Världens finaste M:):)

Igår firade vi Marcus med gofika och presenter! Tror han blev rätt nöjd, hoppas då det iallafall!:) Såg film innan jag la mig, trodde klockan var kring halv 1 då jag skulle göra mig klar, men den var 11!?!?! Jag tror aldrig jag gjort mig klar för sängen så tidigt på en fredag sedan jag var liten!;)

Nu sitter jag i soffan, ska slå på Jersey Shore och få i mig lite frukost innan M&A kommer. Då blir det solaaaaaa:)


-


you're so far away that i can't see..what you really mean to me

Dom senaste dagarna har spenderats på skolan och sedan på stan för att försöka hitta något till marcus som fyller år imorgon! Men nu har jag äntligen hittat lite saker:D Så imorgon blir det att fira honom och på lördag blir jag hämtad av Daniel efter middagen sen spenderar jag kvällen i kåge med han och några andra. Kommer säkert bli toppen!!

Från och med nu kommer jag vara lite ledsen i ögat varje gång jag ser ett litet blåbär..dom förstörde nämnligen min sko idag och lite av tröjan:( Fick en stor fet blåbärs fläck mitt på skon så nu har jag stått och tvättat dom i typ en timma och hoppas att det försvinner:)


The shaggy dog

Jag for till kåge igår och jag och D hade äventyr på listan men vi rörde inte en enda fena utanför dörren. Jag var alldeles för övertrött för att orka med någonting alls, jag skrattade åt precis allt och kunde inte vara stilla i en enda sekund förutom i slutet då jag nästan somnade..Det var iallafall en trevlig kväll:)

Nu har jag nyss suttit och sett The shaggy dog och med min humor var den filmen grymt rolig! Nu ska jag rensa bort lite skor, eller försöka..få bort några par från hallen iallafall sen vet jag inte riktigt vad som händer:)


sometimes I lay under the moon and thank God I'm breathing then I pray don't take me soon cause I am here for a reason




Fredagkvällen vart faktiskt otroligt lyckad, trodde jag skulle dö där i början men det slutade finfint:D Vi käkade äcklig middag sedan spelade vi lite poker (jag Marcus och Annie spelade tsm för vi är så bra..mot 3 gamlingar som alltså spelade själva och vi fick nog in minst pengar haha..) sedan promenerade vi hemåt, packade på oss lite kläder och gjorde pinnbröd och sen brummade vi mot havet och satt där och grillade. Under kvällen stötte vi på en älg en hare en groda och Annie vart attakerad av en fladdermus haha!! Efter det for vi tillbaka till pokerstället och satt där ett tag innan vi for hem och spelade kort sedan sussade jag sött och packade dagen efter sen fpr vi hemåt.

Jag kom hem kring 5 kanske, städade duschade och åt innan jag gick ut och mötte Daniel. Vi gick till och med ut på en promenad under kvällen så duktiga som vi är sen har vi väl inte gjort allt för mycket:)

Vaknade imorse och magen skrek efter mat, eller nae..men jag gjorde:$ Så jag har käkat och nu ska jag springa och städa sedan hoppa in i duschen och hoppas på att det händer nå bus nu sista kvällen av lovet:)


sommar

Idag känns det riktigt som sommar! Jag Annie och Marcus har legat uppe på taket och solat och spelat kort. Sedan tog vi en liten promenad och nu sitter jag här och käkar salta pinnar. Jag ska snart packa lite sedan hoppa in i duschen och börja göra sig klar till ikväll! Vi är bortbjudna på gomiddag och poker, det kommer nog bli super. Jag M&A pratade om att fara till havet och slå upp en liten brasa senare ikväll, vi får se hur det blir med den saken. Det skulle vara riktigt mysigt!:)


Aeternum vale

Igårkväll for jag Marcus och Annie och bowlade, jag ägde sönder alla men ändå förlorade jag.. Efter det så strosade vi runt lite överallt och pratade på om saker.

