Take me as you find me, for what I am and when I make mistakes, please understand and as long as I know you're near there is nothing for me to fear

Skola idag, helt okej. Det flyter på riktigt bra än så länge och jag må säga att jag är stolt över mig själv. Dom som känner mig vet varför.

Efter skolan brummade jag med Julia till macken och sedan in till stan för att möta upp Emma. På vägen till E så hände det en otrooooligt hemsk sak men jag orkar inte ta det nu..sen gick jag med E på stan, mötte upp Fanny som klarade moppeprovet!! Grattiiiiiiiiis!! Och efter middagen har vi varit ute och kört, jag E F och Jessica. Vi for först till vitberget sedan vidare till JL och spenderade kvällen där. Mycket trevligt!

Sovmorgon imorgon till 25 i 10, sitter inte helt fel. Men ska ändå gå och lägga mig nu efter det här och gå upp tidigt imorgon så jag har lite tid över på morgonen. Och imorgon lutar det åt att vara med älsklingen Emma och JL. Får se om det blir så men skulle vara super kuligt hihi:)

Sen måste jag bara tillägga att jag har världens finaste roligaste "smartaste" och underbaraste vän. Emma G Johansson!



You've got your dumb friends I know what they say they tell you I'm difficult but so are they they don't know me Do They Even Know You?

Skolan idag gick finfint, nu har allt det "seriösa" börjat. Men jag kan inte säga att hkn var så seriös, allt jag kan säga är att jag har en otroligt fin klass och det går inte en enda dag utan en massa skratt!!:')

Nu sitter jag på golvet med musiken i högsta hugg och spanar in ett fint litet äpple jag köpte idag men jag har aldrig orkat käka det. Vet inte vad som händer ikväll heller, var tänkt att jag skulle till älsklingen men då börja moppen lagga sönder så pappa ska kolla det men det är inte säkert att han hinnner fixa det såå ja:/ Tråkigt..saknar Daniel ju:( Och jag vet att du kommer se det här förr eller senare lillpöjk, jag älskar dig massor glöm inte det!



A reason to live


shine a light for every soul that ain't with us no more

Var på matfesten ikväll med gött folk, käkade och pratade med älsklingen en stund ssen for jag hem och satt mig här och har pratat i telen och lyssnat på musik sen dess. Ensam hemma och finns inge så mycke att göra..så jag försöker göra det bästa av situationen;)


ruby

Medans jag inte skrivit har jag hunnit vara med friends, varit i åliden med underbara människor och börjar om skolan, tyvärr. Men det har gått bra:)

Upptäkte nyss hur enkelt det var att koppla in högtalarna som stått bredvid tvn ett tag, har funderat på hur man gjory ett tag nu.. (det var bara att sätta in en sladd..:$) Så nu är det fixat och jag sitter och dunkar musik för fulla muggar!:D Ska ta och fixa mina naglar lite sen ska jag sätta igång en film eller något:)


illa

Det blev aldrig så att jag la in videorna på kvällen då kan kom hem pga att klockan var långt gången över sovdags. Och dagarna efter det orkade jag aldrig skriva på pga mitt humör, tankar, ilskaaaaaaa som satan osv. Så jag försökte istället lugna ner mig med att måla lite men det gick inget vidare eftersom jag börjat skaka jätte mycke, ingen aning varför men.. Dom kommer istället i slutet av inlägget.

NUU ska jag ut med emmut ett tag, får se vad vi ska hitta på? Något roligt som vanligt iallafall:D



life

Mendas jag kollat runt på olika videos (kommer upp senare ikväll) har mina tankar snurrat. Hoppat fram och tillbak blandat med tårar. Detta var det jag kom fram till, skrev det bland alla tankar. OCH, försök ta in det!




Life is not always easy, some days are bad, others better and some are wonderful. Sometimes you come to a day when everything feels so hopeless. Why fight about it when it's not getting better? The truth is that it gets better. But it just takes time. They say time heals all wounds, but we have no idea how long that period is. All we can do is fight, not only for ourselves. But for our family, our friends and everyone around us.

And finally, be proud of who you are. For you are beautiful just as you are!

