stadsfesten

Ska börja fixa mig lite innan jag tar vägen in till stads med Sinicca och Alexandeer. Det är dödlig värme ute och jag börjar fundera på om jag ska gå naken haha..kommer ju dö inne i stan med allt folk!


värmeee

Som alla redan vet är det gudomligt bra väder ute, jag har legat ute i solen hela dagen förutom då jag var hos tandläkarn och så vidare med det är en annan historia! Medas jag sitter inne och svalkar av mig så tänkte jag tipsa er om en liten smart sak.

Jag vet inte om jag är jätte ovanlig med min hudfärg eller om flera andra har lite likadant. Jag har iallafall lite gula toner i min hud så om jag gämför med någon annan så ser jag alltid lite gulare ut. MEN jag har hittat världens smartaste tabletter som jag har börjat käkat nu, dom ska göra huden till en mer brun färg och man ska bli brunare över lag också. Dom få första dagarna jag ärit dom så har det blivit liiiiten skillnad, dock har jag ju inte gämfört med någon annan men jag tror att dom ska funka bra och jag hoppas på det!





Sådär ser alltså mina ut, jag vet att det finns flera olika sorter. Alla ser olika ut och heter olika men jag tycker dessa såg bäst ut. Dom som jag har heter solbrun och är väldigt lätt att svälja och smakar inte skit för er som har lite svårt för tabletter som jag själv har! Jag tycker det är jätte äckligt att ta såna men dom här tycker jag är väldigt lätt att svälja.

Så ett tips för alla gulingar! Tror även det funkar på dom som är lite rosa i färgen! Finns att köpa på hälsokosten så det är bara att ni pallrar er dit om ni är sugna på att se lite bruna ut:)


saw

Sitter med D ute på deras altan och ser saw. Faktiskt riktigt mysigt! Han springer omkring med getingspray och jagar getingar just nu, ganska roande att se på och lyssna på han skrik som liknar "dö  ditt helvete, jävla geting". Nää nu ska vi fortsätta med filmen!


midsommartravet

Efter ännu en jobbardag/kväll men en jävla massa tjafs hit och dit med denna helvetes **** så är jag numera snarlik en döing. Utan att överdriva, jag är minst lika trött och mins lika juicy att titta på! Jag har iallafall haft en bra dag innan jobbet, och en massa härligt folk under mitt slitsamma arbete. + otroligt läskiga snorungar, tyvärr.

Jag pappa Daniel Marcus Annie och Rolle käkade surströmming till middag och guuud vad det satt bra i magen alltså! Det enda minuset med middagen var att jag och D stank suring hela kvällen så tror inte så många var sugna på att komma nära oss. Men vi klarade oss otroligt bra med varandra som vanligt hehe!

Funderar på att dra mig isäng så jag orkar hålla ögonen öppna åt minstone ett litet tag imorgon. Lutar mot att faraa till D på kvällen också så det blir nog bra hur som! Gonatt


Midsommar

Nu ska jag försöka vara lite snabb i skrivandet eftersom folk börjar komma typ NU och jag är helt ofixad!

Det blir iallafall besök av Rolle, Kicki och hennes kille sen kanske Per. Senare på kvällen kommer Daniel och eventuellt Linus senare kanske vi ska vara med Emma och Fanny så det blir nog supeeeeer!
Vi kanske drar till med några lekar, typ kubbstafett osvosv:D

Glad midsommar på er alla!


Älsklingen somnade igår då jag städade haha! Här kan man snacka om att någon pratar i nattmössan och får mer eller mindre ryck, liknande dödsryck!

Loveandpeace's tävling

Nu är jag med i ennu en tävling om att vinna en valfri klocka från Runns.se. Tävlingen finns HÄr om ni är sunga på att vara med! Tävlingen avslutas 11 juli så ni har tid på er;)


Millah - udda prylar till jämna priser!



Nu är jag med och tävlar om en valfri klocka hos Millah om en valfri klocka från Runns.se - Udda prylar till jämna priser! Gå in du också och välj just den klocka du vill ha!

