I finally put it all together, but nothing really lasts forever. I had to make a choice that was not mine, I had to say goodbye for the last time. I kept my whole life in suitcase, never really stayed in one place. Maybe that's the way it should be.







Nu har jag just sett klart det sista avsnittet av oth och det ända jag kan säga är helvette vad jag hatar dåliga slut!! Före det så dunkade jag musik och dansade omkring medans jag försökte komma på något jag kunde äta. Fick ner lite käk och kiwi, dumt av mig. Allergisk så det kliar naaanting i min hals just nu. Ska börja fixa hem O.C nu så jag har nå annat att titta på ist för att bara ruttna dom dagar jag ligger ensam hemma och har nada att göra. Ska börja vandra till toan och tvätta bort hårinpackningen jag haft i ex antal timmar nu..alltså sen jag skrev igår, mysigt hår jag har nu kanske? Njet..Hoppas att Annie kommer idag också så vi kan börja slösa lite pengar, ska beställa lite saker. Hoppas då att det är värt dom lilla pengarna jag lägger ut!


I've said it so many times, I would change my ways. No, nevermind. God knows I've tried.


please, just love me for one night

Igår kväll så började jag må skit dåligt, men då kom jag på att jag hade ju inte äte nå på hela dagen. Men illamåendet och allt det där andra satt kvar i morse också så det blev att vara hemma idag. Har legat och sett på oth och gör det fortfarande. Ska försöka städa sen och få in lite spanska i min lilla hjärna senare också.


I want you to want me, and i need you to need me

I am what you see, I am not what they say. But if I turned out to be, could you love me anyway? I don’t need a lot of things, I can get by with nothing. Of all the blessings life can bring, I’ve always needed something. But I’ve got all I want, when it comes to loving you. There’s a freedom in your arms that carries me through.


Tu es meus solus unicam meam


Coloran

Jag har just satt i ögonbryn/ögonfrans färg, har aldrig använt detta märke förut. Fick det för ett tag sen av mammas kompis. Känns liiiiite knasigt att färgen är silver? så vi får se om jag har nån jätte konstig färg sen..

Någon som brukar använda Coloranas ögonbryn och frans färg  så kommentera gärna snabbt innan jag ser ut som..jag veti nte vad!

all in my head

Gårkvällen tycker jag vart lyckad! Det började med en trerätters middag sen for jag M&A ut och med N&M och köre lite bil, sen kring halv 12(?) kanske så for vi hem och klädde på oss lite till, packade in madrass snowboard osv i bilen och rullade vidare till vitberget där vi sprang upp för backen och sedan åkte ner. Hade glömt att man kunde åka så fort med snowboard även fast man bromsa;$ (inte så van att åka bräda eftersom jag åkte förra vintern endast en gång) Gick prima förutom att jag höll på att ramla mitt i sista backen hehe:$ Kom hem lite efter 1 och slurpade i oss lite varmchoklad sen vart det besök i sängen för min del.

Just nu så sitter jag i mitt rum, ska slå på dom ynka avsnitten som är kvar av oth och måla naglarna klart. Sitter med ansiktsmask och hårinpackning också. Tror det bara blir en slappardag idag, om inte min hjärna hinner slå om helt för jag har verkligen ingen ork i kroppen.


I'm here without you baby but you're still on my lonely mind I think about you baby and I dream about you all the time I'm here without you baby but you're still with me in my dreams and tonight it's only you and me


take me to the place i love

Kom nästan just hem från stan, har varit där enda sen 12 så ja, jag var less. Det ända som följde med hem var en sak åt Annie som jag fyndade;) Men nada till mig, ska springa till köket alldeles strax och få något i magen vilket blir dagens första mål. Senare ska jag springa in i duschen sen kilar jag iväg till stan och möter upp J sen far vi till han och bara tar det lugnt skulle jag tro:) Eller ja, det får lov att bli så för jag är heelt slut. Känner att jag måste börja sova en aning mer om nätterna..Men ha en bra fredag alla!:)


I'm not weird, I'm a limited edition!