Have you ever been hated or discriminated against, I have, i've been protested and demonstrated against, picket signs for my wicked rhymes, look at the times, sick is the mind of the motherfuckin' kid that's behind

Sitter i soffan med mamma och Daniel vid min sida, vi ser på..något polisprogram. Ska snart ta och sussa sen blir det jobb hela dagen imorgon!


I just can't keep living this way So starting today, I'm breaking out of this cage I'm standing up, I'ma face my demons I'm manning up, I'ma hold my ground I've had enough, now I'm so fed up Time to put my life back together right now!

Har inte så mycket att skriva, vad gör jag? Är trött som ett as eftersom jag var uppe till halv 5. Lyssnar på musik, drömmer mig bort. Har lite panik eftersom skolan börjar nästa måndag. Måste hoppas, kämpa och lyckas denna gång. Varför?


fanta

Sitter i sängen med en påse nötter och en fanta!! Ska ta och sätta igång 8 mile sen efter det ska jag nog sussa sött och länge imorgon.

Dagen började lite pirr i magen, glädjetårar och en glass med mami. Efter det gick vi på stan och småshoppade lite och sen for vi hem. For därefter med pappa och tankade moppen, inget stort utrymme med han där bak alltså:/ haha..sen brummade jag iväg till kåge och spenderade kvällen med Daniel!


Sådär gla var jag efter min fina moppefrilla:')

So sad, you're hurt, boo hoo, did you expect me to care? You don't deserve my tears, I guess that's why they ain't there.


Kommer bli fullt upp idag, därför hinner jag inte skriva mer än detta.
Körskolan nu, sen blir det främmande och presentöppning!

jag kommer aldrig låta dig se mig svag, jag gråter bara i regnet

I fredags kom Daniel in hit kl 11 på kvällen och rövade bort mig, in i en bil och dumpade mig i en buske. Skämt å sido, han Tomas och Felix kom kring 11 tiden och då följde jag dom ut och åkte bil någon timma sedan gick jag och la mig.

Igår pluggade jag hela dagen, såg lite av en film på kvällen men vart för trött så jag ska ladda hem den senare istället. Och idag..idag har jag varit hos Per och grattat han på hans birthday:) Efter det har jag bara pluggat, och nu händer vado? Nada, rien, τίποτα, nic och ingenting. Laddar hem lite musik och ska snart sussa.



Släpp mig fri.

Heeej sitter på golvet och har tagit en paus från mitt städande. Har på mig en..som jag inte minns vad det heter men det avlägsnar fett och tar bort pormaskar. Funkar som smort på mig, bild ser ni längre ner.

Jag som aldrig brukar läsa böcker (har läst ut en enda bok i hela mitt liv) har tagit tag i en bok som heter Släpp mig fri, fri från rädslan att bli retad, jagad och kramad. Av en kille som heter Lars Granlöf. Han jobbar på travet om jag uppfattade mamma rätt och skriver om sin barndom som inte varit så easy och lite om då han är vuxen också. Jag har inte kommit långt alls men det är redan jätte bra! Så ett tips alla bokmalar, köp!

Vad händer annars? Inte mycket alls tyvärr, försöker få Daniel att avslöja vad han köpt åt mig i present. Går inget vidare..så jag får väl se vad det blir för något:/ MeN VILL VETA NUUUU, jag verkligen hatar då folk säger att dom köpt något men inte vad det är..jag blir ju så nyfiken haha:(


Den här bilden bjuder jag på haha! Har iallafall den där, saken jag försökte förklara om där uppe och sedan ser ni mina naglar, pillrade lite med dem inatt och det fick bli en grön fransmanikyr med en blomma på ringfingret. Dock ser mitt pekfinger lite cp ut men det får ni stå ut med:D


Och till sist har ni boken, han själv på framsidan och hans livs historia på insidan.

I see me in your eyes and I'm the tears you cry

Idag har jag varit riktigt duktig. Fick mig upp i tid, tog mig till stan i tid. Fixade klart det sista på körskolan och efter det for jag till jobbet. Hade egentligen inte jobb idag men jag tog mig i kragen och städade upp där, det var ju ex antal år sedan det gjordes nu och jag klarar inte av att det ska vara sådär äckligt..Dessutom får jag ju pengar för det. MEN någon enstaka minut efter jag började så ångrade jag mig.

