passing by

Sitter i sängen och set oth som jag gjort större delen av dagen förutom då jag duschade torkade håret sminkade mig och åt..ganska skönt att göra ingenting ibland faktiskt. Mamma for på stan idag så jag skickade med pengar till henne för jag var för lat att fara så då hon kom hem fick jag mitt tredje par jeans från carlings, love them! huuur sköna som helst. Sen hade mamma hittat en supersöt nyårs klänning som hon köpte åt mig och ett par jätte lurviga vantar, måste vara det mysigaste jag skådat i mitt liv. Tack för det iallafall:) Hennes sena julklapp från mig komme iallafall med posten idag. En fotobok från fotoklok, vart jätte nöjd med resultatet! Både skalet om man säger så och sidorna där inne var i jätte bra kvalla, värt att beställa därifrån iallafall. Jag slet upp paketet eftersom jag skulle kolla först:] Kollade igenom den flera gånger innan jag klickade hem den att jag inte gjort något stavfel eller nå, men likt förbannat kikade ett stavfel fram. Men hon vart jättenöjd och fick fram en liten tår:') Nu ska jag sluta med detta tråkiga skrivande och se oth igen.



so far away from where you are, these miles have torn us apart

Nu har jag nästan just ätit och sett några avsnitt av oth. Kvällen kommer att spenderas med Emma och vi får väl se vad vi hittar på:) Skriver kanske då jag kommer hem.


Somnar alltid då jag städar, och jag måste erkänna att jag har förbannat skönt golv att sova på:$

it is what it is

Sitter just nu och funderar på vart mina pengar tagit vägen?! Shoppade upp 700 idag. Fick med mig ett par jeans 3 par trosor ett linne och nagelack. Köpte sallad på ica till lunch och den var fan rutten, kändes som den stått framme i typ 2 veckor..illa. Var iallafall på stan med Marcus och Annie, sitter med dom här i mitt rum nu också. Marcus ligger i sängen och nördar mobil, jag här och Annie fixar håret. Vi hade ju lilla julafton med henne igår också som jag skrev, fick skor och en halsduk. Tack!♥ Vad kvällen bjuder på vet jag dock inte ännu, öppen för förslag:)


bebis♥

remorse

Ånger finns i alla former och storlekar. Den kan vara liten, som när vi gör en dålig sak för ett bra skäl. Eller stor, som när vi sviker en vän. Vissa av oss flyr ångerns kval genom att göra rätt val. Vissa av oss har inte tid med ånger för vi ser framåt mot framtiden. Ibland måste vi kämpa för att komma till rätta med det förflutna. Och ibland gömmer vi vår ånger genom att lova att vi ändrar oss. Men det vi mest ångrar är inte det vi gjorde utan det vi inte gjorde,  sånt vii inte sa som kunde ha räddat nån som vi bryr oss om. Särskilt när vi ser stormen som är på väg åt det hållet.

sleepyhead

Sitter i soffan just nu och är sömnigare än jag vet inte vad även fast jag vaknade för kanske en och en halv timma sedan. Jag la mig kanske..1 igår och skulle bara se ett avsnitt av one tree hill men det vart ett till..och ett till och ännu mer efter det. Då jag inte orkade se mer så pratade jag med massa folk och det hela slutade med att jag pratade med nicke ända till halv 10 idag och då la jag mig och sov. Rätt onödigt med tanke på att jag bara kunde ha varit vaken hela dagen istället? kan göra en lista på vad jag fick igår, vart jätte nöjd:)

Det här fick jag:

• tjocksockar
• bodylotion och duschkräm
• bodysplach eller hur de nu stavas
• 2 sett färgpennor
• toffifee
• ny platttång
• biokort
• mobilväska
• en av kenza ringarna
• till sist världens sötaste halsband av marcus, det var ett hjärta också stod det lillasyster i. huuur sött?

kanske glömde nånting vet inte..kan lägga in bilder sen också:) ikväll kommer iallafall annie och då blir det mer julklappsöppning och gomiddag!





have you ever..

Har du nånsin tittat på en bild på dig själv och sett en främling i bakgrunden? Man kan ju undra hur många främlingar som har bilder på dig? Hur många ögonblick i andras liv har vi deltagit i? Fanns vi med i nåns liv när den personens dröm blev verklighet? Eller när den personens dröm dog? Försökte vi komma in? Som om det var vårt öde att vara där? Eller blev vi överraskade av kameran?

finns det några snälla barn här?

