-

Jag förväntade mig alldeles för mycket av dig, att du skulle ha förändrats var fel av mig att tro. Varför litade jag på dig?

helt otroligt

Denna tjej är bara 7 år, och herre min jesus vilken röst!




get the fuck out of my life

jag orkar inte skriva något pga massor med saker just nu. Mitt humör och mina krafter är långt nedanför botten. bai


10 år

Idag är det 10 år sedan World trade center blev attakerat. 10 långa år, men hur fort har inte tiden gått? Jag var bara 5 år då detta hände men otroligt nog minns jag att jag satt på golvet framför tvn med uppstärrade ögon och kollade på varje program dom sände om detta. Det är helt sjukt hur folk kan göra något sådant, över 2900 personer dog den dagen. Och vissa hoppade genom fönster för att få en "snabbare" död och slippa plågas. Nej usch..jag får rysningar bara av att jag tänker på det.

Idag skänker jag mina tankar till alla de som miste sitt liv. Och även till dem som miste sina nära och kära! Rest In Peace!












it kills me

Har inte skrivit på ett bra tag nu. Det beror på hur jag mår, jobbig tid just nu tyvärr. Mer kan jag inte säga.
Ni kan få en bild på mina naglar i brist på annat. Testade Nail Wraps som finns bla på Eleven.se HÄR kommer ni direkt till den sidan. Hittade även några få mönster på Åhlens där jag köpte mina idag för att testa. Ni får ursäkta kvallan på bilderna, ni får en bättre bild imorgon.




jäkla moppepe

Igår for jag iväg till ica, köpte dricka och tog med mig D vidare till Rolle där vi käkade surströmming med fint folk! Efter det for jag och D till karamelltåget och mötte upp Marcus, efter någon timma kom Melinda också så vi pratade med henne ett tag sen var det tänkt att vi skulle fara. Men då är moppejäveln död...så jag tjurar ett tag innan Johan kommer och vi börjar vandra igenom stan med pansarvagnen, jag Marcus Johan och Daniel. Tog ett tag att putta den hem till mig men vi kom fram tillslut. Gick in och la mig ganska direkt och vaknade idag kring halv 11.

Dagen har än så länge bestått av läxläsande och moppemek. Moppen går då igen soom tur är. Ska sätta igång The tribe ett tag innan maten efter det blir det filmtime. För er som undrar var The tribe är så är det ett galet bra program (enligt mig) som jag alltid såg då jag var mindre. Det ska kallas barnprogram men jag vet inte riktigt om jag håller med om det..bra är det iallafall!



RSS 2.0