.

Jag orkar verkligen inte längre. FUCK THIS

Jag vet hur livet har behandlat dig Så, jag vill inte klandra dig, Jag bara saknar det gamla dig

Min dag har varit sådär. Humöret har i princip varit åt alla håll och kanter. Sen höll det på att bli akuten för min del också. Men det är en annan historia..

Nu ska jag slänga i mig lite mat innan jag far in till stan där det är kvällsöppet och går med Annie och Frida!

I will tell your story and keep you alive the best I can

Mitt pmshumör ville tyvärr inte lämna mig under natten. Så dagen har precis som gårdagen, varit full av olika känslor hit och tid. Men lite mer positiv blev man då man fick sätta sig ute i solen ett tag!

Nu har jag ätit och försökt baka bullar som förövrigt gick åt helvete så jag gick och satt mig här istället..Och tyvärr kom jag inte in på zumban som var ikväll. Så det blir vanlig träning för min del. Känner dock på mig att jag kommer börja grina om något går snett.


Mitt i allt detta tumult skattar jag min otroligt lycklig (som jag även gör alla andra dagar) över att jag har världens finaste pojkvän. Min dag lyser upp bara jag hör ditt namn eller mina små hjärnceller får tanken på dig. Jag älskar dig hjärtat!

Låt oss säga som det e om man trampar snett är det en lång väg ner

Denna dag gick åt ett håll och jag åt ett annat. Det jag vill komma fram till är att denna dag kan ta sig i röven. Sovit alldeles för lite dom senaste nätterna. Allt går åt helvete, jag är ledsen glad arg och förvirrad på samma gång. Jag är trött på skolan även fast vi nyss haft lov. Jag får ångest direkt jag äter något. Jag börjar gråta över att jag går game over i ett facebook spel. Jag grinar över mina jeans som är spårlöst borta. Jag är så jävla otaggad att det går inte dit en till, till morgondagens zumba. Jag är trött och vill sova. Jag SKA sova. Jag kommer INTE kunna sova.

♥♥Jag älskar pms♥♥ Någon annan som håller med mig:')?
ÅÅÅH love life-.-



Silent is the most powerful scream

Dagen har rullat på med skola som vanligt. Lite trögt men det gick ändå finemang. I slutet på dagen så bakade vi bullar, och jag tror bestämt att dom jäste lite för lite på plåten och lite för mycket i min mage. Fuck vad ont jag har, MEN så går det:)

Ska bege mig mot stan snart, hoppas på att Julia börjar röra sig dit också på ett tag sen ska vi träna. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra..Får se om det finns något kuligt på tv så jag kan halvsussa där! Skulle behövas.


Vila i frid!

Kom till älskligen igår och hann att prata lite innan vi fick ett hemskt besked..Efter många om och men och tankar hit och dit såg vi lite film och myste innan vi försökte sova.

Jag har tyvärr inte så mycket på hjärtat just nu..Så ni får nöja er med detta.

When you say ' I love you ' you are making a promise with someone else's heart, try to honor it.

Morgonen startade gudomligt bra då mamma kom in med jordgubbar och grädde till mig på sängen:$ Sedan kollade jag lite gamla barnprogram på telen eftersom jag började tänka så sjukt mycket på det igår! Rätt mysigt faktiskt!

Tyvärr blev det ingen träning direkt på morgonen eftersom jag kikade ut på det "vackra" vädret och kände att jag verkligen inte orkar vandra till stan. Så jag sitter och väntar på att pappa är redo för att träna så vi kan ta bilen dit istället.


Eftersom datorn är inlämnad på lagning, igen..!! Så får ni två gamla bilder från något av åren vi var i Umeå!



a white little dress

Inte så mycket har hänt sedan sist. Ännu en tråkig skoldag har gått förbi, lite filmtittande och lite gott. Har även hittat skolavslutningsklänningen!!! Känns otroligt skönt att jag har den förberädd i år till skillnad från alla andra år då jag köper något i sista minuten-.- Dock får ni inte tjuvkika förän dagen är kommen!

Imorgon ska jag fara och träna direkt på morgonen. Ska tränna ännu hårdare än förra gången så jag får ännuuu mer träningsvärk!!! Finns fan ingen bättre smärta än det alltså:') Senare på kvällen blir det att göra sig iordning för att fara till älsklingen där jag spenderar natten. Vad vi ska göra vet jag inte än, säkert mysa framför en film eller något! Känns skönt!



