Love ya

Jag börjar med att tacka mina fina tjejor som gjorde Halloween till den bästa Halloween jag någonsin kommer minnas! Love ya!! Det började tyvärr lite halvdåligt pga en "olycka" men det hindrar inte mina flickor. Vi började med att äta på Frasses, träffade lite folk. For tillbaka till våran partylya;) Började på en lång kväll som bestod av togigheter skratt sällskapsspel och en massa tjoller! Träffade ännu lite mer folk och efter det har jag nog aldrig skrattat mer i hela mitt liv, jag hade kramp i ansiktet och i magen som varade i typ 3958247 timmar haha! Nej gud.. det måste göras om.

Igår for vi till Max och käkade frulle, nyttiga vi är va? Sen for jag och skjutsade hem brudarna och efter det har jag bara suttit framför datorn och tagit det lugnt tills jag for ut och träffade R. Sen for jag in och käkade satt här ett tag sen for jag ut ännu en gång, blev friends med polisen och träffade R K och T ett tag. Trevliga prickar dedär:)

Idaaaag vaknade jag..nån gång jag minns inte men steg inte upp förän halv 2 sen for jag till stan med Annie och Marcus ett tag. Nu sitter jag här som vanligt, väntar på mat sen ska jag ta mig en lång och skön dusch sen kanske det bär ut. Hoppas på det iallafall!


död



weehooo

Nu mina kära vänner och vännor så ska jag ta och skriva lite då jag faktiskt inte som vanligt har någon tid över till detta. Stressar sönder, måste hitta kläder till ikväll, fixa nån knasig sminkning och fixa håret, sen ska jag hinna fara och tanka och en massa innan jag ska iväg till Julia för att spendera en crazy night där med fina brudar! Jag är övertaggad kan jag lova!!! På tal om allt detta så kan man inte låta bli att fnissa då R ringer och pratar på om allt möjligt sen märker han vad klockan är och börjar bokstavligt talat skrika som en tjej och säger att han ringer sen haha! Sötnöt.


smarttttt linnea

Har som sagt legar i feber och förkylning + illamående sen i tisdags och for och skulle skjutsa emma och sedan skjutsa tillbaka hon och en till på nyckel. Vilket slutade med att jag stod ute och pratade med Emma och Fredrik sedan for jag hem och där stod Jesper Johan och Daniel och väntade så jag pratade med dom också och lyckades förfrysa typ halva kroppen....nu lär jag aldrig bli frisk....men det var riktigt trevligt att träffa dom filurerna iallafall! Har väl inte så mycket mer att säga..? Ska lägga mig i sängen och försöka få upp värmen och hoppas på en god natts sömn!


"


Det plågar mig att se bilderna på dig och henne, på oss, på allt..
Jag saknar dig så det gör ont.

'


sjuk

Nu då jag sitter hemma och är sjuk eller vad det nu är(?!?!?!?!??) så kan jag ju alltid ta mig tid till att skriva här. Åt nudlar igår till lunch och började må så jävla dåligt att det finns inte, gick omkring på skolan i några tappra försök av att inte kräkas tills jag gick till min lärare och fick lov om att fara hem. Ungefär mitt emellan där jag bor och där min skola ligger så dör epan? Jävla gud som sitter och spelar sims med mitt liv nu alltså! Fick jag stå där mitt på vägen i 7evigheter innan bror kom och vi puttade epan av vägen. Fick skjuts hem av han och la mig och sov. Efter att jag hade sovit kanske..2 timmar så kommer Sinicca in i mitt rum? Fattade inte hur tusiken hon hade fått sig in i mitt rum tills jag kom på att jag glömt låsa dörren. Hon och Julia lånade iallafall en hjälm och jag sussade vidare en liten stund. Sen gick jag upp och duschade och började fixa till mig lite innan jag skulle fara till A. Och där drog tredje värdskriget igång i min mage alltså! Har nog aldrig mått sämre förutom då jag var hos Daniel en gång och jag grät för att det gjorde så ont, fick mig inte ens ur sängen utan att han fick bära upp mig..

Gick iallafall och la mig lite illamående sådär och vaknar upp piggare än en mört och är påväg att fara till skolan då jag blir illamående igen och hela kroppen börjar krampa. Kunde knappt hålla mig på mina egna ben? VAD ÄR DET HÄR? Skit irriterande och jävligt jobbigt att må dåligt..det är nog det värsta jag vet, bokstavligt talat.

