wehey

Kom hem från en trevlig kväll för ett litet tag sedan, började med att vi åkte till finfint folk och satt där ett tag. For sedan vidare till Maxi och satt och pratade osv, sen for vi till macken och köpte lite småsaker sen rullade vi hemåt. Ganska tidig kväll så att vi orkar med morgondagen, först blir det att slita sig ut sängen sen pallra sig iväg till stan för att göra lite ärenden sen blir det att fara hem och börja fixa sig inför kvällen. Är rent lite taggad på morgondagen faktiskt hii:$ gnight




It's Ironik life's crazy man I swear to you all people come and go but when the closest one goes it's the hardest thing ever



Tjenixen alla partyprickar!
Jag har vandrat på stan från klockan 1 till nu med Annie och försökt slösa lite pengar men fick bara med mig en enda liten grej. Halvligger över rumsbordet och i soffan just nu för att jag är så otroooligt slut och har gudomligt ont i mina stackars fossingar! Just nu väntar jag på käk sen blir det att vara med Annie Marcus Nicke och Malin, blir nog super!:)


Have you ever been lost in a different world shere everything you once knew is gone and you find yourself powerless with everything that exists you're numb




Känner att det går bra för mig just nu..börjar med att jag skriver blogg.se fel cirkus 4 gånger, började skriva och lyckades klicka bort sidan på någe sätt. Vart arg och skulle logga in åter igen på blogg.se och skriver heeeeelt fel inloggningsnamn eller hur man nu ska kalla det och fel lösenord. Kommer på mig själv med att lösenordet var fel men det gick fortfarande inte att logga in. Satt och kollade på dom där 2 rutorna man skriver i, i typ 5 minuter innan jag förstår vad som är fel..haha.

Har inte hunnit med att skriva dom senaste dagarna så tänkte berätta lite vad jag gjort i veckan hittills.

Måndag: Skola som vanligt sen for jag in till stan och mötte upp Olivia och träffade massor av andra trevliga personer. Fick med mig ett par örhängen och trosor hem. Vi käkade på frasses sen cyklade vi vidare till söder och satt där och degade med Adheel Viktor och Terum:)

Tisdag: Det vart en dag hemma, mådde så attans dåligt att jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Ville bara sjukna genom golvet, komma upp på andra sidan världen och må finemang men inte det inte. Så jag låg i sängen för det mesta den dagen, sen är kvällen heeelt ute ur mitt minnessystem.

Onsdag: Jag kämpade mig ur sängen och for till skolan i denna helvetes kyla. Gick sisådär och jag sussade även ett tag i Joels knä mitt i cafeterian hihi:$ Efter jag slutat så for jag till stan för mamma ville inte ha hem mig för att jag var sjuk haha..så jag mötte upp Olivia och träffade i princip samma personer som på måndagen så det var härligt:) Dock hade jag feber från efter lunch och hela kvällen, har lite feber nu också men jag kämpar på! Möte på kvällen och det gick fint, sista mötet var det till och med. Vi planerade det sista och sen satt vi bara och gjorde för det mesta ingenting. Fick massage av fyra olika personer och det var inteeee så skönt..är så jäklarns stel att man typ masserar en sten. Så idag har jag träningsvärk efter massagen, kan knappt lyfta min arm för att det tar ont!:$ Efter det vandrade jag Emma Elsa och Jesper hemåt i kylan. Mina ben var röda då jag kom hem för att jag var så kall.. Och förövrigt så tycker jag det ska bli sommar NU!!


godmorgon världen

Sitter här ensam i min lilla soffa och försöker vakna till, ska slänga mig i duchen och frysa ihjäl ett tag sen ska jag göra mig klar och förhoppningsvis ha lite dit över sen att bara sitta och göra ingenting innan jag ska ut i kylan. Vaknade för sisådär 40 min sen, drog mig i 10 min sen fick jag lov att gå upp annars skulle jag bara somna om. Och somnar jag om då äre köööört, har ju inte mamma här som kan väcka mig haha:( Nu ska jag sluta nörda här och få mig på benen. Tjing



Let me see that ass roll - let it go!

