igång vårat eget lilla gympass medans dom andra hade gympa. Känner på mig att träningsvärken kommer hälsa på imorgon. Ska till och med vara så duktig och göra lite annat träningsgrejs nu före läxan sedan blir det pluggapluggaplugga sola plugga sova;)



Don't ask;)


vad är det för värld vi lever i? varför är den så orättvis? och varför ska alltid allting dåligt hända dom bästa?




Jag sitter just nu i soffan, lite smått förvirrad, förvånad, arg och ledsen. Tänker dock inte skriva varför, sååå ni får vara nyfikna!! Hoppas på det bästa men förväntar mig det värsta.

Iallafall, förutom det ovanstående så väntar jag på att finaste ska komma och att jag ska försöka skriva lite svenska och läsa fittfysik, so och no..! Vad kvällen erbjuder vet jag inte ännu förutom att den spenderas med D och vi kanske far ut på äventyr eller ligger och sussar ett tag som vanligt;)


Amicus certus in re incerta cernitur

Jag sitter i soffan väldigt sliten från gårdagens händelser och myser i D's tjocktröja! Jag har nada planer för dagen eller kvällen så vi får se vart vinden tar mig. Det vankas iallafall grillat till middag, mums! Medans jag svamlar på i nattmössan tänkte jag berätta om vad som hände igår! Håll i er allesammans!;)


Tog 1bussen tillsammans med finaste till kåge. For ut med Felix och sime och jag kollade på medans dom cyklade osv.Vi for hemåt då det började regna och såg lite tv fram till middagen. Vi pratade en stund med hans family innan vi åter igen gick upp och la oss framför tvn tills Annie ringer och frågar om vi vill med till ett spökhus = ett gammalt nedlagt mentalsjukhus och såklart ville vi följa så vi gick upp till skolan och träffade Annie Marcus Nicke och Malin där, vi tryckte in M i skuffen och åkte vidare. Vi fick höra några AAAAJ, WIHOOOO och TA DET LUGNT innan vi var framme från M haha..

Väl framme vid mentalsjukhuset så ville jag in direkt! Det fanns ett litet hål i ena dörren så det vart dit spökena drog oss;) Vi kikade in i några fönster och bara stod och pratade tills A sticker in huvudet och sedan skriker till oss att det är någon där inne..? Och ber mig lyssna också, jag var helt säker på att hon skämtade och att hons kulle trycka in mig i det där lilla hålet eller något. Men hon backade bak och alla andra stod några steg bakom mig och alla var tysta, och till min förvåning var det faktiskt några som satt där uppe och pratade. Alla 6 stack in huvudet och hörde rösterna. Tror det var N som skrek hallå och då blev rösterna tysta, sedan började dom om fast med högre röster. Som om dom diskuterade om något.

Vi ville ju såklart in, förutom M&N som sprungit tillbaka till bilen som några små flickor haha! Jag tog i dörren under det där hålet och vickade lite, ingen vidare hållbar dörr kände jag. Jag tog i D för att inte tappa balansen och drog till en och annan spark innan jag far igenom dörren med benet och fastnat. Paniken griper tag i mig och jag drar allt jag har för att komma ut. Vi bröt upp bitarna och kollar in i huset återigen, längre ner denna gång då. Vi ser fingeravtryck draget på golvet och fotavtryck som går innåt. Dock fanns det inga fotsteg som ledde utåt?

Vi lyssnade lite till, lyste in med mobiler och helt plötsligt hör jag steg där uppe och rösterna blir tysta. Då backar vi bak och M&N ser tydligen något i fönstret. Har ingen aning om det var sant, men skulle nästan tro det eftersom det där var ett sånt kusligt hus. Vi kollade in i ett fönster bredvid en annan dörr, där det finns ännu en trapp (fanns en bredvid där hålet i dörren var.) och där ligger det uppradat nya verktyg, såg avknippsare mejslar och spikar fanns och lite annat. Det låg en massa damm bredvid och inga spår ledde till att någon lagt dit dom. Efter några tappra försök att komma in så återvänder vi till bilen och åker iväg.

Vad det var där inne vet vi inte än, spöken? pundare? byggare..? några andra nyfikna ungdommar som vi, som  till och med gått in genom det där hålet? en radio bara för att skrämma såna som vi? Vi har ingen aning. Det lutar åt att fara tillbaka någon annan gång i framtiden;)

Efter alla händelser, skratt, skrik så for jag och D på holken och pratade om det där, dock inte vad som hänt eller vad som hörts. En kille som jobbar där börjar då prata om att man ska höra röster där inne, vilket stämde och att det även sägs att rösterna ska följa med en hem och höras i garderoben? Och att folk sedan hamnat på mentalsjukhus själva.

Jag har ingen aning om det han sa var sant, men jag fick iallafall sova ostört inatt och det tackar jag för!