 

Millah



Jag är med och tävlar hos Millah om en valfri bikini från Kimstore.se !
Lätt som en plätt att vara med så kika in!

Nu när jag lix är igång..

..så tänkte jag dela med mig med lite fler tävlingar som jag snart är med i!
Jag håller tummarna om att vinna så att dom snart går av haha!

Vänner

Nu har jag suttit och läst miljontals inlägg på bloglovin, har läst i mer eller mindre 2 timmar..Jag har inte ens tänkt taken på mat förän jag kände jordbävningen där inne! Tragiskt nog har vi inte en enda matbit hemma heller så jag får väl lov att svälta till nästa århundrade.


Hoppaaaaaaas!



Jag är med och tävlar om en Ziperall hos http://hofh.se ! 
Kika in du också och få chansen om att vinna!:D 

R.I.P Ryan Dunn



11 juni 1977 † 20 juni 2011


Såg nyss detta tragiska som hänt på aftonbladet. Alla som sett Jackass eller Viva La Bam någon gång känner igen den här killen!

Hur som helst  så har jag gjort nada idag, sussade sött grymt länge sedan har jag suttit och kollar på Step Up The Streets. Eller ja..halva filmen rättare sagt datorn hettade sönder och stängdes av sen ville den inte starta så jag gick ut på en liten powerwalk. Efter det kollade jag på slutet av filmen och nu ska jag springa och käka, sedan duscha > hårinpackning > ansiktsmask > fixa naglarna!!

Daniel Dahlberg♥



2 månader med älsklingen idag!
Jag älskar dig!


kuuuurrrr

NU > duscha > cykla med pappa till 3tronor för att käka > cykla tillbaka hem > vänta på Daniel och Linus!




Daniel pratar i sömnen

D: jag vill inteeeeee
L: vad vill du inte..?
D: magen..!
L: öhm..magen vadå?
D: bortaaaaa hihi *snark*

D: kittla mig inte
(jag kittlar)
D: aaah hihi
L: är du sur nu?
D: nej..snart!

D: hur kan du vara trött? eller..är du trött? nej du är pigg!!eller.....vad är du? trött? va?
L: jag är trött men det märks bara inte..
D: du typ skutta runt i soffan och jag bah..ligger här..död som en.....FISK HIHIHIHIHI
L: ....? fisk:(?
D: jag vet inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee





Så söt då han sover hihi, nu ligger han och fnissar åt det jag skriver och tycker jag är dum?! hm..trött pojke kan man väl inte säga annat än;)




byggare(Linnea)bob

Som den tappra krigare jag är så påbörjade jag min byrå igår och höll på hela natten!! Eller..? Inte riktigt va, jag gav upp kring 12 och vaknade imorse av att mamma hade hammaren i högsta hugg. Sååå efter några (många..) sköna minuter av dragning i sängen så gick jag upp och hjälpte till. Nu är vi äntligen klara med den första och jag har börjat packa i lite saker här och var.

Nu har jag tagit en paus med ansiktsmask och är sugen på något kolsyrat! Ser även nå program på Animal Planet och guuuuuuuuuuud så gulliga leopardungar är:$






price of beauty

Igår vaknade jag av att mamma ringde kl 12 och jag skulle vara i stan 20 över(!!!) så jag fick slänga mig ur sängen i panik och få på mig lite kläder för att sedan fara till stan. Mötte upp mamma och hon bjöd på lunch på tatung! Tack mami! Senare på kvällen for jag till kåge och var med älsklingen.


Idag gick jag upp kring 10 och gjorde mig lite klar innan jag träffade på olivia i stan sedan mötte jag upp Annie. Efter ett tag kom Ewe och plockade upp mig och A och vi brummade iväg till sjöbotten där vi har legat och pressat idag. Jättemysigt och skönt! Sen vart jag avsläppt i stan och gick där ett tag och fyndade lite underkäder sen for jag hit.