Har nyss sagt hejdå till mamma som far till umeå och ska operera sig, hoppas det går bättre än bra! Är dock lite orolig men det kommer gå fint:) Jag sitter ensam hemma just nu och ser last chance highway. Blir lite småkär i alla valpar som springer omkring där:$


Hur kan nått så vackert som kärlek bli så fel

Sitter i köket medans tankarna springer omkring inom mig, dom krockar och dom slåss och vill inte göra likadant. Varför kan dom inte samarbeta ett ögonblick? Börjar bli störande och får ont i huvudet. Känns som dom skriker här inom mig.

anyhow, idag vakande jag kring halv 1 tror jag det var. Hade 9 missade samtal av Olivia men hon gav upp och började ringa på hemtelen istället, attans..ingen somn längre då! Men jag pallrade mig uppåt och gjorde mig klar fick sedan skjuts av papi in till stan och mötte upp Olivia och Tova, vi gick runt lite här och där innan vi for till frasses och träffade Oskar. Fick hämtning vid halv 5 och sitter nu här och har gjort sedan dess HEHe..

Ikväll lutar det mot att Olivia kommer, hade andra planer tidigare men tar mig ingenstans så det blir en kväll i stadet. Får se vad som händer och vad vi gör och så men har en liten plan hehi!


Sound the bugle now play it just for me as the seasons change remember how I used to be now I can't go on I can't even start I've got nothing left just an empty heart





Har tappat tråden på att blogga, eller ja har väl aldrig varit särskilt duktig på att blogga. Men seriöst, det är tråkigt..lite läsare och aldrig några kommentarer, KOM IGEN..!

For till stan efter skolan idag, igen..Skulle köpa ett par byxor, skit fina och kostade endast 100kr men då vi ska betala så hängde dom fel så dom kostade typ 500!?! Inte gla tjej alltså. Träffade iallafall Olivia och Tilda sen kom Jesper mitt i allt så vi pratade sen gick jag O och T vidare, mötte upp emma ett tag efter sen slutade det med att bara jag Emma och Jesper var på stan. Var där till nån gång efter kl 5. Trevligtrevligt, dock lite kyligt.

Försökte övertala mamma om att fara och hyra film men näääääää, hon och pappa sitter och glor på tvn medans Marcus typ sover och jag sitter här! Det är bara så förbannat tråkigt med vinter..ingen orkar göra något eller så är alla borta eller så jaa, nånting ska alltid komma ivägen och ute kan man inte heller vara. All denna kyla gör att jag längtar som en toker till påsk! Sen påsk i år = sola och klippa gräs hos mormor! Så skööööönt där nere hos henne alltså. Solar alltid på påsken, dvs i bikini!!! Tror det var 25+ förra påsken, satan så härligt. Nää nu ska jag sluta babbla på om påsk och massa sånt!



Sex, Drugs, Rock and Roll. Weed, Speed and Birth Control. Life's a bitch and then you die, so fuck the world and let's get high



Sitter på golvet framför tvn med massa provpapper bredvid mig, på mig och under mig. Det vimlar av papper bannemig! Och med datorn i knäet såklart. Väntar på att maten ska bli klar så jag kan trycka i mig käk lite snabbt sådära sen läsa igenom allt några gånger till innan jag far förbi Emma och pickar upp henne.

Möte ikväll och jag tror det kommer gå fint. Inte mycket kvar att planera nu sen smäller det. Ska kriga mot min jobbiga kamp om att få sömn direkt jag kommer hem. Behövs. Ännu mer än vanligt, är heeelt slut i kroppen att snart vet jag inte vad jag tar mig till. Och denna kyla? När hade den tänkt att försvinna?! Börjar bli less på att cykla fram och tillbaka från skolan i över -20!!


alla hjärtans dag

Idag är det ju alla hjärtans dag, inget fan för denna dag som alla andra är. Massor av kärlek och glädje men jag bryter det mönstret. Såg att några har skrivit på deras bloggar och diverse andra ställen att dom inte förstår sig på att folk inte gilla denna dag och att dom stör sig på dom också. Men vadå, bara för att man inte har pojkvän/flickvän så behöver det inte betyda att det är just därför man inte gillar alla hjärtans dag. Själv är inte det problemet för mig, det är massa andra saker som hänt tidigare år på denna dagen. Tycker nästan folk kan vara tysta om sånt där hehe:)