SÅ dagen kommer förmodligen att bestå av filmtittande och läxläsande. Haha kändes värt att jag skrev ett långt inlägg om mitt illamående? Snyggt Linnéa..snyggt.


crazy

Natten till lördagen sov jag endast 4 timmar, gick upp kl 6 på morgonen och körde till hedensbyn och till lite andra ställen. Fy så arg jag var..sen sa jag hejdå till mamma som har åkt till England och efter det började jag göra mig klar. Efter gomiddagen for jag till Boviken och satt och såg björnbröder med Olivia ett tag haha..sen for vi till stan och träffade trevliga prickar lite överallt, fått panik, blivit rädda, skrattat som galningar! Sjuk kväll vill jag lova.
Vi for till mac och skulle köpa lite käk, rullade efter det ner till ck för att det var mindre folk där. Och då mitt i allt så går det en smääääälllfet kille mitt framför oss, drar ner byxorna och pissar på en bil?!?!?!?! Jag trodde jag skulle dö seriöst, jag skulle ha hett på lysena eller något så han vart rädd...nää matlusten försvan då efter det iallafall;) Kom hem kring..2 tror jag? Har sussat sött hela natten och gick upp slitnare än döden och käkade frulle med Marcus och Chris! Förövrigt hoppas jag på mat från 3kronor ikväll...skulle sitta fint!


..

Hemkommen från praktiken för ett tag sen, jag har jobbat häcken av mig idag! Fysatan så slut jag är men det känns suuuper att jag fått så mycket bort gjort. Förövrigt är jag tröttare än jag vet inte vad, jag har haft käften öppen 7 gånger på 5 minuter, sjukt jobbigt. Visste inte ens vad en galge vad då jag kom till jobbet haha! Annars så? Jo bara fint..i think..eller så nja..personliga saker, ont i mitt högra ben för att jag sitter och spänner mig då jag kör hela tiden. Typ träningsvärk? Kramp i armarna efter dagens bravader. Nae gud endå...om man kanske skulle sätta sig och måla ett tag? Får nog bli så..bild kommer nog sen om jag får upp något på papepret som ser någorlunda bra ut!


-


arrrrrrg

Sitter och väntar på maten och är någolunda glad...har varit ute och kört min pärla hela dagen men fyfan så dåligt det går haha! Jag är sämre idag än igår:( Kommer aldrig lära mig köra bil..

Efter maten blir det att fara till kåge tror jag och busa på lite.



back on track

Nu är jag tillbaka efter alla omständigheter, vid sista lägenheten gick jag in i trapphuset och skulle just gå upp för trappen och lämna brödet så hör jag nå knasigt ljud haha! Så skvetträdd som jag är så gick jag hem och hämtade mamma eeehehehe:$ Det lät som om någon satt och vred på något där uppe, skit obehadligt..men det var bara en elvarvsräknare haha:(

Iallafall, igår kom Emma och Fanny och vi drog iväg till Jesper och var där med fint foolk! kenny och flupp kom förbi en sväng också. Hade en jäätterolig kväll förutom då jag blev attakerad, nerslängd på  golvet, sönderkittlad, bollad emellan 3 personer..uppskuren arm osvosv! Ja ni hör ju bara hur kul vi hade;););) Nämen seriöst, tack för en fin kväll!

Idag, om 3 timmar....3 låååånga timmar drar jag till boden och kommer 110% säkert hem lycklig! Mer om det senare, baaaai



Soundtrack to my life

Första praktik dagen idag, gick hur fint som helst! Jag må säga att dom som jobbar där är sååååå underbara! Allting rullade på fint och det vart mycket bättre då jag fick sluta 20 över 2 istället för kl 5!!! Ser verkligen fram emot dom 2 kommande veckorna!


far away

Nästan nyvaken och slut efter gårdagens händelser. Skola i 7evigheter, sålde klart alla bröd, for och hyrde film och hämtade ut världens största paket som skulle rymmas på min moppe??!?! Käkade och kom någon minut mer eller mindre sen till jobbet. Efter det komm Emma förbi och vi spenderade kvällen med fint folk och massor av skratt!

Ska försöka hitta något att käka, sedan hoppa in i duschen och försöka väcka Marcus sen bär det förhoppningsvis av till Lövånger!! Hoppas!


RSS 2.0