Idag så vaknade jag mer sliten är ett par slitna jeans som funnits i hudra år. Sprang tappert omkring med Marcus och Annie och letade påskägg, det slutade med att vi satt uppe på taket i solen och käkade godis! Sedan år vi påsklunch / frukost och jag satt och halvsov då Annie sa att hon skulle till birsta själv för att Marcus och pappa skulle till skroten så jag sprang och satte upp håret, tog på mig lite kläder sedan följde jag med henne och shoppade. Fick med mig en foundation och en ansiktscreme och ett linne.

Efter vi varit i birsta hela dagen med en massa skratt och trötta ben så vart vi uppplockade och brummade hemmåt. Jag har hunnit sitta ute i solen med A, tagit lite kort, legat i soffan och framför datorn tills vi akut fick fara på macken och köpa gasol för att det tog slut just då pappa börjat grilla. Men grillat blev det till middag iallafall, och bra satt det i magen ! Nuuuu funderar jag på att sätta mig ute i kvällssolen och sedan blir det kortspel!!


WäääÄÄÄÄämmm

Jag kan med glatt humör meddela att jag inte har den där äckliga parasitsjukan. Kunde nog inte bli gladare haha..men ändå jobbigt med sjukan jag har nu men jag krigar på!

Jag har varit i birsta hela dagen, köpte en bandeu-bh (stavningen) och några möbler från ikea. Förövrigt är jag grinig över att vattnet kommer vara äckligt i 3 månader tydligen? och att det regnar ute. Det är lite mysko, det regnar på baksidan av huset men inte framsidan, där är det strålande sol!?! aja ska slänga i mig lite dricka och sätta mig ute i solen nu.


äckligtäckligtäckligt



Fick nyss höra om det där förbannade kranvattne på radion. Jag tycker bara sånt där är vidrigt och inte nog med det, det var därför jag var sjuk.....!! Så jag har alltså den där fula parasiten omkringspringandes i min kropp?!?!?! MUMS eller nå:( Läs mer om det HÄR 


Jag saknar dig mer för varje dag som går

Jag har varit i stadet nästan hela dagen, fick med mig byxor och underkläder därifrån. Efter vi var klara där for vi förbi birsta city och därifrån fick jag med mig ett par skor en jacka och lite småsaker jag ska pyssla ihop;) Jag har nog inte gjort så mycket mer förutom det där idag, legat i soffan och sett på tv typ..?

Morgondagens planer är att ligga i solen och pressa satan! Annars har jag inget mer planerat, kanske hittar på något med Marcus och Annie då dom kommer.

NU>ut och fota lite! Sen lägger jag mig i sängen och ser Jersey Shore eller någon bra film.



The broken lights on the freeway left me here alone I may have lost my way now, haven't forgotten my way home


Jag sitter i soffan påväg mot sängen som jag spenderat hela eftermiddagen i med film och Jersey Shore. Förutom det har jag pratat med Daniel och saknat honom en gnutta..Jag har redan börjat ränka ner dagarna tills jag kommer hem och får träffa honom igen haha!

Imorgon blir det iallafall att fara in till stan och shoppa med pengar som inte ens existerar så jag får se hur mycket jag får med mig hem men jag har några saker som måste köpas! Nä nu ska jag försöka få något i magen och sussa sött tills jag ska upp och göra mig klar.



the sun shines when I see a smile on your face

Solen lyser lite lagomt idag men ändå mer än 15+, helt underbart. Dock är det för blåsigt för att lägga sig och sola men jag ska försöka hitta någon plats jag kan vara.

Var ute och fotade lite idag och plaskade över ängen med stövlar. Det är så galet mycket vatten att man nästan måste simma ut från huset haha! Vårvattnet är överallt, vi är typ omringade av vatten. Jag gick ner till forsen och skulle ta lite kort, ställde mig på ett litet sten/träd ställe eller hur man nu ska säga just bredvid och jag vart huuuur yr som helst, vattnet gick fort som fasen och jag trodde att jag skulle trilla i där ett tag men jag klarade mig;)


You're the light at the end of the tunnel the break of the day
After the darkest night chasing all the evil away
You're my flowers and sunshine cherries and red wine
Diamonds they can't find shining through hard times
You're the angel on Earth the proof there's a God
The reason to keep on going you're my light in the dark
The first star in the sky and the last to leave
And when I'm travelin' through the night I feel your light on me