Just nu sitter jag med Marcus Annie och mamma i köket, dom spelar gr och jag ska sticka hahahh..och mamma lagar gomiddag. Blir att käka det sen, efterrätt och lite hjärtegodis sen ska jag ligga framför tvn och sen sussa tidigt hade jag tänkt. Kanske ska lyxa till det att ta ett bad med tända ljus:) Tänkte lägga upp lite bilder sen jag tog idag, har lovat en massa bilder men det har aldrig kommit upp några. Men jag hoppas jag får upp dom här iallafall:)


oliviaa

Igår for vi ju till kåge, hade ingeeeenstans att vara så Kenny sa att vi kunde gå till han. Ingen hemma, bara jag Olivia hunden och fiskarna haha:$ Nämen det var mys inne i värmen iaf. Träffade Daniel och Erik ett tag också:) Kom hem kring halv 12, pratade lite och fika sen somnade vi typ 1 och nån gång mitt i natten så ringde det massa så man fick inte sova haha;) Vaknade 9 men orkade oss inte upp förän halv 11 och 12 började vi jobba. Har nyss kommit hem därifrån och de gick väl bra:) Kanske blir att fara till kåge ikv också men vi får se om det:)


ölmästara

Nu har jag ätit middag och efterrätt så magen är proppis! Väntar på att mamma ska komma tillbaka så vi kan hämta Olivia som jag hoppas är klar då. Blir att fara till kåge som sagt, ska vara med Daniel och några andra. Hoppas att kvällen blir lyckad men jag tvivlar faktiskt..med tanke på vilka som är där hah..men hoppas!:)


So there my friend, you’re in the deep end. Just hanging on to hope by a loose thread. Well it’s never good, to try and play pretend. But maybe what’s broken, can start to shine.




Nu är jag klar med att ha fällt en och annan krokodiltår medans jag sett några avsnitt av oth. Ska börja göra mig klar så jag slipper stressa. Men med mina erfarenheter om tider..så kommer jag nog stressa i slutändan endå! Sitter också och tänker på mitt hår, är less på att ha uppsatt eller rakt och utsläppt. Så tänkte om jag skulle våga eller locka det lite, men då är ju frågan..vilket av det?! Får väl experimentera lite;)




buhu

Sitter ensam hemma och känner hur min panik sakta men säkert börjar strömma över mig. Inte alls kul..attans att det ska gå så bra varje gång jag är själv hemma och ingeen kan hjälpa mig..Skulle dock kunna springa in till stan och fixa det där men det orkar jag verkligen inte..Väntar på att pappa kommer hem med det jag behöver ist!!

Annars så sitter jag bara och glor på den här saken, försöker gå till köket och göra nudlar och ser på en tv som inte ens är på, hoppas ni har haft en mer lyckad morgon än vad jag har haha.

Ikväll blir det iallafall att jag får skjuts till bovika och vi hämtar upp Olivia sen far  vi vidare till kåge och hittar på nå bus. Far hem till oss kring 11 halv 12 kanske, gör oss klara och skrattar på innan vi somnar sen blir det upp och jobba imorgon! Kommer bli super:)


allmänt tråkigt

ÄRLIGHET
Hur många har du varit riktigt kär i? 1 tror jag, men börjar undra om jag verkligen varit rikgit kär än
Vad tycker du om kärlek? Underbart men ett helvelte lika så
Ditt äldsta hångel? 5 år äldre i think
När kramade du någon sist? Idag!
Saknar du någon speciell person? verkligen..
När kysste du någon sist? Ett tag sen
Är du singel? Det är jag
När fick du senast en komplimang? Today


HAR DU NÅGONSIN

Varit medvetslös? jo en gång.
Hånglat med någon riktigt ful? haha tyvärr..
Hånglat med fler än 50 pers? Tokes
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Tror jag inte
Gjort något riktigt dumt? Det har jag
Gjort något du verkligen ångrar? Har nog alla
Varit nykter på nyårsafton? Ja:)
Åkt ambulans? Nix
Gjort något olagligt? everyday:)
Blivit polisanmäld? Tror faktiskt det
-
Slagit ner någon? Inte slagit ner, men slagit har jag:)
Skämts över dina föräldrar? Det har jag gjort
Skämts över dig själv? Det med
Sagt jag älskar dig och menat det? Förmodligen, dum fråga
Tar du droger? Niix
Dricker du? Nope
Vilka kläder sover du i? Trosor & tshirt
Är du ensam nu? Ensam uppe men inte ensam hemma
Vill du gifta dig? Nångång
Vill du ha barn? Det vill jag

.
SENASTE PERSONEN SOM
Sov i din säng? Me myself and I
Såg dig gråta? Minns inte
Fick dig att gråta? Hemliz
Du gick på bio med? Mami:)
Skällde på dig? Lärare tror jag