Dom som känner mig, och har läst här ett tag vet att jag är tokrädd för smpkryp. Inget jag gillar med mig själv men tyvärr är det så. Av någon anledning fick jag för mig att vända sopen upp och ned, kanske var för att jag skulle få ner döda flugor som hängde i taket..och vet ni vad som händer då? Jo det trillar ut 7st döda flugor från skaftet på sopen?!?! Sen efter ett litet tag upptäcker jag att det är flugbon i alla tre lampor som finns där inne. Så då jag skulle dammtorka runt flög det ut i helvetet många flugor därifrån, runt mig och sedan ut. Men dom små jävlarna smög sig tillbaka in igen.. Och sist men inte minst, ni vet då man skurar så vrider man ur vattnet i en sak som sitter på hinken, skulle göra det och då ville den där förbannade hinken inte stå upp längre som den gjorde så fint i hela 10 min före, så hela hinken rinner ut på golvet vilket slutade med att det såg ut som en pool där inne, tyvärr utan att överdriva. Jag plaskade omkring där hur länge som helst innan jag fått upp det där äckliga vattnet.

Som några också vet, spec Daniel som måste stå ut med mig och mina knasigheter så mycket så tycker jag småbarn är otroligt söta! (Undantag då dom är jobbiga..) Dom ser ju bara för goa ut. Iallafall så kom det massor av barn i omgångar och frågade om jag skulle visa någon film för dom idag, men tyvärr får jag inte göra det då det är dagstrav. Så jag sa till dom att jag inte får visa någonting idag. Kände mig en aning dum då dom gick iväg men jag kan ju inte göra något åt det..Sen kommer det en tjej på kanske 4-5år så grymt bedårande unge, hur söt som helst och en aning charmig också. Hon går fram försiktigt och kollar ner lite i marken och fnissar och sen frågar hon om jag ska visa något, och då sa jag att det kan jag tyvärr inte göra idag..då vänder hon sig om och springer till sin mamma och pappa och gråter för att det inte är öppet. Då vart jag faktiskt ledsen i ögat på riktigt, fick nog och gick och klagade. Så man ska göra right? Klaga på chefen om att hon gör fel på jobbet? Då jag tänker efter kanske det inte var så smart men vi får se hur hon gör senare. Skrev ner lite behövliga saker på en lapp (klagomål) och skickade den upp till henne. SÅÅÅ hoppas att hon tar till sig alla mina punkter och fixar detta.

Nu har jag skrivit alldeles för mycket känner jag, hoppas att ni orkar läsa allt mitt tjoller och onödigt skrivande!:)



The last place we're going is down

Nu har ennu en dag dragit igång, med mig knasigare än vanligt. Vet inte vad som hände imorse men då jag skulle sträck mig efter något eller vända på mig så blev jag åksjuk? Haha skit knasigt, men nu är det bättre iallafall.

For ju som sagt till Daniel igår, vi pratade en massa, busade på, jag dog på pakethållaren medans D cyklade, såg film, skrattade myste och allt möjligt bra. Kändes skönt att äntligen få spendera lite tid med honom efter att jag varit borta!


We don't believe the words, we just love the way they sounds.

Sitter framför tvn och har just ätit lite frukost. Ska börja göra mig i ordning, läsa lite och sen far jag in mot stan till Annie och efter det ska jag till körskolan och vara där ett tag. Efter allt det käkar jag lite och far iväg till älsklingen. Vi får se vad vi hittar på för kul, det är ju så fint väder men det blir kallt attans fort nu:/


It's your time

Hej!
Jag har inte hunnit skriva något för det har varit väldigt brådis om tid. Men nu attans!

Jag åkte hem från Sundsvall igår och medans jag satt i bilen så pillrade Annie lite med designen och header osv. MEn, det ser helknasigt ut då man går in och ska kommentera? Varför vet jag inte, det var så före hon fixade också och det blev bara pangbom sen var det sådär? Så om någon liten prick vet vad felet är så är jag i nöd efter hjälp. Hon är inte klar med allting men jag tycker det ser jättebra ut!:) Tack gullnos för hjälpen:):)

Idag har jag spenderat halva dagen på stan/körskolan och andra halvan i hamn för lite hemlizar. Efter det har jag inte gjort så mycket mer? Sitter och lagar min lilla nagel som håller på att gå av, men det fixar sig med våra super saker till naglarna så det går finemang:)


RSS 2.0