OKEEEEEEEEJ..

..jag dör lite av att se hur min blogg ser ut just nu. Vill göra om den men KAN INTE så duktig som jag är. NÅGON VÄNLIG SJÄL SOM VILL FIXA EN SNYGG DESIGN ÅT MIG? tacksam för svar:(

JVWP

Nu har jag sprungit omkkring med william hela dagen, en liten pojk på´kanske..snart 2 år? Hur go som helst. Jag har även flygit drake, det var faktiskt roligt haha. Och då william drog fram alla leksaker här så kände jag hur minnena började flöda, alla saker jag lekt med så mycket och han satt precis på ställen där jag satt. Guud vad jag saknar att vara liten:')


Surrounded by flames everywhere what I used to be im not even there the absence of you is killing me

Tjenare alla nattugglor!
Jag sitter och ser Silent hill på kanal 1 med mami. Spännande film som jag otroligt nog sett tidigare;/ Tror dock den är rätt bra om jag tänker tillbaka så vi  får hoppas på det bästa!

Imorgon kommer Jens Victoria Willian och Philip hit så det blir att umgås med dom sen plugga. Kanske hinner med en solning också vi får se.


It doesn't matter who you are we all have our scars

Sitter i soffan som jag gjort hela dagen framför den där förbannade AM-boken. Känns lite sorgligt att skippa alla fina dagar för att plugga, buhu.. Ja med detta sagt finns det väl inte så mycket mer att komma med eftersom jag inte gjort något annat idag. Väntar iallafall på grillat sen ska jag slänga mig in i duschen, det är äckligt varmt så man rinner av svett bara man ställer sig från soffan. Guuu.. Aja inte klaga på sommarvärmen inte!


orkar inte att blogg.se alltid ska strula jag blir så less..

Dagen har varit helt perfekt på alla sätt och vis, det ända minus som uppstått är nog min förbannade mensvärk. Den tar död på mig helt seriöst, börjar grina snart. Iallafall, for till birsta en tväris och fick med mig en bh och ett par trosor. Annars har jag bara spelat kort, umgåtts och sett film idag/ikväll. Jag har sprungit och räddat små grodor, tro det eller ej..(jag som är så förbannat rädd för småkryp och de flesta djur över huvudtaget, förutom tex björnar ormar katter hundar osvosvoosv.) Dom var så små..mindre än en cm, helt otroligt hur små och MÅNGA dom var!

Nog med  snack om grodor nu. Kan informera er småpluttar om att det har varit otroligt varmt här i Sundsvall idag. Vet inte hur det har varit hemma i Skellefteå men här har man kunnat gå naken och ändå runnit iväg åt alla håll och kanter.



Kan tyvärr inte lägga upp någon bild på min snygging för blogg.se laggar men jag vill iallafall säga Grattis på födelsedagen älskling!! Hoppas du får en bra dag:*

saknar min D

Tjenareeee!;)

Idag har jag sprungit på stan hela dagen, fick med mig 8par trosor, 2 bhar, en duschkräm som luktar gudomligt! siklesdroppar från Lanza, hår inpackning och fick även 2shampoo och balsam då jag köpte duschkrämen. Sen vet jag inte om det var mycket mer. Köpte iallafall nästan inget på ordinarie pris, det  bara kryllar med rea i Sundsvall. Det är nästan så att man fäller en glädjetår då man kommer in till stan:')

Nu sitter jag och nördar Crime city som jag inte spelat på tusen år haha! Måste ta igen mig lite, snart blir det grillat till middag med härligt folk! Tjing


silver

Sitter i sundsvall helt slutkörd. Har sprungit omkring på birsta idag men jag gav upp efter typ 5 affärer. Jag fick åt minstone med mig ett par svarta jeansshorts och ett silvrigt nagelack! Ska ner till stan sen också så då blir det säkert mer shopping.

Nu ska jag kolla lite saker sedan lägga mig i sängen och se någon film och plugga.



En bild jag ritade för ca en månad sedan, vad tycks?:)

KAPTEEEEEN

Gårkvällen kunde inte ha blivit så mycket bättre. Varit med älsklingen och träffat fina vänner, grym musik framförd av ingen mindre än Kapten Röd!!! Vet inte hur länge jag sett fram emot att se han och äntligen! Stod längst fram med Mr.D och vi blev totalt mosade och nersprutade med vatten men det var det värt de!!