.
DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU
Gråtit? Av att jag var trött, ja
Kramat någon? Massor!
Köpt någonting? Jadå
Sjungit? Alltid!
Saknat någon? Klart att jag har

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan: Haha nej
Titta på dig själv i spegeln: haha jadå
Gnälla: Sometimes;D
Skrika: Jao
Sova: Varje natt, dock några många timmar förlite
Ha ångest: Varje dag
Skada dig själv med flit: Nix
Ta mediciner du inte borde ta: Nejnej
Drömma mardrömmar: Nej, eller ibland
Drömma sexdrömmar: Varje natt:)
Försöka vara annorlunda: Nej
Klä dig i svart: Oftast
Gå till kyrkan: Verkligen inte
Gå i skolan: Säger som Olivia "Jo men att ta sig till lektionerna är lite svårare.."
Röka: Nejdå
Hata folk: Finns väl nån stackare som jag hatar
Lita på folk: Tyvärr så gör jag ju det

.
VEM:
Saknar du: Daniel
Vill du slå: Ingen just nu
Kysste dig sist: Jesper
Kramade dig sist: Colle eller Sinicca
Vill du kittla: Ingen för då blir man bara kittlad tillbaka
 Fick du sms från senast: Johan
Är vackrast på jorden: Ingen:)

.
HAR DU:
För många vänner: Nej!
Förföljelsemani: Nej och det lät lite..scary
Tvångstankar: Ibland
Någon annan psykisk sjukdom:
Nix
Färgat håret:
jodå
Några piercings: öronen och läppen
Bra självförtroende: Nej det har jag verkligen inte, men finns väl dagar man är mer nöjd än andra
Köpt kondomer: Njet
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nope
Stulit någonting: Jaa, fast typ pennor på ikea?
Lämnat landet: Nej

.
HUR:
Går du: Vadå hur går jag? Jag går som en människa..hoppas jag
Svarar du i telefonen: "Hallå?"
Fördriver du tiden: Film eller springer ner till Marcus
Mycket pengar har du: Typ 300 för tillfället
Tjänar du pengar: Jobb
Ofta diskar du: Aldrig
Ofta städar du: Ska ju vara en gång i veckan men det håller jag inte. Städar så sjuuukt snyggt sen håller jag efter sakerna i flera veckor sen bombas mitt rum med kläder och efter det tar det typ 3 veckor att städa igen hehe
Många stör du dig på: Några enstaka
Ofta träffar du din familj: Varje dag om Marcus inte är hos Annie:)

TROR DU:
Att du kommer bli något: Något kommer jag bli, men vad vet jag inte
På gud: Nej
Att folk tycker om dig: Olika från person till person, men hoppas att dom som jag umgås med gör det iaf
På ett liv efter detta: Faktiskt så gör jag det
Att fiskar kan tänka: Jaa, eller om delfin räknas med fisk. För dom är väl typ smarta?


I'm a soldier... wounded so I must give up the fight there's nothing more for me... lead me away or leave me lying here


Kom hem från stan för ett tag sen, har gått där med Sinicca sen vi slutade dvs kl 12. Träffade lite folk och bara vandrade. Spanade in lite smycken osv som ska få följa med hem då jag fått tag i pengar hehi. Nu ska jag försöka få något i magen sen ska jag antingen sätta mig framför oth eller american pie och invänta samtal från någon kul som kommer med roliga förslag till ikväll.


i miss your smile

Nu har jag redan gjort mig i ordning och krypit ner i sängen, ska se ett avsnitt av oth sen sussa sött. Och julia om du läser de här så gick nya sesongen att ladda hem;) Under kvällen har jag städat mitt rum, gjort ansiktsmask och druckit mina vitaminer. Känner mig så grymt otaggad på allt just nu, hoppas att det blir ändring på det imorgon och att helgen blir en helg värd att minnas:) gnight


snabbt stabilt och jätte jätte bra

Har inte så mycket att skriva men känner ändå att bloggen inte får gå under..återkommer med skrivandet då jag har något på hjärtat.


will the future blame us

Idag gick skolan easy men jag har varit tröttare än en fisk på land. Gick på stan på hålet med Julia Sinicca och isabell och slösade lite pengar, som jag även gjorde igår. Köpte underkläder och ansiktsmasker och ska snart springa och kleta in en fin rosa smet i fejjan. Alla lektioner har faktiskt gått bra idag men gruvar mig över uvsamtalet imorgon..är nästan stensäker på att jag inte vill höra det dom kommer att säga. Hatar verkligen sånt där.