Skolan har gått rätt bra idag för att vara moi! Har stigit in i klasssrummert på alla lektioner. Sa ju att jag skulle ändra mig eller hur. Nämen, Vaknade imorse och hade sån galen träningsvärk vilket jag har bara jag sätter/ställer mig eller sitter knasigt. Beror förmodligen på att jag åkte skridskor igår, kom att tänka pådet där idag. Sista gången jag ansträngde mig sådär mycket var nog förra året jag hade skridskor :S Det är verkligen illa! Men jag ska ta tag i det där och börja gå 3 hela gånger i veckan från och med nu! Eller ja, inte precis..väntar tills det blir lite varmare än -20..Men jävlar vad jag ska gå, funderar på att springa lite också och se vad knäna säger om det. Hoppas på att någon liten filur vill börja gymma också för jag är jäklarns taggad! Ska vara i form till i sommar och all tid framöver också!!!! Känner suget till att vandra in till stan och sola också, kanske blir av i helgen så jag inte börjar se ut som snövit 2..


Step aside and watch the lions roar as they rule with an iron fist and promise floor's left to play epidemic spread across the floor just let me introduce you to who's behind that door





Satt och googlade på lite olika saker, försökte hitta nå äckliga filmer och sökte därmed på paranormal osv. Hittade då en person/varelse/sak vet inte hur jag ska uttrycka mig som kallas Mothman har aldrig hört talas om han (gissar att det är en han;) ) förut men började läsa mig lite  framåt. Han sågs dock senast 1967, iallafall inte i Point Pleasant sen vet jag inte om det har varit nåmer om han någon annan stans. Men tyckde de där lät lite kul så fortsatte läsa. Det var några som åkte bil och såg 2 röda lampor trodde dom bredvid ett gammalt företag tror jag det var, dom stannade bilen och skulle kolla vad det var. Då var det alltså den där Mothman som stod där. Han var 6 7 feet lång, alltså kring 2 meter tror jag? och med stora vingar fällda mot ryggen. Dom åkte därifrån vettskrämda men då följde han efter dom i runt 160km/h vilket är kusligt snabbt för den där varelsen att röra sig tycker jag. Var en annan gång som den där varelsen sågs till på en bron silver bridge efter det så rasade bron och 46 personer dog. Tror den där varelsen är hyllad idag? För att ha eftertraktats som en hjälte, eftersom han varnade(?)  alla människor för vad som skulle hända. Men av egen åsikt tycker jag bara det lät skrämmande. För er intresserade går det att läsa mer här http://en.wikipedia.org/wiki/Mothman








Nog om snacker om mothman;) Igår for jag Marcus och Annie till balder, öppet hus. EFtersom Marcus går där så skulle ju han vara där och hjälpa till osv. Efter han var klar med det lilla han skulle göra så spelade vi äggspel. Ser ut som en klättervägg och om man kör äggspelet så ska man klicka på alla röda saker som ploppar upp innan dom tar i marken, förstår ni? Förmodligen inte för jag skulle inte fatta själv;)

Idag så var det skola, hade bild på morgon och efter det hade vi skridskor, det måste vara det roligaste man kan ha som gympa på vintern. Väderkvarnen!! Seriöst, så otroligt kul. Kändes som man åkte karusell hahah:$ Efter idrotten hade vi språk sen fick vi sluta för att slöjden var inställd, yay!! For därefter hem och satt mig här, skrev lite på svenskan och satt mig här igen. Nu ska jag återgå till svenskan sen kilar jag iväg och hämtar upp Emma sen vidare till nf möte.


44 saker vi tjejer vill men aldrig skulle be om

1. Håll om henne runt midjan
2. Försök verkligen att prata med henne
3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv
4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
5. Kyss henne långsamt
6. Krama henne mjukt
7. Håll om henne nära ditt bröst
8. Skratta med henne
9. Bjud ut henne någonstans
10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad
16. Lek med dina fingrar i hennes hår
17. Kyss henne då hon minst anar det
18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman
22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
24. Få henne att känna sig älskad
25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar
29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet
31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne
33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne
36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne
37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag.
39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
41. Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.
42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig
43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna
44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord

tears don't fall

Jag är rätt bra på att klaga i min stackars blogg..men nu ska det klagas ännu mer! Har varit på menshumör dom senaste 3 dagarna och verkligen allt jag gjort har gått fel och jag blir på så förbannat dåligt humör. Det räcker med att ett enda hårstrå står utåt och det känns som att världen ska gå under. Inte okej, inte okej. Har varit med sinicca den andra halvan av dagen och skrattat som en idiot för att jag varit övertrött, gnällt på allt och inget och varit allmänt nere. Kom hem och försökte stoppa något i magen men det var inge gott med mat eftersom jag varit så hungrig att jag inte var det längre och då får jag bara spykänsla med ens tanken av mat. Humöret idag beror ju alltså på att jag är trött som en jäkla björn som bara längtar efter att gå i ide och utan mat blir jag gnällig sen den där jäkla mensen som bara kan försvinna för gott tycker jag!! Ska jag dra det här kort för någon så säger jag, förbannat usel dag! Mina "bra" omdömen gjorde mig inte på bättre humör heller, trodde verkligen aldrig att jag var sådär kass:S Men nu då jag vet hur allting ligger till så hoppas jag att jag kan lyssna på det jag sitter och säger till mig själv just nu, kämpa kämpa kämpa! Det är det enda jag kan göra nu, men jag klarar verkligen inte av vissa lärare dom kan ju fan ta sig..tur att det finns en liten plutt där ute som får tillbaka leendet på mina läppar om och om igen:)



 

jag är trött på att försöka vara sådär som du vill att *hon ska vara, låt mig vara den jag är och tyck om mig för det..


Har egentligen nada att skriva just nu. Men jag gör det ändå för att fördriva tiden lite. Har legat i min älskade säng i stort sätt hela tiden sedan jag vaknade imorse. Har under kvällen vimlat omkring i mina otroligt jobbida tankat och efter det fastnat framför oth. Börjar få lite panik nu men samtidigt ångest, vad ska jag börja se då oth är slut? låter som jag är värsta nörden som BOR framför datorn vilket halverst är sant..men så illa kan det inte vara, eller? Jag blir så jäkla lat på vintern, finns absolut ingenting att göra:S På sommaren vill jag bara ututut hela tiden men nu vill jag inte ens röra mig nära dörren. Varför har vi inte bara sommar året om? Aja nog med snack och in i duschen nudå.


does the world look small from way up high?


I keep on running keep on running and nothing works I can't get away from you, no I keep on ducking, keep on ducking and nothing helps I can't stop missing you Cuz I'm in the magazines, on the TV No matter where you are you might hear me






Hade så otroligt tråkigt igår kväll så jag satt mig ner och ritade och fick ännu tråkigare för jag kom inte på något att rita sen vart jag arg på pennorna för vi kom inte överens..ska kanske fortsätta mer med sen senare. men såhär vart iaf resultatet:)




who do you think you are running 'round leaving scars collecting your jar of hearts and tearing love apart you're gonna catch a cold from the ice inside your soul so don't come back for me





Sitter i sängen som jag gjort sen kl 12 och skulle se oth men det vart att spela, sjunga skriva osv;) Ska springa ut och sätta i den där jäkla motorvärmarsladden(?) i bilen sen ska jag lägga mig här igen:) blir nog bara att lata sig idag, annars får vi se om det händer nå kul:)


why do you keep on like that?

tråkigt

Medans jag ligger här i soffan och ruttnar så tänkte jag att jag kunde lägga ut några bilder jag ritat tidigare, dock lite slarvgjorda men ni får nöja er;) kanske kommer mer senare också¨:)




I can't get you out of my mind even though I barely know you

Igår satt klassen och snackade med unghästen eller vad det nu heter i typ 5798494 timmar, hade lektion i 20 min efter det  sen satt jag med Isabell Linus och Saman i caféterian tills vi slutade. Efter det for jag på stan med några brudar och fick med mig underkläder hem. Senare kom Paulina och vi tjollrade på osv:) Idag har jag bara ledat i sängen och ruttnat och nu sitter jag i soffan och lyssnar på då pappa snackar om hur jäkla cool den där lastbilen(?) på tv är..Förövringt längtar jag efter mat och hoppas på att få göra något kul ikväll.


huuuuuuuur söt

the children sing

Blev inge skola igår så jag låg mest i sängen men idag så kämpade jag mig iväg:) rätt dryg dag och har mest bara suttit som en prydnad hela dagen och varit i min egna lilla värld. Idag på vägen hem fick jag höra på hur victor ville putta ut mig på vägen så jag skulle bli överkörd, snäll pojke..


powerpuffpinglorna

ORKA ATT JA JUST RÅKA KLICKA BORT DET JAG SKRIVIT.....

Datorn sammarbetar verkligen inte just nu..Iallafall så är det andra dagen jag är hemma idag då men ska kriga mig till skolan imorgon. Blir ju ändå ganska lugnt eftersom jag sitter i caféterian imorrn och fredag. Ska springa till köket och grabba tag i något  att äta sen  blir det nog att ligga framför oth resten av dagen om jag inte orkar mig in i duschen.



