3005 lion

Känner att ingenting vill sammarbeta med mig just nu, spec inte min mage..börjar bli tokig snart. Ont i magen satt jag knappt kan gå, feber hit och dit och åååh:( Sen tog jag ju bort bandaget eller hur de nu stavas från min handled nu då jag var sjuk för att smarta jag tänkte att det skulle ju inte vara någon fara då jag bara är hemma..? Men jo tydligen, så nu är den lika illa som den var dom första dagarna och börjar bli svullen igen GR8 älska livet!!!!

Känner mig iaf lite stolt för alla som kikar in här även fast jag knappt skriver och även fast den är otroligt rutten! Thanks:')


hatar feber drömmar..

Nu mina små läsare var det en vecka sedan jag skrev sist vilket beror på att jag stukade handen väldigt rejält då vi var i kåbdalis med skolan som jag skrev om. Jag hann att åka ett enda åk innan snön grabbade tag i min bräda och jag flög och landade på min handled. Vart blå och svullen så jag och min kära Julia satt och käkade godis i solen ett tag, hon var skitsöt som väntade på taxin med mig och hade till och med tänkt följa. Tack sweetie!♥ Fick iallafall vänta på taxin till kl 12 och allting hände kl 10, illa att det skulle ta ett sånt tag. Jag min mentor och taxisnubben rullade ner mot Älvsbyn och satt där hela dagen och röntgade osv.

Så nu kanske jag kan köra igång med bloggningen igen om min handled pallar med det. Jag orkar iallafall inte skriva om hela veckan som varit nu men jag tänkte berätta lite helgen som varit toppen:)

På fredagen slutade jag kl 12, fick skjuts in till stan av mamma då och mötte sedan upp Paulina och Isabell som gjorde mig sällskap tills jag hoppade på bussen till kåge. Satt med Erik och tjollrade hela vägen dit men vart lite sadface då han började käka upp mina godisklubbor!! Hoppade sedan av och mötte Daniel sedan var jag där till kl 8 då jag fick hämtning av pappa och vi for förbi max och köpte mat. På kvällen satt jag och spelade spel med Marcus Annie Angelica och mamma och pappa!

Lördagen började med att övertala mamma om att gå ner till stan och tillslut gav hon med sig och vi shoppade lite sen käkade vi på subway. Blev en aning fattigare innan vi for hemåt och började göra i ordning maten sen kom Annie Marcus och Angelica och det slutade med kortspel på kvällen, och kungen själv vann ju såklart!! alltså jag;)

Söndagen spenderades i Piteå och Luleå med fint folk och orkar inte skriva nå mer om det. skippar gårdagen också heheh:$

Inatt sov jag då inte alls bra, hade ont i magen och svettades som en gris vilket tillslut blev till feber och illamående. Då jag gick upp imorse och skulle till skolan så kunde jag knappt gå för att min mage värkte så attans mycket så jag gick och la mig igen och drömde världens äckligaste dröm. Jag grät alltså då jag vaknade...nae fy säger jag bara:(


You remind me of the times when I knew who I was but still the second hand will catch us like it always does





Sitter i soffan och är mer nervös än en liten flicka som ska för första gången i hela sitt liv ska gå till skolan. Har dock ingen anledning till att vara nervös, men jag kör hårt på den biten iallafall. Det bär ju av till kåbdalis med skolan imorgon, kunde inte vara med otaggad..Jag är inte alls redo och har lite panik inför bussresan (blir jätte lätt åksjuk i buss) men jag hoppas på det bästa! Bussen far från skolan imorgon kl 7 och vi är hemma igen kl 6 på kvällen, så jag hoppas det blir en super dag:)

Idag var det ju skola, har hängt läpp hela dagen haha...inget har gått som jag vill och alla fuskar i uno..!!! Dålig stil alltså. Efter skolan pallrade jag och Emma oss till stan och köpte sallad och åt det sen for hon till körskolan. Så jag gick till hm och träffade Samuel sen gick vi omkring litegrann innan vi for åt olika håll hemåt:) Nää nu ska jag lägga in resten av musiken i telen sen ska jag sussa 7 kvart i timmen!! gnight




Abby and Lisa aka Ablisa

Eftersom jag inte har något roligt att dela med mig om idag så tänkte jag släga in en video. Dom flesta av er kanske redan gar sett den här, men jag blir då lika förvånad varje gång jag ser denna. Ska man skratta eller gråta? de är frågan..Så oerhört pinsamma människor har jag nog aldrig sett förut. Enjoy!