Självaste julafton idag, var det inatt då jag skev också men ändå;) Hoppas alla har det lika mysigt som vi har haft det, slagit in sista julklapparna myst i soffan framför kalle och nån film. Nu väntar vi bara på maten sen hoppas jag att tomten kommer snart;) Kan tyvärr inte säga att alla har samma tur som vi, ett hus i kåge brinner och går typ inte att rädda från att de brinner ner. Tur bara att ingen var där inne.

Men nu ska jag fortsätta med myset, fortsatt trevlig kväll alla:D


GOD JUL

Ääääääntligen har jag fått beställa mammas julklapp, datorn laggade ihop första gången sen var jag tvungen att göra om hela skiten och beställningen men nu är den klar! Sitter dock och kämpar med hennes andra julklapp som ska vara klar idag om man säger så. vilket inte vill gå som jag vill, sorligt. ska även skriva om en sak till henne som hon ville ha i julklapp också sen har jag massa kvar att slå in, illa att det inte är klart än ochdet är ju julafton? tagga att jag ska upp på morgon också:( kommer var  pigg som en mört..


bra uppdatering..?

Idag har jag och mamma sprungit omkring på stan, fick med mig lite ritsaker underkläder och julklappar hem. Sitter nu i mitt nystädare rum med mormor och slår in julklappar. Längtar som en tok till imorgon då jag får öppna alla julklappar:$:$ Ikväll blir det uppesittarkväll och även per kommer, blir mys. Sedan får vi se om vi hittar på något annat också. Måste lägga mig tidigt ikväll som aldrig kommer hända för jag ska upp på morgon och göra mig klar inför hela dagen för jag och mamma åker bort på dagen och hälsar på fint folk:) kan lägga in lite bilder på då jag gjorde min pepparkaks bil, tycker den vart rätt bra för att bara använt kniv och inte formar;)






och så vart alltind då det var klart, ganska sött va:$


its gonna be okay

Har det här mörkret ett namn? grymheten, hatet. Hur hittade det oss? Smög det sig in i våra liv, eller sökte vi det och önskade det? Vad hände med oss? Nu skickar vi ut våra barn i världen som unga män i krig. Och hoppas att de ska återvända men vet att några kommer att förloras. När förvirrade vi oss? Uppslukade av skuggorna, svalda helt av mörkret. Har det här mörkret ett namn? Är det ditt namn?

sometimes this life is a bitter pill

När jag ser tillbaka på vad jag sa för så länge sen, allt hopp och alla drömmar jag hade, har jag insett att om att få saker att bli som man vill att det ska bli är ett mått på ett framgångsrikt liv. Då skulle vissa mena att jag har misslyckats. Det viktiga är att inte vara bitter över livets besvikelser. Lär dig att släppa det förflutna och inse att varje dag är inte solig. Och när du är vilse i mörkrets hopplösheter, kom ihåg att det bara är under nattens mörker som man kan se stjärnorna och de stjärnorna visar dig vägen hem. Så var inte rädd för att göra misstag, att snubbla och falla. För under större delen av tiden..kommer de största belöningarna från att göra det som skrämmer en mest. Kanske du inte får allt du önskar dig. Kanske du får mer än vad du nånsin föreställt dig. Vem vet vart ditt liv tar dig? Vägen är lång, och i slutändan är resan målet.


Pictures of you, pictures of me. Hung upon your wall for the world to see. Pictures of you, pictures of me. Remind us all of what we used to be.



Det mesta av livet är som en serie bilder. De passerar som städer på motorvägen. Men ibland så fångas man av ögonblicket och man vet att det är mer än bara en flyktig bild. Man vet att det ögonblicket..varje del av det, kommer att leva för evigt.




´

Vi lägger ut brödsmulor så att vi hittar hem igen, för det vore hemskt om vi gick vilse. I år gick jag vilse. Och att gå vilse på färden är beklagligt. Men att glömma orsaken till färden, är ett ännu värre öde. Färden varade i åtta månader. Ibland reste jag ensam. Ibland styrdes jag av andra..och folk stal mitt hjärta. Men det var inte jag som nådde fram till slutdestinationen. Det var nån helt annan. När man tappar bort sig själv har man två val. Hitta den du var förut, eller låt henne försvinna. För ibland..måste man se på sig själv utifrån och minnas den man egentligen skulle vara. Den man ville vara. Den man är.