There was a time when I trusted everyone. Used to feel so strong, even when they tell me I was wrong. That I can't live in a magic world cause it's time for me to grow up. That I got to be like the rest of them. When I know there acting up.







Har varit hemma från skolan idag för jag faller nästan ihop direkt jag ställer mig för jag blir så jäkla yr. Tänkte imorse då jag varit och käkat att fan jag klarar skolan idag, men det slutade med att jag kröp till min säng, det gick verkligen inte att ställa sig på benen. Så jag har legat i soffan och sängen hela dagen framför crime och oth förutom då jag krigat till köket och toan då. Känner inte så mycke sug efter mat men något måste jag ju äta, och nu ska jag försöka klämma ner efterrätt som mamma och marcus handlat.


I tried my best to be guarded but I'm an open book instead

Har inte skrivit något i helgen så vitt jag vet. Så jag kan ju ta mig i kragen och berätta lite. På fredagkvällen bilade jag med trevligt folk sen hamnade vi hos Chris och spelade alias. Verkligen sjukt roligt spel. På lördagen på dagen så for jag till ursviken med mami och papi och skulle fira min kära morbror som fyllt 30, grattis! Men han låg mest och sov så bakis som han var..ssenare på kvällen for jag ut och bilade igen och efter det hamnade vi åter igen framför spelet. Och idag har jag slitit häcken av mig på jobbet och planerat att bli av med 550kr..illa.



Medans tankarna snurrar och jag lix har uppe denna för tillfället och många andra tillfällen väldigt tråkiga och dystra sida så kan jag väl skriva lite annat också. Jag har under några ynka minuter kommit på att jag verkligen hatar idioter. Om sanningen ska fram så kan jag snacka förbannat mycke skit om folk jag inte tycker om, fel av mig men sån råkar jag vara. Men då är det dock inte oskyldiga personer, utan dom som verkligen tigger om det. Iallafall, jag förstår inte varför allt och alla har blivit så jävliga. Alla snackar skit, alla behandlar folk riktigt dåligt, dom flesta tänker bara på sig själv och ingen bryr sig om hur andra känner. Själv är jag en stark person enligt min egen åsikt vet att vissa andra tycker det också men säkert inte alla. Jag som dom flesta andra kan ta en hel del skit, lasta på sig saker och spotta ut det på andra. Ibland undrar jag om vissa personer letar efter dom "starka" personerna och tänker: fan hon/han kan jag driva med, snacka skit om, slå och diverse andra saker utan att det ens skulle skada minsta lilla. Men hallå, jag menar visst finns det folk som är starkare än andra, folk som är gudomligt starkare än andra till och med. Men det ger inte folk rätten till att bete sig sådär. Nu tänker jag inte sitta och berätta om min situation om jag ska uttrycka mig så. Men jag blir så jäkla less, att ständigt höra att folk snackar om en. Att veta att dom tror att dom kan säga saker utan att man tar illa vid. Men det är inte styrkan som spelar någon roll, för varje litet ord tar på alla på något sätt. Det spelar ingen roll om man är stark eller svag för såna saker, det gör ont hur som helst. Kanske inte just då, kanske man inte tänker på det. Men det kommer alltid dagar då man bryter ihop totalt för allt skit man lastat på sig. Jag tycker att alla borde tänka på vad fan som håller på med. Jag har gjort misstag, stora som små. Det har nog alla. Men jag tycker att det här börjar gå över styr. Alla säger att dom inte tycker om Skellefteå för att det är så mycket skitsnack osv, men tänk efter. Är det staden ni ogillar eller är det folket som bor i den? För det är ju inte själva Skellefteå som snackar skit eller hur. Alla säger att dom ska flytta härifrån, och enligt mig tycker jag det är fegt om man flyttar bara för allt skitsnack. Då har ni låtit dom vinna, dom som snackar. Stå upp för er själva, lev livet och tänk inte på allt snack. Berätta inte allting för alla och om ni säger något, tänk på vad och till vem ni berättar det för. Jag vet inte vad det här inlägget hade för mening. Men ja..det får publiceras iallafall.