Update: jag vet inte varför men det går inte lägga in videos från youtube för mig just nu:S Så klicka på länken nedan!


http://www.youtube.com/watch?v=rrNbLBS1D2Q&feature=relmfu


curly hair

Nu äntligen är jag klar med ritandet, under tiden lyckades jag spilla saft på väggen också!?!!?!? Fråga mig inte hur..tänkte iallafall lägga upp bilden så ni har något att roa er åt=) Dock som dom flesta vet så blir kvallan på bilden mycket sämre då man tagit kort med mobilen sen lägger in dom här, så den är snyggare irl!:)


I'll try but its so hard to believe

Nuuu mina damer och herrar ska jag ta tag i att skriva.

I fredags, alltså igår så for jag in till stan och var med Olivia och massa annat kul folk. Efter det trampade jag hemåt och käkade sen fick jag skjuts till kåge och var med Daniel hela kvällen. Vi pratade, såg film och tjollrade på en massa. For därifrån kring halv 12 och sussade sedan sött hela natten lång ända tills solen sken igenom mina sånadär saker som hänger för fönstret, kommer inte på vad det heter. Men ni fattar;)

 Var en aning seg idag men fick mig tillslut ut och mötte Samuel sen gick vi till nån han kände och pratade osv:) For hem, käkade och sen kom Tommy och Anna så jag satt som en liten prydnad medans som snackade på om massa ett tag och nu tog jag tillfället i akt och smet in till mitt rum och ska rita litegrann innan jag sätter igång en film. Hole in one heter den och jag hoppas att den är bra:)

Så ser iallafall min kväll ut och hoppas att alla andra har roligare än mig och har på sig partyhattarna!
Tjing


vi delade skratt och vi delade sorg men det du och jag delade är nu nere på noll

Jag ska dra mig iväg till kåge nu så jag skriver om dagen och kanske lite om igår då jag kommer heem, så ni får nöja er med en bild så länge;D


skulle inte sitta fel med denna vovve!

varje sekund är ett minne

Trots den lilla kylan som varit idag är jag gladare än aldrig förr! Solen har skint hela dagen, fåglarna kvittrat och våren är äntligen på väg! Skolan går bra, allting går bra. Och jag har nog dom finaste vännerna!!


Skolan gick fina fisken idag, började med bild. Vi skulle rita i picasso tema (rita fult alltså..) Det gick väl någolunda, håller med Samuel's kommentar: Den på bilden har nog en dålig hår dag..! Efter det hade vi idrott, trodde dock att det var promenad/springa/skidor idag men vi hade bip(?) test så jag och Emma gick på en liten vandring innan vi kom tillbaka till lunchen. Skräpmat som vanligt sen skulle vi se film på spanskan = godis:] Och till sist hade vi slöjd. Efter skolan for jag till stan och gick med Olivia till Larssons optik och jag satt där inne med henne tills Samuel kom utanför och vi gick in till stan tills Olivia kom dit sen följde vi S till bussen:)

Nu ska jag vinna i kortspel mot Marcus och mami! tjing


happyface!

Det har varit en kanon dag idag! Skolan var lite trög men gick ändå bra sedan for jag med Julia och Isabell till stan och köpte lite godis till imorgon sen for dom och jag var med Colle Samuel Jonte Matte och massa annat fint folk. Träffade finingarna Olivia och Linn också!:) Har tyvärr inget mer att skriva nu, så ni får nöja er med detta;)


boviken

Sitter hos olivia medans hon håller på at klä på sig och jag ska snart springa i i duschen jag med. Vi kom hit för ett tag sen och har bara suttit och dunka musik. Inatt kring halv 4 sprang vi iväg och mötte Jesper och gick in till bv där han Jesper Fredrik och Richard var och lanade. Vi satt med dom pojkarna tills klockan började närma sig 5 då började vi gå hemåt. Somnade där vid 6 och gick upp typ 1. Ikväll blir det att brumma till kåge och vara där med finfint folk:)

snarkolivia

Sitter i sängen och är arg som en arg dinosarie som vill döda allt som kommer i dens väg. Förövrigt så sitter jag i sängen och nördar dator medans jag försöker få hit Jesper och Marcus medans Olivia de cpt ligger och snakar..Känner att det är en aning sent att vara uppe också för min del, men ska upp tidigt imorrn så jag är trött på kvällen och kanske somnar det här året..



You ask me if I love you and I choke on my reply I'd rather hurt you honestly than mislead you with a lie and who am I to judge you on what you say or do? I'm only just beginning to see the real you





Kämpade som en galning med att städa mitt rum igår, var nästan helt klar då Ante och Erik kom och hämtade mig. Vi for vidare till Jörgen och var där ett tag sen for jag och Erik till Daniel och mötte upp han sen gick vi till holken och tjollrade. Efter ett tag kom Andreas tillbaka och vi gjorde allt till inget. På slutet for vi och körde lite bil och jag var hemma nån gång efter 12.