You said you're just one in the crowd but your laughter is way too loud you filled the darkest room with light



Kom fram för ungefär en timma sen och har bara suttit vid datorn sedan dess. Funderar på att lägga mig i sängen och se Jersey Shore ett tag innan jag ska sussa. Har iallafall haft världens tråkigaste dag idag, trodde jag skulle avlida där ett tag. Fick kramp i rumpan och biljäveln ville inte sammarbeta med mig. Då jag skulle byta skiva så ville den inte åka ut då jag tryckte på knappen så jag letade fram pappas bolidenkort som liknar ett bankkort och pilla ut skivan varje gång jag skulle byta.. I brist på annat kan jag meddela om att Daniel tycker att jag är lite ond om nätterna haha! Han drömde mardrömmar om mig inatt och tydligen var jag jätte elak mohaha:$:$


En dag du lärde mig, att himlen finns i kärleken på jorden.

Gårdagen kunde inte bli mycket bättre, inte allt för jobbiga lektioner och massor med sol. Och efter skolan tog jag ju bussen till kåge, mötte upp Daniel Felix och nån till snubbe sen for  vi till skolan och dom cyklade lite medans jag satt och solade. Var ute till 5 kanske sen var vi inne resten av kvällen och såg tv och busade på:)

Idag har jag bara suttit i soffan och tråkat istället för att packa det sista och städa klart. Ska försöka fixa käk medans jag väntar på att Daniel ska höra av sig, dom skulle till stan och cykla idag så jag hoppas att jag hinner träffa honom innan jag far..! Blir att hämta upp mamma kl 3 sen far vi och äter någonstans sen börjar resan mot Sundsvall, funderar på att gå ut och fota eller sola direkt jag kommer dit om det är fint väder!:)


I'm forever keeping my angel close

Har inte skrivit dom senaste dagarna pga personliga skäl. Inget allvarligt men bara en jobbig tid just nu så då vet nu om uppdateringen är lite dålig..:) Jag sitter och skriker på hockeyn så jag blir ännu mer hes än jag redan är..(är förkyld) så jag hoppas att jag har kvar rösten imorgon:$

Idag har jag gjort lite prov och annat skit sen har jag suttit ute i solen och hoppas nu på lite färg i mitt snöliknande ansikte! Efter all jobbighet på skolan så rullade jag in till stan och träffade Daniel sen satt vi och väntade på Felix Hampus och Simon och då dom kom följde vi dom till nån affär och kollade cykel..haha kände mig inte så speciellt smart då dom snackade om allt sånt där men trevligt var det iallfall.

Efter skolan imorgon ska jag pallra mig iväg till kåge och spendera dagen/kvällen med D, vi planerar på att göra något riktigt roligt eftersom jag åker bort i lite över en vecka. Men förmodligen hamnar vi framför en film eller något liknande som vanligt;D

För att informera er lite mer om vart jag ska bort så ska jag till Sundsvall och hälsa på mormor. Så det blir ikea, shopping och en massa sol och trevligheter. Har planerat att steka fläsket lite, och åter igen så hoppas jag på att bli brun haha! Nae, men det ska bli grymt härligt att få komma bort ett tag faktiskt.



What are words if you really don't mean them when you say them?
What are words if they're only for good times.
Then they don't.
When it's love you say them out loud.
Those words, they never go away.
They live on, even when we're gone.



never enough

Sitter i soffan och väntar på att pappa ska komma ut från toan vilket aldrig händer så ska försöka skynda på han satt jag kan  börja göra mig klar. Jobbar idag, känner mig dock inte taggad. Men det ska bli skönt att komma "ut" iallafall:) Får se om det händer någonting efter jobbet men jag tvivlar på det eftersom jag alltid är så jäkla slut så det kanske blir en film sedan sussa tidigt!


Jersey Shore

Jag har ännu inte fått mig in i duschen, har istället suttit och sett Jersey Shore och kollat lite roliga saker på datorn. Vet dock inte hur roligt det kommer att bli då jag ska duscha..satt upp håret i en tjoffs igår med blött hår så då jag tog ut det igårkväll gick det inte att borsta ut, så jag sket i det och la mig iallafall och idag då jag vaknade såg jag bokstavligen ut som ett trott i sina sämsta dagar..Jag vågar typ inte ens röra det utan att det känns som att allt ska lossna och jag blir flintis resten av mitt liv..