Grinolle

Äääääntligen är det helg! Känns otroligt bra även fast det inte kommer hända så mycke i helgen tro ja:) Slutade 12 idag och for in till stan med Emma Isabell och Paulina, vi gick runt lite här och där. Sitter nu här med Paulina och håller på att fixa hennes ögonbryn lite granna men hon gråter som aldrig förr för hon tycker att det tar så ont hah..Nu kom hon tillbaka från att ha tvätta bort sminke osv så nu fortsätter vi:) skriver sen.


If you want it, I want to.

Blev klar med städningen för ett tag sen, tror aldrig jag städat så mycket i hela mitt liv. Men det känns otroligt härligt:) Ligger i sängen och har just sett lite oth, ska skynda mig igenom lite crime city sen fika och sen hoppas jag på att få en god natts sömn:)


There's a field near the dream. I watched it grow with whitest light. I watched us all reach out and lean. For the strength to touch the sky. If you hear a distant sound. And some footsteps by your side. When the world comes crashing down, I will find you if you hide.



like a deadlock in the night

Hej alla glada!
Sitter i mitt mörka mysiga och ostädade rum och lyssnar på musik just nu medans jag funderar på att städa dvs bort med alla kläder, dammtorka, byta sängkläder osv men jag vet inte hur det kommer sluta. En powernap på golvet som vanligt kanske? eller så sätter jag mig här igen efter endast en tröja bortplockad. Är verkligen ingen man ska anställa för städning.

Jag kan inte säga att jag mår primaballerina just nu heller, druckit en del mjölk idag..ajjabajja! Vi gjorde kladdkakemuffins på hkn som jag kände skulle sitta fint i magen men det var dessvärre inte så gott, smeten satt fint iallafall;) Har inte riktigt så mycket att komma med, as usual. Tror jag tar tag med städningen istället för att försöka komma på något att skriva här.


mehe

Som jag skrev tidigare så försökte ju Marcus få mig att spela City Crime och ja..han lyckades så nu är jag beroende, bra va? Har suttit och spelat det i typ 3 timmar, i omgångar då. Ska gå och duscha en snabbis, stoppa något i magen och sen se ett avsnitt av oth om jag hinner, ska sova tidiiigt ikv!



långt minne

Kom hem från skolan för ett tag sen, inte gjort allt för mycket idag och visst är det skönt med hål, men tiden går verkligen inte fort då om man inte har något att göra. Har visserligen sovit en stund på hålet, SOn och lite småsömnig på engelskan men det livades upp med Siniccas nya "affär";) Satt med Marcus nu för ett tag sen och han tyckte jag skulle börja spela Crime City. Han loggade in på sin fb och började spela, klickade upp helskärm och sjönk längre och längre in i spelet. Tillslut frågade jag "gjorde inte du mat?" han; OJFAN och springer som en stucken gris till köket, långt minne skitunge♥



mjuk

Tror aldrig jag har pratat med någon som är så glad på morgon som Joel. Seriöst, han är överglad..själv vaknade jag för en timma sen nu och är i motsatta humöret, inte alls glad och mår sjuk. Illamående och snurr i skallen tillsammans med hjärtat som slår konstigt, gr8. Har inte orkat börja göra mig klar än så ska göra det sen gå och äta igen. Ja ni läste rätt, jag ska äta igen. Brukar knappt äta frukost men nu jäklar:)


Det okända

Sitter och bölar som en liten bebis som tappat sin napp..orkade mig inte till söder för mådde inge vidare så jag har legat i sängen från middagen typ ända till nu och bara bölat och bölat i takt med oth. Varför ska det alltid vara så sorligt..nu ska jag se det okända och sen sova och försöka få mig upp i samma tid som idag.


..but i know you're in a better place up there.

Som jag hade dig förut

Första skoldagen avklarad och jag kan bara säga att jag hatarhatarhatar skola men det gick ändå rätt bra:) Sinicca skulle följa hem till mig efter skolan och hämta mössa och vantar men det blev att hon stannade och nu sitter hon ute och prata i telen. Får se om hon kommer in snart;) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske skulle på söder med Sinicca men har fått så förbannat ont i magen så vi får se om det antingen blir det eller ta det lugnt hemma:)


obooooy

Sitter här pigg som en mört, eller nå. Vaknade faktiskt i tid, så har varit uppe i hela 20 min och endast hämtat oboy(Y) Ska riva ut garderoben i hopp om att hitta någe jag kan springa omkring i idag. Seeeeen ska jag göra mig klar och jag känner verkligen hur lite jag har att skriva,:S