Din lilla matte är oerhört saknad..

inget sm-guld i år inte!!

tNu är det kööört i hockeyn kan jag ju då säga, knappast tar dom minst 2 mål till innan perioden är slut..gud så arg man blir!!!!

Idag hade vi iallafall nationella i engelska, vad resultatet blev återstår att se. Förväntar mig dock inget bra betyg, eftersom det var så jäkla svårt! Efter det satt jag och mina 2 sussiga brudar i soffan och chillade. Sedan somnade jag på en stol och efter det drog sista lektionen igång. Efter skolan for jag hem och hämtade träningskläder och for iväg till friskvårds. Jag har tränat så hårt/mycket så att jag darrar i hela kroppen, orkar knappt hålla upp min egen telefon. Och JA den är liiiten!! Kommer kännas skönt imorgon med lite träningsvärk iallafall:)

Hela helgen är ännu oklar, vill bortbortbort. Vara med älsklingen och bara ta det lugnt. MEn, vad som händer får vi väl se.


orkarinte

.

Saknar min älskling!

Snön verkar ju aldrig vilja ge sig. Jag har släppt alla möjliga förväntningar om sommar just nu! Räknar med att kanske få sommar nästa år:@

Annars har skolan flytit på rätt bra, tog mig en liten powernap på en bänk innan SO provet som förövrigt gick skit. Något mer? Nej tror inte det, tänkte träna idag men det orkar jag inte, vill bara sitta inne i detta väder..!

Dag 1 och 2

Dag ett och två i skolan är nu avklarat. Känns otroligt trist med skola igen!:/ Vaknade dock självmant av att jag var pigg och glad i ett otrooooooligt ljust rum kl 5 morgonen till måndag-.- Halvsussade fram till kl 6 och då började jag fundera på att stiga upp. Sagt och gjort kirrade jag mig lite food innan jag hoppade in i duschen. Dagen gick även relativt snabbt eftersom sista lektionen på ca 2 timmar inte blev av! Så då for jag in till stan, gick omkring med Julia ett tag innan vi började träna med Lisa och Isabell. Dock överdrivet mycket folk så jag stod verkligen inte ut så länge.

Idag var jag tyvärr trött som vanligt, så jag fick kämpa mig upp ur sängen. Släpandes med tunga steg gick jag ner för trappen och ut till min cykel. Och sedan började denna dag med en massa tråkigheter:):):):) Kuligt värre!!! Eller nå..Ska försöka hitta något kul på datorn nu ett tag innan hockeyn drar igång! Hoppas på vinst även ikväll!!

Hockey

Sitter och ser hockey medans Rasmus är ute i garaget och städar lite. Jag måste säga att jag är riktigt besviken, trodde faktiskt att vi skulle vinna idag men det ser inte ut så än så länge:/ Riktigt trist!
Medans han jobbade så orkade jag inte göra allt för mycket. Byggde på fettet lite;) Duschade, såg polisskolan 1 och började med 2an. Jag har aldrig sett dom förut, men än så länge är jag rätt nöjd!:) Kan rekomendera dom till någon som har brist på filmer:)

Dead to the world

For ju som sagt och hämtade moppen igår. Var lite tjafs med den i början men det fixade sig! Hjälpte sedan till med maten, grillat blev det. Och efter det så började jag köra iväg till Rasmus. Gick in och värmde mig framför tvn medans han och Bjurre var ute och gjorde nå med bilen tror jag? Om jag minns rätt hehe. Medans dom var ute så hann jag att se en film, Big daddy. Och sedan började jag och Rasmus se Bad boys. Efter det kollade vi lite foton osv innan vi somnade.
Nu sitter jag själv hemma hos finis medans han är och jobbar. Ska se om jag kanske får ner något i magen sen ska jag nog slå igång en film eller något!

YOLO

Gårkvällen spenderades med Julia och Isabell framför hockeyn med prat och gott. Senare på kvällen kom mamma och hämtade mig och Isabell, vi skjutsade hem henne sen sprang jag in och hämtade min väska sen ut igen för då var älsklingen här för att hämta mig. Vi såg klart en film vi somnade ifrån kvällen före och myste lite innan vi somnade.