i guds namn

Sitter i soffan med mamma pappa marcus och annie och ser beck - i guds namn. Ikväll har vi varit med nicke och malin och inte gjort så mycke, åkt bil och sett lite film osv. Blir att vaka inatt, får se hur det går;) ska försöka vara vaken hela natten iaf men det kommer bli en trög dag i skolan;D


baaaaaakbakbak

Idag har jag bakat ända sen jag gick up, gjort ischoklad mintkyssar eller vad det nu hette och pepparkakor! jag och mamma skulle försöka göra ett eget pepparkakshus, blev en liten stuga och sen gjorde jag en bil:]:] den vart lite sne men ska dit med sånt där...klet man har på pepparkakor sen så det blir lite finare;) ska se beck sen och hoppas att marcus och annie vill vaka med mig ikväll


you need me, bitch

Igår kom ju som sagt Hedströms hit och käkade sen hade vi det bara allmänt kul:) Kan iallafall lova att jag höll på att dö av skratt ett antal gånger, tex då jag stod i köket vid köks bänken och släpper ena benet och håller på att falla för jag fick så jävla mycke sockerdricka och säger, fan vad sockerdricka jag fick sen kommer krille och gjorde samma sak och ba, fan vad stark öl och alla börja gapskratta:] vet inte riktigt vad jag ska säga..ska snart börja göra mig klar, vänta på maten sen brummar jag till kåge och är med finaste och säkert Tilda och Daniel också:) kommer bli bra



please don't pretend..

Här är 2010s lista om året som varit.

 1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
det gjorde jag säkert;)



2. Höll du några av dina nyårslöften?
minns inte vad jag hade om jag ens hade några



3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
kan man väl säga:')



4. Dog någon som stod dig nära?
några* 4 st faktiskt..



5. Vilka länder besökte du?
de här:$



6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
saknat på senaste tiden ja, och det skulle jag vilja ha 2011 också..



7. Vilka datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
alla möjliga, men främst kommer jag minnas sommaren och 2010-11-1



8. Vad var din största framgång 2010?
att jag lärt känna mig själv bättre



9. Största misstaget?
har inget största misstag..men misstag har jag iallafall gjort



10. Har du varit mycket sjuk?
i början av året och en hel jävla del nu mot slutet också



11. Bästa köpet?
typ mobilen? tills jag insåg att den sög kuk



12. Vad spenderade du mest pengar på?
kläder

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
det kan jag lova!



14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
sagoland, welcome, generation wild, hal som en tvål och In Loving Memory!



15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
gladare helt klart, men då det väl varit något så har det varit tusen gånger värre saker än det som hänt i tidigare år



16. Vad önskar du att du gjort mer?
tagit mer chanser och varit mer med dom som betyder mycket



17. Vad önskar du att du gjort mindre?
släppt taget om saker



18. Blev du kär under 2010?
kan jag lova att jag blev, och det är jag



19. Hur många one night stands?
inga,:]



20. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
KAAAAN JAAA LOOOOVA!!



21. Bästa boken du läste i år?
pojken som kallades det



22. Något du önskade dig och fick?
en ring och massa underbara minnen



23. Något du önskade dig men inte fick?
spola tillbaka tiden och ta tillbaka saker och även göra saker



24. Årets bästa film?
ofta man kommer ihåg sånt:(?



25. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
dagen spenderades med julia och emma och kvällen med familj och vänner:)



26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
jaa tyvärr



27. Vad fick dig att må bra?
vissa personer och familjen



28. Vem saknade du?
en del, men mest reb antar jag..



29. Lärt känna nya människor?
otroligt många!



30. Kommer du komma ihåg år 2010?
jaadå, iallafall ett tag för minnet i min skalle är inte så långt;)
men det är klart jag kommer minnas massa saker från detta år:)


Take a look around

Nu har jag nyss vaknat från min powernap som behövts ända sen jag vaknade imorse! Fick mig upp som den slitna krigare som jag är kvart i 6 och började göra mig klar, lyckades med samma stil igår men då gick det inte lika trögt som idag. Skolan var rätt seg, ingen jobbig dag men jag vaknade aldrig riktigt och jag fick feber mitt i allt så jag fick slippa fysiken och fara hem. Har legat i soffan sedan dess och sett oth, somnade mitt i senaste avstnittet jag kollade på så det blir att se om det antingen inatt då allt folk dragit eller imorgon.