the last one

Detta blir mitt andra och sista inlägg för dagen. Ska använda mina stackars ben till duschen och självklart duscha sen ska jag hinna med att raka benen, ansiktsskrubb och ansiktsmask sen slutligen lägga in en hårinpackning och sova i det. Ett jätte bra tips! Man duschar och så på kvällen sen lägger man i hårinpackning och sköljer ut det på morgonen då är ju det mesta bortgjort. Blir fina resultat också, eller för mig iallafall som hade så gudoooomligt nötta och kluvna toppar. Blir jätte lent också:) och istället för att sitta här och låta klockan ticka så springer jag iväg och gör allt det där sen ska jag lägga mig här igen och se oth sen sova. Och försöka gå upp kvart i 6 imorgon! Önska mig lycka till..


orkaaa

känner mig verkligen inte taggad på skola imorgon, kommer avlida..igår for jag till olivia och vi gjorde inte så mycke men trevligt vare:) så lat som jag är idag och alla andra dagar ska jag återgå till mitt nördande av oth!


naive

Godmorgon! Har nyss käkat frukost;) Då kanske ni förstår att jag har inte gjort någonting alls idag och jag vet inte vad som händer senare heller. Känner inte för att göra ingenting sista lördAgen på lovet;)


EGJ

Telen ringde imorse och då kom jag på att jag skulle vara i stan med Emma! Men hon tog en senare buss och jag skyndade mig att göra mig klar och fick skjuts av pappsen till stan. Köpte en skriv/ritbok riktigt snygg men ganska bortkastade pengar..;) Fick hämtning av Marcus kring 4 kanske klockan var och sedan dess har jag legat i soffan och sett oth medans han nördat nå krigarspel. Nu är tvn och musiken på datorn igång medans jag sitter här i min ensamhet för att alla for ut? kul fredag=)


Kiss my eyes and lay me to sleep.

Igår hade vi ju som sagt främmande, käkade förrätt varmrätt och efterrätt eller hur man nu säger? satt bra i magen efter en dag med ingenting ätet. Efter det for jag Marcus och Annie till Nicke och hämtade han och Malin och var därefter ute och körde. Trevligt var det. Idag lyckades jag sova till halv 4 så jag har endast käkat duschat och pallrat mig iväg till stan för att gå på bio sen hem igen och satt mig här nästan direkt. Mycket gjort va.. har verkligen ingenting att säga, så jag sätter igång oth ist:)


ani

Kämpade mig upp ur sängen som en sliten kalkon imorse. Somnade kring..ja 5 kanske och skulle egentligen gå upp kl 10 och göra mig klar men klockan existerade inte i mitt liv då. Gick istället upp kvart över 11 och for till stan med Annie kring 12. Gick med hon och malin där, hittade nada vilket gjorde gott för månadens pengar, vilket inte ens finns. Gjorde mig av med julklappspengarna och barnbidraget och lönen i slutet av dec så är pank till i slutet av januari..Får främmande på nån timma och då blir det gokäk sen blir det nog att se film med Marcus Annie Nicke och Malin:) blir nog super



Stop speaking through the lines and say it bluntly tired of reading through your smiles to see the truth behind




Stop playing with my heart the way you're doing
You keep pushing me away, then your pulling me right back in
Playing these games when you know im already falling


GRATTIS EMMA PÅ 15ÅRS DAGEN!!

Borde börja vända tillbaka dygnet snart, vaken varje natt till kring 5 eller längre och går upp mellan 2 och 4!? inte bra..har varit uppe i en timma nu tror jag så jag har bara hunnit äta sätta mig här och börja undra varför mamma pappa och mormor ska göra sånt jäkla liv över skidor på tv? Det enda som existerar i deras värld idag verkar vara skidor, förstår inte det roliga med det?:S Ska börja dra mig mot duschen och göra mig klar sen fixa upp en hylla, få något i magen och kila iväg mot emma:)


Världensbästa


reach for me

medans jag ligger i sängen och tycker synd om mig själv för att jag har så förbannat ont i magen och pratar med folk osv så kan jag lägga upp en bild från igår eftersom jag inte orka göra nå annat på denna värdelösa sida för tillfället





the ghost of you and i

Sitter i sängen och ska sätta på oth tills fångarna på fortet börjar. Slet mig ur sängen halv 4 idag och var då fortfarande trött. Gårkvällen/natten vaart riktigt lyckad! Orkar inte skriva så mycket mer för jag har knappt vaknat än..kasnske skriver ikvcäll


RSS 2.0