Idag har jag sovit bort det fina vädret och krypt ur sängen för jag mår så jäkla "bra" idag..Nu ligger förrätten på bordet så ska springa och käka det sen fixa mig innan varmrätten sen kommer Olivia ikväll också. Blir toppen!


Det fanns en kärlek men den har brunnit ut du fick för stor del av mitt liv jag kunde inte andas tillslut jag som trodde jag var kvar jag har börjat på nytt det vet jag när jag ser dig vart har du tagit vägen..jag gav upp för längesen






Min låtsas fru var grymt bra enligt min egen smak. Vi träffade Lina och Barbro där också så vi pratade med dom sen skjutsade vi hem dom efter filmen också. Då vi kom hem såg vi Sammy's äventyr. Skitsöt film men inget för dom som inte gillar tecknat hehe;)

Nu ska jag springa in i duschen och fixa mig innan Cecilia kommer som ska äta här ikväll, sen ska jag försöka ta mig till kåge på någe sätt och spendera kvällen där med fint folk=)


Kärleken kommer, kärleken går. Men även den består. För kärlek är en gåta, kärleken är svår. Vad du ser i horisonten är inte alltid vad du får.



Everything is beautiful to me lately things are quite unreal to me now sitting on a cloud up in my tree but I guess you'll never know there's all these dreams we share




For ju till kåge igår och kvällen blev väl lyckad. Fick även träffa min fina vän Daniel! Vi sprang runt lite här och där och tjollrade. Blev en hel del skratt på slutet också pga en person hehe..Papi kom och hämtade mig efter 11 någon gång och då gjorde jag varm choklad för att tina upp min stackars isbit till kropp.

 Gick sovandes upp ur sängen imorse och vetegudarna när jag vaknade helt. Var klar kl 9 och då for vi iväg till Piteå, jag mamma Marcus och Annie. Blev bara lite småsaker som följde med hem, men jag måste verkligen dit då jag får pengar!!  Hittade grymt mycke saker till mitt rum, trodde nästan jag skulle svimma. Kom iallafall hem för någon timma sedan och ska snart på bio med mami och se Min låtsas fru. Avslutar inlägget med att säga Grattis till Marcus och Annie som firar ett och ett halvt år idag!!



I'm gone, unless you give me a reason to stay.

Orkar inte blogga varje dag som ni kanske märker, eller rättare sagt glömmer jag att den ens existerar. Och jag har nada att skriva också.

Igår kom Emma hit som en räddare i nöden!! Vi skyndade oss hemifrån och gick ner till stan och kollade lite saker. Vi skulle springa till bussen vid kvart över 5 kanske det var men vi missade den just då vi kom till hållplatsen..så vi satt oss inne på bion sen kom mamma och hämtade oss. Vi lämnade Emma hos henne sen for vi och handlade sen var det tänkt att jag skulle vara med Daniel Andreas och Tomas men det blev inte av så ska vara med dom ikväll istället. Ska även hinna med att springa till stan och sitta med Ida  ett tag medans hon väntar på sin pojke=)

Nu ska jag käka en äcklig semla sen ska jag springa till duschen och göra mig klar:)



Volo volare aves free

Hej alla sömntutor! Ligger i sängen med en sussande Olivia bredvid mig som inte vill vakna..Vi såg en skräckis och den skiten somnade så jag fick sitta där själv i mörkret och se klart den..shyrre! Idag har vi mest bara slappat sen på kvällen for vi till stan och köpte lite godis sen vandrade vi till max och delade på lyxsshake. Efter det sprang vi omkring lite överallt innan vi skulle gå hemåt och träffade på Marcus så vi satt med han tills mamma kom sen gick vi hem.

Igårkväll var det ju Night Flight, var helt okej! Allt gick bra förutom att mina små fossingar inte mådde så bra efter ett tag..men mycket prat och skratt med trevliga personer. (Förutom att Johan och Marcus var lite otrevliga där ett tag då som sprang och jagade mig med måde filmkamera och en system..) Mamma kom kring 3 tiden på natten då jag och Olivia äntligen skulle få oss hem och sussa sött. Så hon sovde ju alltså här både idag och igår. Imorgon låter det som att vi ska vara med Jesper och några små filurer, om jag tar mig upp någon gång satt säga! gnight


Trassel

Jag har just blivit färdig med att fälla en och annan tår efter att jag sett den nya filmen Trassel. Eller visst är den ny? Aja, den var faktiskt bra och det var galet länge sen jag såg en tecknad film faktiskt. Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma ut från toan så att jag kan tvätta bort min ansiktsmask sedan slänga mig i säng och somna direkt! (kommer inte hända...men får försöka) Kollade på mina bilder i telen inatt och jag hittade svarta bilder. Jag har alltså tagit kort i sömnen, kanske under kudden? Eftersom den låg där då jag vaknade så. Lyckas med det mesta då jag sussar haha!