Oriflame

Jag beställde lite hårvårdsprodukter från Oriflame för ett tag sen och fick det igår. Hoppas verkligen att det är bra för det luktar så otroligt gott!


Shampoo, Balsam, Hårinpackning och Hot Oil.

Köpte även en ögonskugga på stift, ska testa den ikväll och se hur det blir.



Nu ska jag hoppa in i duschen och testa shampoot och balsamet sen slänger jag på en ansiktsmask och sätter igång en film.


Philip: jag är en haj MORRR!!

Sitter och pratar med Philip såhär på morgonkvisten, eller ja morgon och morgon..nästan iallafall. Hade tänkt att springa ut och sola lite grann men det blåste så jäkla kallt in till mitt rum (öppet fönster) så jag ångrade mig även fast det ser riktigt härligt ut då man kollar genom fönstret:/ Får se hur det blir med den saken då;D Ska kila in till köket och se om det finns något mumsigt att stoppa i magen men först ska jag skriva om gårdagen hade jag tänkt:)

Skoldagen börjades med matteprov i ett litet rum som jag snarare kallar bastu! Trodde jag skulle avlida där inne i värmen men det gick väl rätt så bra med tanke på att jag inte varit på dom mesta lektionerna vi haft det där eftersom jag varit sjuk. Så jag hoppas på ett g iallafall! Efter det hade vi engelska, då började vi att se en film, Remember the titans hette den. Verkar rätt bra faktiskt så hoppas vi ser slutet på måndag. SO var min sista lektion men då hade Åsas dator gått sönder så vi gick broarna istället för att ha SO. Grymt skönt och kändes bra att äntligen komma ut och röra på sig.

Cyklade hem efter skolan, bytte kläder lite snabbt och gick sedan iväg till stan och mötte Daniel sedan åkte vi buss till han. Gick till skolan och träffade Olivia och hennes friends ett tag sedan gick vi hemåt igen. Vi pratade och såg film osv:)


AIK

Sitter spänt och kollar på hockeyn på tv, inte allt för bra start..men hoppas att det slutar bättre så jag kan gå isäng glader!


Du måste tro motivet har aldrig matchat ramen jag vill se alla sidor TV:n visar en utav dom livet är fult du är fager vaken om natten och drömmer på dagen




Idag är det första dagen för mig som jag cyklar på bar mark eftersom jag legat hemma och varit sjuk alla andra fina dagar och det kändes så grymt härligt. Rullade iväg till skolan med ett litet leende på läpparna. En annan sak som också är sjukt härligt och ger enorma vårkänslor är då man vaknar självmant på morgonen av att fåglarna kvittrar!

Dagen gick lätt som en fjärt och äntligen fick jag i mig lite riktig mat, kände inte något större matsug men jag måste försöka äta iallafall eftersom jag knappt ätit någonting alls under en veckas tid. Ska ta tag i stickningen ett tag nu sen ska jag städa och försöka göra en tidig ikväll så att min mattehjärna är igång imorgon. Börjar alltså nästan alla dagar med matte, inte alls smart av lärarna då dom kör igång alla elever sovandes! Blir dock en kort dag, slutar kl 12 och ska då bege mig in till stan för att möta upp Daniel som slutar nångång sen bussar vi hem till han och har de trevligt.

Jag måste bara säga en sjuk grej som hände igår. När jag kramade Daniel så gick det förbi ett äldre par, pensionärer rättare sagt. Sen just då dom går förbi så slinker gubben ur sig: Akta så att den inte glider in!! Jag och Daniel stannade helt upp och undrade om vi just hört vad han sagt, hahah det var bara fel på långa vägar! Iallafall om ni frågar mig haha! jag vart helt paff sen började jag asgarva och dom bara kollade bak på oss skit sura. Det gjorde nog min dag hahah..