Nu sitter jag och funderar på kvälle, ska jag ut eller stanna inne? Ut eller stanna inne? Stanna inne eller ut? Kanske borde stanna inne om jag ska få upp mina nya möbler, men jag vill ju ut? Äsch tror jag gör klart rummet så det är klart nu sen har jag hela lovet ledigt!


DONE

Nu är avslutnigen avklarad ( för ett tag sen) och jag har SOMMARLOOOV!! Fick även betygen, avslöjar inte alla men fick 3 VGn iaf och det är jag nöjd över men det blir att höja dom till hösten! NU ska jag ut och möta en fin friend peys


snart sommarlov

Dagen har varit jättemysig idag. Det började med att Sinicca kom hit sen moppade vi iväg till edda där vi, med klassen skulle spela golf. Jag var så jäkla bra att det går inte  dit en till..eller? Efter vi var klara med det så for vi iväg till Åsa och käkade lunch,fikade , spelade kubb, pingis, pratade och skrattade i massor.

Då det var slut där borta så for jag och S till Alle och var med han, for till ica sen hoppkudden och sen for jag hemåt. Snart ska jag börja göra mig klar för kvällen, skolavslutning som gäller! Efter det lutar det åt grillning med Julia Sinicca och Alle.


Ungefär sådär glad är jag över mina myggbett som sväller upp och blir större än mig..

16 and pregnant

Sitter och ser 16AP^ medans jag försöker rita lite och väntar på Mr.D!
Jag kan verkligen inte hantera dessa pennor (Promarkers) det är helt sjukt hur ostabil jag är med denna färgpinne..


Såhär långt har jag kommit än så länge, ska fortsätta tills D kommer sen fortsätter jag väl imorgon också om jag hinner. Jag har bara haft en färg en så länge och tror bar jag ska ha den också, Putty heter den.

Vale aeternum videre te in caelum

Andra och sista teorilektionen avklarad! Nu väntar jag bara på körkortstillståndet eller vad det nu var. Hoppas att det kommer nu snart så att jag får börja köra och sen göra provet då jag fyller år.

Ska till kåge kväll, eventuellt..Daniel den sötnosen är på akuten snart så jag håller tummarna för honom och hoppas att jag tar mig till han ikväll! Jag älskar dig♥


Fotade mammas ros hon fick av mig för ett tag sen, tycker bilden vart ganska så bra ändå:D

Adversus solem ne loquitor

Idag var första teorilektionen klar! Det gick som smort helt enkelt, men dock vart jag en aning sömnig då han satte igång alla filmer. Annars var det helt ok.

Då jag kom hem la jag mig i solen och lökade typ en timma innan jag gav upp hoppet om att se ut som en pepparkaka innan skolavslutningen och gick in..! Och nu sitter jag här och ska snart bege mig till duschen sen vankas det gomiddag med fint folk!




gris


Sitter med Mr.D framför tvn och set happy feet medans vi laddar hem hide and seek.
Förövrigt är jag jätte nervös för imorgon, har moppekurs..men det kommer nog gå bra! Hoppas jag iallfall.


För vi har tagit studenten fyfan vad vi är bra

Hann aldrig skriva något igår för jag kom hem lite senare och skulle då fixa lite saker till idag. Jag och Emma for runt lite här och där innan vi satt ner fossingarna på marken och pratade med Jesper och några andra ett tag. Mycket trevligt.

Idag har det varit fullt upp och folk överallt. Kl 11 for vi till kyrkan och väntade på att Marcus skulle komma ut, sen fick han massa blommor och så innan han hoppade upp i skrindan och dunkade musik tillsammans med hans klass genom staden. Dom hoppade av på torget och gick sedan upp på scenen och sedan ner till oss. Tog en massa kort på han och lite annat folk. Så bilder från både balen och studenten kommer senare!

Nu sitter jag inne och försöker svalka av mig lite från denna otroliga värme som är ute. Grymt skönt men bara jobbigt då man ska vara lite fin och vara bland folk hela dagen/kvällen. Snart kommer det lite släkt hitåt och firar Marcus sedan far han ut på fest. Och då har jag ingen aning om vad jag ska göra, får väl se om jag hinnar någon rolig prick att umgås med om jag inte bara slappar inne som kändes skööönt.