Igår var det ju första skoldagen för min del på 2 veckor och det gick prima. For till nordanå och såg teater på eftermiddagen vilket inte var någon höjdare..Jag och Sinicca for in till stan efter det och träffade lite folk sen mötte vi upp Andreas och  tog bussen till mina underbara vänner Daniel och Tilda!! Verkligen jättelänge sedan jag träffade Tilda så det var kul:D Dock fick jag mig en liten panikslagen stund i tårar på kvällen..jag är jätte rädd för tomtar och har varit det sedan jag var nyfödd, alla bebisar är väl rädd för tomten men det släppte aldrig för mig. Sååå då vi började närma oss Daniels place såg jag att det stod några ute på trappen. Trodde ju såklart att han och Tilda redan var ute, men dom stog förbannat stilla och såg även att det stod någon nedanför också. Självklart vart jag nyfiken och frågade Andreas vad det var, hans svar var ju självklart tomtar. Paniken grabbade tag i mig och tyckte att jag skulle vända men det tyckte inte Sinicca och Andreas..så jag gick med tunga steg fram till huset där jag tyckte att jag kunde få stanna ett tag och samla mod till att gå in som jag kanske behövt en vecka på mig att förbereda men så tar Andreas tag i mig och liksom puttar och sliter mig fram till tomten för han tyckte att jag skulle hälsa. Tyckte inte jag och Sinicca hjälpte mig så vi fick oss in på baksidan eller vad man nu ska säga att det är och jag tyckte jag var hur duktig som helst som fått mig förbi den där stora jäveln som kollade på mig då jag upptäckte tomtar överallt. Så jag kutade gärnet ut därifrån med tårarna flygandes och tog mig till vägen då äntligen Daniel och Tilda fått sig ut och Andreas tyckte det ju var så jäkla kul så han skulle visa hur rädd jag vart för dom också..självklart så skulle skadeglada Daniel "garva läppen av sig"..alla tyckte det var sjukkul utom jag.

Varför rädslan av tomtar alltid suttit i är för att då jag var jätteliten så hade vi en stor tomte i soffan som jag tyckte var lite läskig och så smart som jag var så sa jag det åt min kära brodet som då slet bort huvudet på tomten och sprang och jagade mig med det där förbannade huvudet. Syskonkärlek på hög nivå tycker jag♥ hm:(


Nog om mitt tomte snack nu, måste pallra mig till mitt rum och städa som en raket som just flugit iväg så jag blir klar innan mamma kommer hem. Sen ska jag hjälpa Annie och plocka fram skor och lyssna på hon när hon argt gör sig klar som alltid brukar gå så bra, hihi. Efter det så kommer Hedströms och det blir att käka och bara ha det trevligt!! Skriver mer senare, tjing.


Vi är en.

la grange

halvligger i soffan som jag gjort hela dagen dock med kläder nu. orkar typ aldrig byta från sovtröja till vanliga kläder då jag är sjuk..har inte ansträngs musklerna så mycket idag, duschat och kollat genom massa saker från emelie osv. ska ta mig i ´kragen och gå till köket och fixa mig lite soppa snart sen ska jag ligga här resten av kvällen och se oth!

Dagens humör: braa
Dagens borde: ta på mig skor och sätta mig i nybilen och åka(Y)
Dagens frisyr: självtorkat aka lockigt
Dagens smink: nada
Dagens klädsel: jeans med skinn på framsidan linne och tjocktröja
Dagens planer: bil
Dagens vill ha: andreas
Dagens längtan: andreas
Dagens fundering: nada
Dagens beroende: piggelin
Dagens personer: mamma och per
Dagens roliga: ensak i oth..
Dagens låt: alla
Dagens bild: lägger in då jag kommer in från bilen, tjing

hahaha måste bra visa...LOVE IT! ska skaffa en sån där;$


Let me feel I don't care if I breakdown let me fall even if I hit the ground and if I cry a little die a little at least I know I lived just a little








mens näsa

igår lite senare på kvällen kom det ännu mer folk och flög saker hit och dit, mycket prat skratt sång och gitarrspelande, sen då alla var tysta sa per: nää nu tar jag mig en till och sätter mig bredvid linnea här!! och påväg till mig i soffan håller han på att välta granen och puttar bort bordet typ en mil, han hade ju druckit en aning då men;) sen sätter han sig bredvid mig och ska fråga hur det gick med sprickan jag fick i bröstbenet för ett tag sen då jag var med i en olycka, då säger han såhär:
du linnea, hur är det med brösten? eller nae inte brösten men..du vet där? du vart ju spräckt? eller alltså, ja men du vet.

 
jag annie och marcus höll seriöst på att dö av skratt, egentligen sa han ju inget fel men det lät så jävla kul:$ Men kvällen vart väl lyckad tror jag, mamma var iallafall glad;D förutom med allt som gick sönder då men;) sen gick jag marcus och annie ner och såg wrong turn den var bra, sen mitt i filmen fick jag näsblod wihoo! har ju tamefan näsblod 4 gånger per dag:O börjar kännas lite..uttjatat. har det nu också, börjar undra vad som är fel:S