Nu har jag även suttit och läst på andra bloggar om detta hus, folk har gått in och blivit utjagade av något, hört röster skrikandes där uppe, bara fallit ihop där inne för att dom får så lite kraft i kroppen att dom orkar inte hålla sig uppe.


En bild på baksidan av huset

snaaaaaart

Sitter på skolan med Oskar Stas och Henrik just nu och försöker fixa klart ett grupparbete till en tävling. Hur det går behöver vi inte prata om;D Jag slutar iallafall om 10 min och så cyklar jag till stan, möter upp daniel, träffar mamma tvärt sedan åker vi buss till kåge och jag tillbringar kvällen där. Blir förmodligen att vara ute med Felix ett tag också=D


bra bild..eller nå;D

just breathe it's all gonna be okay


Have you ever wondered what marks our time here?
If one life can really make an impact on the world... or if the choices we make matter?
I believe they do.
And I believe that one man can change many lives.
For better... or worse.


stay away

Dagen har varit väldigt lugn och det tackar jag gudarna för! Har nog aldrig varit så trött som jag varit hela veckan än så länge. Det är helt sjukt, orkar knappt gå haha.

Jag hade uvsamtal idag och jag bara hatar dom..är alltid jätte nervös före men det slutar till min förvåning alltid bra! Och det är väl tur? Sedan hade jag bild i någon timma sen cyklade jag och tjejorna till edda och dom simmade medans jag och S satt och kollade på. Vi for förbi max och stan ett tag innan vi började om. Slöjd som den tredje och sista lektionen och blev klar med mitt mönster ritande idag så det känns bra.

Just nu sitter jag på toagolvet medans mamma städar igenom garderoben här inne och ser till så att hon inte slänger något som tillhör mig. Ska snart måla naglarna sedan se csi och få en någolunda tidig kväll.


Jag saknar min D


Hemmagjorda chips

Jag har varit lite nyfiken på hur gemmagjorda chips smakar nu ett tag. Smakar dom skit? Potatis? Chips?

Jag tog mig i kragen och testade för en stund sen, det vart riktigt bra faktiskt. Jag testade 3 olika samker. Vanligt salt, vitlökspeppar och salt+dill. Det som smakade bäst var nog dom saltade, vitlökspepparna vart så jäkla starka så dom fick pappa och dillen samkar nästan ingenting. Men det är något jag kan tipsa er om iallafall, om ni har tråkigt och är för lata för att gå till affären och slösa pengar!



Man brukar ju oftast göra chips i ugnen men jag gjorde dom i mikron. Det blir lättare i ugnen om man ska ha en stor mängd men eftersom jag bara skulle testa hur det blev så körde jag ju alltså i mikron och det funkar minst lika bra.

Ingredienser (1 portion)
♦ 1 potatis
♦ salt
♦ olivolja (behövs egentligen inte, dom blir som mer..friterade ifall man har olja men funkar lika bra utan!)
♦ krydda, ifall man vill ha


Såhär gjorde jag

1
. Tvättade potatisen.


2
. Skar potatisen i tunna skivor med osthyvel. (testade med kniv och det är lättare att göra jämna skivor med den, testade även med en matberedare för att jag vart för lat för att stå att skära. Det gick fortare men man fick inte allt för jämna skivor men det blev inget fel på dom ändå)


3
. Torkade potatisskivorna för att dom inte skulle bli så blöta. (då jag hade olja) Men sedan sket jag i det och hade dom blöta istället för oljan.

4. La in ett bakplåtspapper i mikron, sedan la jag på poitatisbitarna och strödde över saltet. (Penslade på oljan i början..blir dock jobbigt att hålla på så)


5
. Mikrade på högsta effekt cirka 3-4 minuter (dom kan bli klara väldigt olika beroende på tjockleken) tills potatischipsen fått färg och blivigt krispiga.


6
. La chipsen på papper efteråt så att dom fick svalna av och eventuell olja fick sugas in i papperet.



Hur enkelt som helst så det är bara att testa!


1 maj

Hoppas alla hade kul på valborgs för det hade jag! Kvällen började med grillat till middag med trevligt folk, sedan kom D och hämtade mig så jag lämnade alla här hemma så fick festen fortsätta utan mig. Vi for till kåge, var först inne ett tag sedan gick vi ut och var med lite folk. Gick in igen och hade det bara mysigt. Dock slutade kvällen inte riktigt lika bra..men en underbar kväll spenderades med finaste iallafall:) Fick mig hem någon gång efter 1 och somnade ganska direkt.

Slet mig ur sängen imorse, åt och kollade lite saker innan jag sprang in i duschen, slängde på några kläder och satt upp håret i en tjoffs innan jag for vidare med mamma och pappa till stan för att köpa en grej till mig och presenter till Cecilia som fyller år idag! Grattis!!!:) Så dagen har spenderats i ursviken men trevligt sällskap.


RSS 2.0