Ikväll taggar jag ännu en kväll på trästocks och imorgon bär det av mot Sundsvall!


taking roads that lead me no where how do I expect to get there?

Var och såg adept igår, grym stämning och bra spelat. Men lilla jag vart en aning mosad av alla som stod bakomför och bredvid (stod längst fram). Förövrigt en väldigt bra kväll med skratt och prat.


Trästocks

Idag har jag inte gjort annat än att pysslat med mina naglar och resultatet vart katastof haha! Nu ska jag duscha sen göra mig klar för trästocks med D och kanske Emmaaa. Blir super

SES DÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR


liten jag som lucia, visst är det vackert:')?

usch..

Nu mina kära vänner..nu ska jag aldrig mer klaga på min hy. Någon finne en gång om månaden gör väl inget, eller? Jag är glad att jag bara  får någon enstaka så sällan..i jämförelse med denna stackare. Säger bara fy och fan:(


fast ögonen tror att ingenting gror låt kärleken slå rot

Solen lyser för fulla muggar och jag sitter inne i soffan? Illa Linnea, illa..

Hur som, idag har jag mamma och pappa brummat omkring i Skellefteås lilla älv. Vi ankrade ett tag och låg och sola, riktigt härligt och man får en sån sommarkänsla att det är inte sant!

Just nu sitter jag och lyssnar på Ted Gärdestad ( På något vis fastnar jag för hans låtar. Även om texterna är sorgliga så blir man glad på något sätt:') ) i väntan på grillat, mumma!!


16 juli

Sen jag skrev sist har jag haft några mysiga kvällar med äsklingen som bestått av massage, film, prat och onyttigt. Sedan har det varit kvällar och dagar fyllda med skratt bus och härligt folk! Det kunde väl inte ha blivit bättre än det, förutom allt moln..vart är solen?!? Är vi påväg mot istiden eller, 15grador OCH DET ÄR SOMMAR? Jag börjar grina snart..

Som dom flesta andra så har även jag suttit i biosalongen och snyftat över den sista harry potter filmen! Det suger att det är över nu för dom där filmerna är så otroligt bra. Dock tycker jag dom sista filmerna var mycke bättre än dom i början på något sätt.

För tillfället sitter jag i min säng med min sovtisha och datorn i famnen. Jag har inte kommit så mycket längre än detta. Ikväll vankas det grillat till middag och sedan lutar det åt att fara till min blomma:')


I’m taking it slow feeding my flame shuffling the cards of your game and just in time in the right place suddenly I will play my ace



Idag mina kära vänner, IDAAAG har jag varit i sjöbo ännu en dag! För er som har varit där så vet ni att det är en backe upp och sen en som går ner för att man ska komma till stranden. På sidan där man parkerar var det sol, men på stranden var det inte det!?!??! Blev lite små ledsen i ögat..men jag låg där ett tag och tog några dopp sedan for jag hem. Gjorde mig klar och for till 3kronor och åt mat där med fint folk och spenderade sedan kvällen med dom!

Måste bara berätta en sjuk sak, idag då jag satt här (vardagsrummet) så hörde jag något på balkongen som är till höger om mig. Jag började undra vad fan det var som lät för det lät..skumt? Sen ser jag något svart bredvid gardinen bakom stolar osv som hoppar in då pappa helt plötsligt skrek åt det, då var det alltså en skata som tassat in i vårat vardagsrum?!?! och då pappa skrek trodde han att fågeln skulle bli rädd och flyga ut men den flög in i rummet istället, rakt in i fönstret, bland massa krukor, på golvet, i taket ÖVERALLT flaxade den där jäveln omkring..Jah blev så rädd att jag bara slängde iväg datorn och sprang skrikandes därifrån..ALDRIG MER ÖPPET BALKÔNGDÖRREN ÖPPEN fyyy:(


sjööökt

Jag håller på att bli galen. Lagarna blir ju tamefan bara sjukare och sjukare. För ungefär 1 och en halv månad sen blev Daniel tagen av polisen för att han körde för fort. Idag var han på nå förhör grejs och blev av med både moppekortet och skoterkortet i antingen 4 eller 6 månader!?! Det sjuka är att man får lägre straff om man åker dit för rattfylleri och om man misshandlar någon, jag menar HALLÅÅÅÅ vad händer?:O Gud så irriterad jag är. Nu är det bara för han att börja cykla till mig och jag ska försöka ta mig i kragen och cykla till han någon gång också! Får se hur det slutar, kanske en ambulans eller liknande kommer och plockar upp mig vid solbacken. För er som inte vet så bor han i Kåge och det är ju en bra bit att cykla..;)