Grattis världens bästa mamma!♥

idag fyller mamma år, så vi har grattat henne hela dagen:) Cissi och Emma kom förbi ett tag idag och nu är per rolle och kicki här=) Tyvärr har inte jag gjort klart mammas persent än:(..men jag ska försöka göra klart den så fort som möjligt!:) Ska försöka få mig ut i bilen ett tag också, om det blir av så ska vi köra bilkurragömma;) kommer bli bra:)


julpynt

Tjenare alla partynissar, hoppas ni har en bättre fredag än mig!;) Jag vart väckt på morgon av andreas som ringde och snackade om hur otrevligt det är med halsfluss, som om jag inte redan märkt det..Jag hade det 2 gånger då jag var liten och jag minns att jag inte kunde äta, men att det skulle ta såhär ont? ville nog inte komma ihåg!

Efter vårt trevliga samtal så gick jag upp och försökte få i mig något mumsigt, klämde ner 3 hela tuggor. Gick och försöte städa men hamnade istället i sängen och har legat där och sovit lite fram och tillbaka såhär tills för en timma sedan. Igår skulle jag också försöka städa men då slocknade jag på golvet istället! Går alltid bra för mig på den biten:]

Julpyntet hoppar upp ur lådorna allt mer och mer nu, lite små tomtar här och där, lite glitter och lysen och imorgon kommer även granen upp på besök. Det kommer bli riktigt mysigy det här alltså. Förövrigt ikväll så ska jag se om jag hittar någon bra liten film som jag kan se annars blir det att pimpla dricka och förmodligen snubbla ner i sängen.


if i had just one wish, just one..

I don't know why I did the things I did and I don't know why I said the things I said, I didn't really mean to hurt you and I didn't wanna see you go but you walked out that door and I swore that I didn't care but I lost everything.



rubrik

Jag vet att ni gillar min oerhört påhittiga rubrik:$ Tankecentralen står stilla just nu, vad jag iallafall vet är att sjukguden inte samarbetar, igår och dagen före det var jag jätte happy för att jag kände att min sjuka dansade till sitt slut. viiiiiilket har dansat fram igen!!! Tydligen har jag fått halsfluss nu också:O? jamena snälla..räckte det inte med den där äckliga febern? alla kramper jag fick? vanlig förkylning? ont i huvudet? illamående? spya? nääää tydligen räckte inte det, kulkulkulkulkul...jag är iallafall glad över att jag slipper vara sjuk på julafton iaf! hoppas jag:( det enda som varit bra med allt detta tråkiga, är att jag gått ner 3 kg:$:$ happy!

Jag behöver inte babbla sönder er om min sjukdom..igår så kom iallafall finaste hit ett tag, vi bara pratade och hade det trevligt. Hoppas bara att int han bli sjuk nudå:( Igår gjorde jag och mamma även sånt där med apelsiner, ni vet man sticker ner typ svarta saker i apelsinen och det börjar lukta otroooligt gott:$? och såg julfilm med glögg och pepparkakor!


HELP

Börjar känna att den stora vågen med ångest rullar mot land..jag förstår inte hur en tragisk liten chokladkalender kan göra så ont att vara utan. Okej jag kan inte säga att den är tragisk, den har faktiskt betytt mycket under alla år i mitt liv!:') Förutom det så börjar jag undra varför marcus alltid pratar i telen då han sitter på toa(?) och varför pappa alltid tar med sig telen då han ska på toa? och tidningen dessutom..nae nu ska vi inte gå in något mer på det för min egen skull och eran;);) Sitter ivrigt och väntar på att andreas ska sluta jobba när som helst nu och att han förhoppningsvis kommer förbi här ett tag, 1 månad med han idag :$ på tal om allting, ni vet den där känslan på morgonen då man kämpar efter att nå mobilen och hitter ett litet gullit sms av någon man verkligen tycker om, i löööööv it! Nu ska jag kila in i duschen iallafall, det behövs..;]



ikehjgp

Sitter och ser oprah just nu, det handlar om en tjej som inte kan kyssas eller något sådant med sin man för att hon känner sig dum mot deras barn? hm..lite knas enligt mig(a) Idag har jag inte hunnit med så mycket mer förutom att börja se det där, ska fortsätta med mammas födelsedags present snart också, men det går inget vidare:(


RSS 2.0