Medans jag ändå sitter här men har egentligen inget på hjärtat att bjuda på så kan jag berätta för er, som ni redan vet men säger det iallafall att det var förbannaaaaaat blåsigt idag. Jag stod i princip stilla vissa ställen på bron då jag skulle till stan, jag tog mig verkligen ingenstans och trodde nästan att jag skulle flyga omkull där ett tag. Hoppas att det är bättre väder imorgon och hoppas att alla som läser det här kommer på Night Flight imorgon!! Jobbar ju där satt jag hoppas att jag ser massor med ansikten:) Kan ju bara tilllägga att med egen smak så tycker jag inte alls att årets night flight tröjor var snygga..sorry!


Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil saknar jag din doft och din vackra profil diggar din stil och sättet du är på diggar din stil ja du vet det bara är så för det bara blev så vet du kan förstå tror det finns en högre plan för oss två






Jag har ingen aning om vad jag ska skriva, men lever gör jag iallafall! Sitter och väntar på att vi ska fara och hämta Emma sen blir det att fara till söder och baka. Eller ja, försöka baka för min del;) Har så jäklarns mycke träningsvärk att jag kan knappt lyfta min mobil haha..


im back!

Nu ska jag ta mig i kragen och skriva om dagarna jag inte skrivit om som jag sa i inlägget nedan. På lördagen så var jag ju på staden igen med Annie, vi fick dock inte med oss någe hem. Men ett litet hål blev det i mitt öra iallafall. Har haft på precis samma ställe förut och då har det ju blivit som en hård bulle om ni fattar:] där jag hade haft det så det tog nå så jävulst ont och har liiiite ont fortfarande men bara om man är hårdhänt som en viss person var igår..

Iallafall, jag Annie Marcus Nicke Malin och Oskar var här hemma i början av kvällen, spelade lite kort och pratade och hade det trevligt. Vi for vidare till ett annat ställe med trevligt folk sen for dom vidare på olles och jag sprang in till stan och mötte upp Daniel och alla han var med, vi åkte lite bil och tjollrade på. Kring kl 1 for jag in till stan igen och mötte upp Marcus Annie och dom vid olles och vi vandrade ner till Subway och dom käkade=)

Söndagen var jag heelt sliten men Olivia ville ha med mig på stan så jag krigade mig ur sängen som vanligt och gjorde mig klar lite snabbt sen for vi ner till stan och åt frukost/lunch och sen gick vi där ett tag. Vi fick hämtning och for till boviken och åt middag sen for vi vidare till kåge och jag var där resten av kvällen.

På måndagen var det skola, sen for jag in till stan och var med  trevligt folk sen minns jag inget mer. Och nu kommer vi till den stora dagen, igår. Nu kan jag äntligen stryka över skoter på min saker jag ska göra innan jag dör lista. Mötte upp Daniel Erik och Andreas i stan, vi for vidare till kåge och jag satt och försökte dämpa min panik i Daniels rum medans alla andra var och åt. Han kom upp och det enda jag fick fram var "jag kommer att dö" och han bara skrattar åt mig. Blev lyft upp på skotern för att jag försökte smita undan, och vips så satt jag på och var rädd som tusan hehi. Men det gick finemang, vi for till frost och mötte upp lite mer folk sen var vi ute och brummade hela kvällen. På slutet fick jag skjuts tillbaka till kåge för att jag frös så grymt och då var Kenny snäll och komme och mötte mig så jag fick värma mig inne hos han innan Marcus kom och hämtade mig.

Förövrigt har jag varken städat eller fixat det där med spotify så det får bli en annan dag för snart börjar ju sofias änglar:$ Ska käka glass till det sen ska jag hoppa i säng och sussa sött så jag är pigg imorgon vilket inte har samarbetat dom senaste dagarna. Har vaknar precis 02.02 3 nätter irad nu!! Skit irriterande.


Slow it down and think about it he got moves to make strugglin' and scrapin' takin' chances attemptin' to make it the time that was taken was tedious but fuck it we made it



Nu har jag äntligen läst klart alla inlägg på bloglovin, hade över 200 och det kändes otroligt jobbigt att kolla allt. Men nu är jag ju som sagt klar och ska snart ta och rensa mina spotify listor och radera några och så, sen ska jag städa mitt rum så det blir fint. Känner verkligen glädjen av solen som skint hela dagen lång! Ville bara springa ut och slänga mig i snön eller något dylikt istället för att sitta inne på alla tråkiga lektioner. Men nu ska jag brumma in till stan en tväris och köpa lite småsaker så berättar sen om var jag gjort dagarna jag inte skrivit.

RSS 2.0