Hur som helst..jag och mamma for till sjöbo ännu en dag med ännu mer barn omkring oss så vi såg ut som sandmonster ett tag..Jag somnade i solen ungefär 3 gånger och har fått mig lite färg YAY! Nu har jag iallafall kommit ut ur duschen, ska klä mig sen ska jag käka. Efter det styr jag och mamma våra fossingar in mot staden och ska kolla lite saker!


within my heart

¡Hola amigos! Jag har legat i sjöbo hela dagen och kom hem för inte så länge sedan! Gudomligt väder idag så jag hoppas att alla sitter ute och inte nördar dator. Själv sitter jag under partytältet just nu och lyssnar på musik, ska fixa och trixa lite med mina naglar så att dom kanske får se lite fina ut iallafall:) Då jag ändå är igång med datorn kan jag ju faktiskt ta och berätta lite vad jag gjorde i måndags och igår på kvällen.

I måndags for jag och mamma till Piteå och shoppade lite sen for vi till Kina och var där ett tag. Mycket trevligt! På vägen hem svängde vi in i kåge och mamma lämnade av mig hos Daniel så jag spenderade kvällen där. Vi var ut en sväng med cykeln till ica och köpte lite gott till Saw 5.

OCH igår kväll kom Daniel och Linus, vi moppade först till folkets park och kollade på det dom håller på att bygga. Sen for  vi till hoppkudden och satt där ett tag sen virrade vi omkring på mb och sen på morön haha..Efter vi var klara ute for jag och D hem till mig och halvsussade ett tag innan han for hemåt.


Känner att jag skrev lite skumt men jag skyller på mitt solsting!;)

made

Idag har jag legat i solen i hela 3 timmar så jag hoppas att jag fått en gnutta färg på mitt flerre! Jag smorde in mig med hawaiian tropic och så duktig som jag är fick jag ungefär lika mycke på mig som om jag hade hällt flaskan över mig. SÅÅÅåå jag har sett ut som en vandrande pommes med överdrivet mycke fett på..


TheBig4



Tjenare alla pigga och glada, själv är jag heeelt slut och ska börja röra mig mot sängen snart! Jag sitter och kollar på TheBig4 och gud vad jag önskar att jag var där just nu! Det skulle ha varit en sån otroligt härlig upplevelse, jag vill bara ditditdit!

Som ni märkt har jag inte skrivit något speciellt om stadsfesten pga att jag inte haft någon tid. Jag har varit där från förta till sista minut dag in och dag ut. Riktigt lyckade dagar, jag har haft så sjukt kul med underbart folk. Och idag for jag och Mr.D till stads och käkade langos och han köpte några piercingar, jag hade tänkt göra samma sak men banken har brist på hundralappar så jag kunde inte ta ut mindre än 500 så jag sket i det. Men ett bra avslut från stadsfesten iallafall!

Efter vi varit klart där så for vi vidare hem till Daniel där vi har busat på med en kisseunge som ville komma in, sett film ute på altanen och varit ute med cyklarna!

Näe nu ska jag forstätta glo på TheBig4 och drömma mig in i sagolandet!



chillaaaaaa

Gårkvällen vart otroligt lyckad om jag får säga det själv! Jag har blivit attakerad av munkar och pommes, pratat och skrattat en heeeeeel del, åkt karusell, umgåtts med underbart folk och massa mer;)

Just nu sitter jag med Chilla i soffan, hon ser på tv och jag sitter vid datorn och nördar! Ska göra mig klar om ett tag sen käka sen blir det stads igen med fint folk! Ses där hoppas jag


RSS 2.0