thanks for watching as i fall


Jag älskar dig över allt annat!







Skyltis

Gick omkring med Emma på skyltsöndag mer eller mindre hela dagen, efter det har jag bara tagit det lugnt. Gjort lite läxa och umgåtts med Cilla Krille och Vilma som kom förbi ett tag. Ska börja dra mig mot sängen nu, kommer kännas så attans tomt..! Har sovit med älsklingen sen i torsdags och nu helt ensam:(


Grattis!

Gårdagen spenderades först på skolan men drog hem för att jag mådde som jag mådde. Efter maten brummade jag iväg till bjurre och var där med han och älsklingen ett tag innan jag och han for vidare hem till honom, mer tror jag inte att jag behöver skriva om den kvällen eller rättare sagt kan jag inte skriva något HEHe..

For därifrån kring halv 4 idag, pratade lite med min familia sen for jag och plockade upp Julia på jobbet och vi for vidare för att fira Sinicca och Alexander som vart tillsammans i 1 helt år! Så ett stort grattis till dom!!!:) Dock slutade ju allting som det gjorde, tyvärr. Ja vad mer? Sitter i sägen med älsklingen liggandes bredvid, tror han sussar om jag inte har fel, ska slänga mig över honom och retas lite så han kanske vaknar någon gånghiih;$


Love you!:*

lets do it again

Ja vad gör man? Älsklingen for för drygt en timma sen och jag sitter här och gör nada. Hatar söndagar!! Dock vet jag att jag borde plugga lite, men jag skjuter upp det till ikväll istället..

Gårdagen började med öppet hus, for till a-torp och kaplan sen for jag och pappa och åt och gick ett tag på stan innan vi for hem och grillade och efter det for jag iväg och mötte upp Rasmus sen for vi till Robin där det var massa trevliga prickar. vi började dra oss hemåt kring halv 1 och efter det har vi bara myst och pratat osv!:)


It's never enough to say im sorry..

Det var verkligen inte meningen att det skulle bli såhär...I love you, you know..
Du är det finaste jag vet.

förbannaaaat

Dagen började väl rätt skapligt, massor med slöjd sömn och idiotmatte och rolig idrott. Började fundera över varför älsklingen sov så otoligt länge (dock inget ovanligt egentligen..) med tanke på att han varit inne på facebook? Och alla sms jag skickat kom aldrig fram? Var då tvungen att upptatera telen och då jag startar den har jag över 50 sms? Poppis idag alltså;) Men tyvärr funkade inget som skulle funka så jag skulle byta tele men då laggade den ihop så nu har jag min trognaste manick i handen, den är tejpad överallt och den enda som håller ihop diverse bitar av telefonen förutom tejpen på är en liten järntråd..den telen funkar som om den vore ny men dom nya funkar inte alls? aja nog snackat om telen...

Imorgon har jag skola till 11.30 och då kör jag till älsklingen och spenderar dagen/kvällen där, kommer bli super! Ska ev. förbi och träffa Olivia ett tag också men det får vi se om hur det blir.

På lördag morgon befinner jag mig på olika gymnasie skolor och på kvällen lutar det åt att vara med Sinicca och Alexander så jag vet inte när jag hinner skriva. Men det gör nog inget för jag uppdaterar ändå aldrig så;) PEYS


mat

Idag har jag tamefan inte gjort  något annat än att äta, herremin vad jag har ont i magen. Började det hela med frukost, kom till skolan och hade bild sen hk, efter det hade vi lunch sen fysik och efter det hk igen sen åt jag med mina söta julia och sinicca på staden. gudändå..

på tal om mat så tycker jag det är lite roligt att min statestik stigit typ 10 gånger mer än vanligt pga vad jag tror är en kommentar jag skrev. hahaha jag orkar inte, tycker det är skitkul:):):)


11-11-11♥

Fredagen började lite otäckt, trodde det skulle sluta med akuten men till min förväntan gick det bra! Var chockad mer eller mindre hela dagen och efter skolan for jag hem. Bytte däck med bror och åt sedan gomat med honom. Efter det körde jag iväg till finis och spenderade natten där, Mys!:) Kom hem kring halv 5 igår kanske och efter det for jag och skjutsade Olivia sen låg jag och halvsov framför några avsnitt Criminal minds tills jag skjutsade hem henne igen.


jiehfh

Sitter på skolan och har spanska just nu, det suger hästballe..! Men förövrigt har skolan flytit på bra och vi har inte varit så överdrivet seriösa heller. Efter skolan bär det av till stan, det är ju 50% på hela bikbok så man måste ju passa på!! Efter stan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på..måste plugga lite sen hoppas jag på att få träffa hjärtat mitt ett tag om han tar sig till staden:)


Vila i frid!

just so you know


finaste som finns

Igår på dagen for jag till stan och hämtade upp Emma. Vi for vidare till boviken och var där ett tag. Jag kan lova att det kändes lite annorlunda att gå på en stand med solen som lyser och gräsmattan var grönare än vad den brukar vara på sommaren, och det är november?!?!? Men jag klagar inte, jag klarar mig finfint utan snö!

Efter maten for jag och hämtade upp Emma och Signe och vi for till Jesper ett tag. Sedan for vi upp till erikslid och satt med grabbarna grus ett tag. Efter det skjutsade jag tjejorna till Richard och jag for till baka till pojkarna.

Idag vaknade jag kring 11, steg upp efter kanske en timma. Packade på mig kläder och for tillbaka till grabbarna och har varit där tills för en timma sen ungefär. Mycket trevligt, förutom en sak då..


RSS 2.0