Förövrigt ligger jag i soffan och plågar min rygg medans jag nördar dator och ser då dom bygger och målar bilar på tv. kanske skriver sen ikv om jag orkar annars får ni vänta tills imorgon om jag hinner skriva då:)


fuuuullt upp

Har haft fullt upp hela dagen, duschat fixat mig hjälpt pappa med nya bordet i vardagsrummet käkat stressat av ingen anledning alls. Är ganska mycke sådär, stressar hela tiden även fast jag inte borde och även fast jag verkligen inte har något att stressa över. Det är grymt jobbigt och jag mår bara dåligt av det, så jag försöker lära mig av med det där. Det har alltid varit sådär men det har blivit mer den senaste tiden. Kan inte ens sova utan min stress längre, vaknar heeela tiden. Vaknade mer än 10 ggr inatt och därför blir jag så jäkla slut på dagen och följande som händer utav det är dåligt humör.

Ikväll hade vi ju främmande som sagt, sitter fortfarande med dom och pratar. Åt förrätt och varmrätt sen kom Marcus Annie Nicke och Malin och hämtade mig. For till stan och diverse andra ställen sen slutligen for vi till medle och såg film. Nu har jag iallafall kommit hem och funderar på att sova så fort dom far men det kommer nog inte sluta så om jag känner mig rätt. Vill bara ut och springa nu hah..



love is all that i need

orkar inte skriva nå så gör en sån där + och - sak.



Vaknade och trodde att det var sommar

Trodde jag skulle få mig in på stadsfesten utan nån vuxen eller så

Främmande ikv = god mat

Trevligt folk

Sitter och planerar en rymmning med Marcus


Till min besvikelse upptäckte jag att det inte var sommar

Kom fram till att mamma sagt fel och att jag inte tar mig in på stads för att jag fyller så sent

God mat = ont i magen

Trevligt folk = tråkigt i längden

Rymmningen ser inte så ljus ut än så länge


paradice

Jag har halv legat i soffan i typ en halvtimma nu så min nacke är körd. Det känns nästan som att någon har sågat av huvet så jag har värk efter det ehehe..Funderar iallafall på att springa och fixa mitt hår till något annat än min vackra morgonfrilla, dvs att allting ligger på ena sidan och rakt ut. Kanske kleta på lite smink också så jag känner mig lite fräschare även fast jag bara ska vara hemma ikv. Känner för att testa nån ny sminkning så nu gör det ju inge om de blir fail för jag har all tid i världen att fixa till det. Blir säkert så min kväll kommer att se ut, hoppas på lite kortspelande och film också.

Förövrig så sitter jag och stör mig på en "prick" jag fått nästan bredvid ena hålet jag har i örat, ser ut som ett födelsemärke eller något liknande men det gör ont. Kan födelsemärken verkligen göra ont:S? Annars äre väl nå annat säkert livshotande också. Haha nää jag vet inte


inatt inatt kom och ge kom och ta kom och dansa med mig du är den jag vill ha

Godmorgon alla solstrålar!
Sitter i rummet, dunkar black ingvars hahah...och försöker trycka i mig mina mackor som ligger och kollar på mig som om dom var desperata efter att ätas upp. Meeeeeen, känner inte suget. Isället ska jag sätta igång american pie, laddade hem alla dom igår för att ha något att roa mig med idag, få lite leende på läpparna ist för att sitta och röttna. Tror dock jag sett alla men då får dom ses om.

Igår somnade jag glad som en myra. Har väääldigt nött hår och har egentligen korkskruvar i hela håret, eller nästan hela men jag plattade det så mycke förut så att jag har "plattat ut" mina lockar. Dvs dom vägrade stenhårt komma tillbaka för att det var så nött av platttången men igår då jag kom ut ur duschen så skådade jag min skalleboll full med lockar!!! Man brukar ju inte vara glad över att man har lockigt hår men jag tror nästan jag vart överlycklig. Lockigt och mindre nött! Men inte heeelt bra än så fortsätter med inpackningen lika mycke som jag gjort senaste tiden så och sen hoppas jag att det är fint och onött till i sommar:$:$