Daniel

Igår låg jag i sängen och såg Scooby-doo filmer hela dagen tills jag sprang och hängde över toan i några många minuter..efter det la jag mig och såg film igen tills på kvällen då jag och mamma for upp på akuten, satt där i cirkus 4 timmar och fick alltså svaret om att jag hade någon tarminfektion? Vet inte vad detta betyder mer än att det är en infektion i tarmen haha..låter nästan som en dödlig sjukdom eller något liknande.

Kom hem och gick och la mig ganska direkt och kravlade mig upp ur sängen imorse även fast jag borde ligga och vila i några dagar men jag skulle ut bannemig! Jag började nästan bli less på min egen säng och då är det illa vill jag lova. Så jag var ju alltså i skolan idag vilket gick finfint och efter skolan fick jag äntligen träffa Daniel!! Kändes otroligt bra efter alla dessa dagar i sängen!:)

Nu ska jag springa och sussa så jag är pigg imorgon och får se vad mer än skola dagen bjuder på.



booring..

Jag har inte gjort något alls idag som kanske inte är så konstigt med tanke på att jag är sjuk och det är söndag. Jag sover mest bort hela dagarna och kvällarna också för att slippa illamåendet och sen så är jag så sjukt trött att det går inte dit en till..ska kolla med mamma om hon vill se film efter jag sprungit ut på balkongen och fått lite frisk luft.



nyvaken skrutt

Sitter helt nyvaken och slut här i soffan, vart meddragen på bowling på kvällen med Annie Marcus Ewe och Chris vilket resulterade skratt roligheter och ännu mer ont i magen..men det var de värt. Känner mig så jäkla instängd då jag sitter här dag in och dag ut så det var skönt att komma ut i friska luften ett tag;D Annars vad händer? Nae ingenting..hade hoppats på lite sol så jag kunde sitta under den och njuta lite medans alla andra i familjen lämnat mig men icket.

 Kan iallafall berätta om min otroliga smarthet, ni vet ju att jag varit hemma och vart sjuk från..tisdag? Det har ju gått upp och ner men gick ändå mot bättringshållet tills igår haha..sen nu inatt så sov jag med öppet fönster som jag gjort några andra nätter också men i typ..2 timmar då för mamma kom och stängde det men nu så var det öppet i 10 timmar så jag har blivit förkyld BRA Linnea..!! Jag låter typ som en mosad pipanka:( Nää nu ska jag springa och fixa lite saker sen käk sen fiiiiiiiiiilm i min ensamhet hihi!


every rose has its thorn

Jag sitter fortfarande fastklistrad här i soffan som jag gjort sedan jag vaknade. Under tiden har jag suttit och kollat på medans pappa möblerat om för att kunna dammsuga..? Jag har fortsatt att ritat på en bild jag påbörjade för någon dag sedan men det går inte allt för bra med det sen har jag kollat bilder å hundar. Guuuuuuud så sugen jag är på att skaffa en liten vovve! Måste bara slänga in en video som jag hittade på Kenzas vovve, så grymt söt att jag vet inte vart jag ska ta vägen haha!:')


april april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill..

Eftersom jag nog är en av dom dummaste personerna som har skapats på denna jord så känner jag på mig att jag kommer gå igenom ett och annat skämt idag. I vanliga fall, alltså en vanlig dag och inte denna dumma dag så brukar folk (dock vissa speciella personer som tycker det är otroligt roligt att se mig helt förvirrad och gå på allting..) lura mig om saker, går ju såklart på allt. Förutom om dom säger att jag ska få en hund eller liknande för det vet jag att det aldrig kommer hända. Men så kommer denna fula dumma jobbiga dag, 1 april. Ska försöka hålla mig från allt folk idag så jag inte behöver känna mig så otroligt mobbad haha:(

Kan iallafall meddela er om att mitt magont börjar springa iväg nu. Jag har inte ont hela tiden längre men ibland då jävlar börjar jag nästan tro att det har trollats in en självmordsbombare där inne som ville ha med mig ner i graven. Men på måndag bär det av till skolan och jag hoppas att jag kommer iväg till kåge i helgen också.

Ikväll vankas det gomiddag made by jag Annie och Marcus..undra hur detta kommer sluta:$ Men eftersom mästerkocken ska vara med (jag..) så kommer det nog bli grymt;)




RSS 2.0