Idag är det ju alltså fredag den 13e. Otursdag enligt många men för mig har det alltid varit en turdag fram till idag som Rasmus var så snäll att påminna mig om..Köpte ett halsband då jag var i Sundsvall som jag har velat ha flera veckor tillbaka. Det än en halvstor silvrig drömfångare med svarta fjädrar. Jag föll för det direkt jag såg det! Jag hade på mig det för första gången igår, la det snyggt och prydligt på databordet innan vi gick och la oss. Vaknade mitt i natten av att jag görde något som lät. (Det var även små metallfjädrar på halsbandet) Låg och funderade på vad det var ett bra tag eftersom jag kände igen ljudet så förbannat!! Sedan slog det mig att det var mitt halsband. Flög upp ur sängen och ser att en av katterna bara stannar upp framför mig i sängen, med mitt halsband dinglandes i käften..Tredje världskriget bröt ut mellan oss två då jag försökte få tillbaka det men kissen vägrade släppa taget. Tillslut fick jag tillbaka det, mer eller mindre sönderlekt och massor med bitmärken i fjädrarna-.- Tack för den blunder!

Nog om detta, sitter och funderar på om jag ska pallra mig iväg och hämta moppen hos farmor och farfar nu då epan är trasig. Sen blir det eventuellt att köra den till Rasmus om jag inte åker med honom istället. Sätter mig hellre i en bil än på moppen ikväll!


I love you with all my heart!

There's a perfect world shining in your eyes.
And if only they could feel it too, the happiness I feel with you.
They'd know, love will find a way.
Anywhere I go, I'm home, if you are there beside me





can you hear me

Träningen gick finfint. Har redan lite träningsvärk hihi:$ Tyvärr så blir det inte att fara till Rasmus ikv för han ska göra annat. Sååååå, lär väl sitta här och tråka som vanligt(Y)

one moment in time

Fick hämtning av älsklingen igår och sov där. Aldrig i mitt liv har jag drömt så mycket och så hemska drömar. Jag var livrädd varje gång jag vaknade och sista gången hade det gått så långt i drömen att jag hade frågat mamma och pappa om jag fick sova mellan dom-.- Och då jag vaknade så förstod jag inte först vart jag var eftersom drömen var så verklig, men tillslut fattade jag att jag var i trygga händer! Kröp så nära Rasmus som det gick och försökte hålla om honom medans jag halvgrinade haha!

Nu ska jag iallafall fara och träna ett tag. Sedan fixa klart i mitt rum sen tror jag att jag sover hos Rasmus inatt igen!

I will always return

Måndag: Började morgonen med att packa resväskan och och packa magen med mat! Därefter började vi köra hemåt och var hemma kring 8 tror jag det var. Direkt in i duschen, packa väskan och klä mig innan älsklingen kom förbi och hämtade mig. Sov sött med honom vilket kändes riktigt skönt!

Tisdag: Vaknade rätt tidigt med tanke på att jag har lov, kl 8! Eftersom han skulle jobba så åkte jag med honom till stan. For och tränade med pappa, sen mötte vi upp mamma och lunchade på subway! Efter det minns jag inte riktigt vad jag gjorde förutom att jag duschade osv och fick hämtning av Rasmus. Vi myste i soffan med mat framför hockeyn! Tyvärr slutade det ju inte så bra..Sen såg vi en bit av en film innan vi somnade.

Idag: Fick vakna ännu tidigare idag eftersom han började jobba tidigare. Redan kl 7..! Men det gick rätt bra att ta sig upp faktiskt. Och tro det eller ej, men jag har varit vaken sedan dess. Jag trodde verkligen att jag skulle somna direkt jag kom hem men icket. Låg framför tvn ett tag sedan har jag bara suttit här. Ätit lunch, spelat kort osv.

Nu gör jag inte ett skit, lyssnar på lite musik och funderar på att gå upp och fixa mitt rum en gång för alla så jag har det gjort! Känns dock rätt jobbigt, bara jag som hatar att städa? Speciellt skrivbord osv:/


Semper fi

Drömt en hel del sjuka mardrömmar inatt. Vaknat hit och dit och nu på morgonen så hade jag ont i varenda liten del i kroppen. Så jag har inte gjort så mycket mer än att legat framför tvn idag som dom flesta andra har gjort som vistats i detta hus. Fick i mig lite påsklunch innan vi for iväg och dumpade Marcus på bussstation.