Medans jag lix är igång med skrivandet kan jag berätta om min otroligt dumma dröm. Brukar aldrig dröma mardrömmar om jag inte har hög feber vilket jag inte hade inatt men drömde det endå, eller enligt min åsikt så var det de! Har på senaste tiden drömt otroligt komiska drömmar om Marcus och Annie, typ att dom går på stan och nån ramlar jamen ni fattar hur jag menar. Men nattens dröm tror jag vi skulle in till stadsfesten jag och Marcus cyklade på något som mer liknade enögas cykel i dunderklumpen (såg ju den före jag la mig) och Annie hade en kickbike och då vi ska till stan så tar vi en väg vid älven och det kommer en sväng som är lite svår att svänga i om man har mycket fart då man cyklar och visst fan skulle Marcus ha hög fart och fara rakt ner i älven, jag slängde mig över kanten och bara såg på hur min bror faller ner för det där stupet ( mycket högre i drömen än irl för er som vet vart det är) och långt där nere plaskar ner i älven. Annie står bakomför mig och bara skriker och jag springer som en idiot mot en brant som finns längre fram, blir stoppad på vägen av några så jag hinner inte fram, han hiller alltså flyta förbi. Så jag fortsätter springa, sprang ända in till stan, ner för trappen och hoppar i och tar i han, skulle just vända på han och så vaknade jag. Hataaaar såna drömmar!! det är inte ens lite kul:( nää nu ska ja komma på andra tankar och sätta igång filmen ist..



Hittade ingen bra bild men sådär ser det ut för tillfället i mitt hår hehi
(inte jag på bilden!)

TACK MAMMA..........

Mamma gjorde just min sommar otroligt jobbig. Är förbannat rädd för spindlar som dom flesta andra är man jag klarar inte av att ens se en spindel på tv eller i en tidning eller nånting dylikt. Och då kommer mamma in med en GIGANTISK SPINDEL i ett tidningsurklipp kanske man kan kalla det(?) och förstör ju som sagt min sommar. Bara för att jag tyckte det var så taskigt och hon bara skrattade så skriver jag det här också så att alla spindelrädda får det lika jobbigt som mig! såhär stod det:

Visste du att:

• det finns mer än 35 000 spindelarter i världen och att 700 av dem finns i Sverige?
• alla spindlar har gift men att det bara är ett fåtal spindlars gift som är farlig för människan, däribland svartaänkans?
• spindlar gärna bor nära människan, på ställen där det är fuktigt och mörkt, exempelvis i källare eller över öppningen på en toalettsits...? (sista gången jag går på en toa)
• vissa spindlar inte fångar sina byten i nät utan istället jagar aktivt?
husspindeln, korsspindeln och vattenspindeln tillhör några av de största spindelarterna i Sverige? (sista gången jag badade)

Hoppas ni får en bra sommar nu;)

just gonna stand there and hear me cry?

Blev inte att jag skrev nå mer igår, men filmen funkade iallafall inte så jag satt och väntade som en idiot på att en film jag laddade hem skulle bli klar, tog bara en lång värdelös och tråkig timma för den att bli klar. Den hette Spread var väl..jaa bra antar jag? Dock ingen familjefilm och passar inte vissa åldrar;) Handlade om en kille som var sexberoende skulle jag gissa, han fixade nya tjejer i princip varje dag hah..Men sen så träffar han en tjej som han verkligen börja gilla och han ändrar sitt beteende och så om jag nu minns rätt:)

Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska få sig ur bilen och komma in med min "frukost" men det verkade vara en jäklarns lång väg in alltså..hon har varit utanför i typ 10 min nu:O? Hon försöker typ svälta mig..Fick även ett paket med posten idag, hade beställt ett halsband av en släkting som gör smycken. Vart riktigt nöjd med tanke på vad det som är på betyder för mig och på ena sidan är lite jobbigt att tänka på. Mamma hade också beställt ett halsband, var ett hjärta där det stod love sen hängde det två brickor nedanför med mitt och Marcus namn, det var också jättefint:) Kan lägga in bilder på mitt halsband sen:)





cat and mouse

Det här måste vara ett skämt..känns och ser ut som att jag fått halsfluss igen..det är inte ens kul..Iallafall så är det andra dagen hemma idag, sitter och äter risifrutti och ska sätta igång April fools day så jag hoppas att den är bra. Finner inget annat att göra..skriver mer sen.


RSS 2.0