Måste bara lägga in en bild från gårdagen. Vi spelade ryktet går och pappa fick visa sin ytterst grymma talang då han skulle rita en sjöjungfru...Förövrigt har jag stooora problem med att stava sjöjungfru!!!


Vackert, huh?;)

Påskafton

Igår tog jag det bara lugnt med lite film och kortspel. Blev en ganska sen kväll med tanke på att jag skulle in till stan rätt tidigt idag. Fick med mig lite saker hem och nu sitter jag här med mitt nyfunna påskägg som jag önskade att jag kunde äta ur..tyvärr mår jag på tok för dåligt för det. Sitter även nervös framför hockeyn och hoppas att vi vinneeeeeeeeer!!!!

Ikväll vankas det grillat och efter det lite sällskapsspel tror jag.

Söt bild på mami och jag;)

In the hour of darkness, darling, your light gets me through♥

Nu ska jag ta och krypa upp för trappen och packa det sista. Kl 4 drar vi och hämtar mamma innan vi far och äter. Sedan börjar den ca 4 timmars bilresan. Önska mig lycka till!!:')

orkar inte

Jag förstår verkligen inte varför jag aldrig ska få vara frisk? Aldrig någonsin, jag blir så jävla less på detta. Jag har ju varit sjuk hela veckan som ni förmodligen förstått! Men inatt kunde jag inte sova, nästan ingenting alls. Max en timma kanske men jag kämpade mig upp och for iväg till skolan. Tänkte att det är ju trots allt bara en dag, det klarar jag lätt! På första lektionen så skulle vi läsa i en bok, men jag såg inte texten. Allting bara kladdade ihop sig för jag blev så yr. Och på andra lektionen började jag bokstavligt talat att gråta för att jag har sån smärta i magen. Så dom skickade hem mig och nu sitter jag här. Har ont överallt, trött som ett djur och orkar fan ingenting. SÅÅÅÅ JÄÄVLA LEEEESSS.....Eftersom det inte hänt något annat än detta så har jag ju inget annat att dela med mig, så ni får ha en bättre dag än jag haft..!


Anywhere I go I'm home If you are there beside me

Dagarna går tyngre och tyngre, jag blir allt mer förkyld och snart är alla mina luftvägar igen täppta-.- Allvarligt..det går varken sova eller vara vaken. Tur är det väl att jag for lov imorgon och åker direkt till Sundsvall! Känns otroligt skönt, kommer dock sakna älsklingen ännu mer. Jag vet inte varför det är såhär, men om vi säger att jag inte träffat honom på en vecka då jag varit hemma, så känns det mer "lugnt" än om jag varit utan honom i en vecka då jag eller han varit långt bort? Om ni förstår? Bara jag som känner så? Jag kommer då ha något ruskigt fint att längta efter dom dagar jag är borta!:)

Nu över till annat! Ikväll, eller ja idag så fyller ju Julia år! Så grattis på dig sötnose!♥ Vi ska göra en liten hemliz åt/med henne som hon fortfarande inte har någon aning om. Hon vet att något ska hända men inte vad. Hon har även fått dom sjukaste ledtrådarna, ändå kommer hon inte på vad det är;) Hahha jag bara älskar sånt här! Det bär av lite senare ikväll och jag kommer ju alltså spendera kvällen med Julia Isabell och Lisa. Jag tror det kommer bli sjuuukt kul, längtar till att se hennes min;)


MER

Lördagen var otroligt rolig och jag träffade en massa nytt och trevligt folk! Kvällen i byske avslutades för mig ganska tidigt eftersom jag fick hämtning av finaste och skulle vara med honom! Och ett stort tack till älsklingen som tog hand om mig lite hihi♥ Han skjutsade hem mig vid middagstid någon gång igår och då for jag och pappa upp till 3kronor och köpte mat. Efter det låg jag i soffan och tyckte synd om mig själv ända tills jag skulle sova hehem.

Idag är jag dödare än döden. Blivit tokförkyld och är hur slut i kroppen som helst. Jag mer eller mindre kröp till träningen idag och försökte träna lite. Gick inget vidare men tränade ett litet tag iallafall innan jag for hemåt.


RSS 2.0