Tycker jag var ganska söt med min fina min och Marcus mössa, eller vad säger ni?


emmaaaaaaaaa

Sitter med min underbara vän emmut i soffan och väntar på att jag i egen hög person ska pallra mig till mitt rum och kirra fram bikini sen drar vi in till stan med Stina. Orkar inte skriva något mer nu, och hinner inte heller men skriver då jag kommer hem.


Daniel Dahlberg

sitter med Mr.D i soffaaan och han skakar min hand så det ser ut som jag är cpstörd...............................
Vi var på travet ikväll där jag jobbar, var fan inte en enda unge där..förutom D då så vi fick gå lite tidigare



kanske var vår historia en fjäril på nål, vacker att titta på men vingar som inte slår


Har legat ute i solen idag tills jag dog av värme..Första lunchen jag ätit ute i år. Sen fixade vi upp partytältet och nu sitter jag här med världens sämsta humör med mig och är bara stressad..Ska jobba ikväll men har ingeeeeeeeeeen aning om när jag börjar!?! bra linnea bra..



shoreline

Nu har jag legat ute i solen nån timma och sen har jag suttit och spelat kort med Annie någon mer timma i solen. Gud så härligt väder det är alltså! Nu känns det riktigt som sommar. Längtar så sjukt till sommarlovet och det är inte länge kvar nu.

Ska börja springa mot duschen och sedan fixa mig lite innan jag åker till kåge för att vara med älsklingen!


Lite färg har jag väl ändå fått?!?:D

sussig

Vaknade ganska nyss och är inte pigg aaaaalllssssss..Jag ska försöka slänga i mig lite mat och sen ska jag lägga mig ute i solen och steka bacon.


pippi trött kotte död

Jag är verkligen överdrivet trött, för trött för att orka skriva något om kvällen egentligen..vi har iallafall åkt runt som är ganska självklart? Träffat en massa trevligt folk, lekt i lekpark. Busat. Skrattat. Sjungt...Pratat i massor och nu går jag och lägger mig! Bjuder på en bild på mig själv också för att jag är så mega söt av mig.



I'm drowning

Drar snart in mot stan och möter troligast Annie och är med hon och några andra på cruisingen!
Ses där gott folk


jaok?

Har varit på stan med Annie och Marcus idag, blev dock inget köp för min del..sen solade vi lite och nu är vi home again. Funderar på vad jag ska göra ikväll..typ sova eftersom det är fullt i allas bilar och tar mig ingenstans KUUUL liv eller nå wiwi



snutjävel..

Igår var jag med D, var tänkt att han skulle komma och hämta mig men så blev det inte för han vart tagen av snutjäveln så jag Marcus och Annie fick hämta upp honom i stan ca 2 timmar senare..Under kvällen pratade vi med hans mamma och pappaaa lite sen såg vi film, den sista färden och jag kan inte säga annat än att den är skum..

Försökte sola lite idag men det är ju molnigare än satan själv..vart kommer alla moln ifrån?!?!?!


A

Känner mig otroligt förvirrad, tom och vet inte riktigt hur man ska tänka. Även fast jag inte egentligen har något med detta att göra så känns det jobbigt. Jag finns för dig vännen, du vet vem du är!




Bild från igår då jag och Mr.D var på kajen.

Blev hämtad av min käraste igår kväll och först for vi till boviksbadet men där var det så mycke folk så vi for till kajen istället och satt där ett tag innan vi for hem till han och såg film, först såg vi en bit at 100 tears som verkligen sög kuk..sen såg vi lite av hata göteborg.

Idag har jag varit en stund på stan med mamma och pappa och köpte lite sakor sen for jag hem och la mig och solade ett tag och nu sitter jag här. Väntar på mat, har målat om en sak och ska nu göra en ansiktsmask.

Ikväll blir det att käka gomiddag och sedan är jag med älsklingen.


Har lagt ut denna bild tidigare, men eftersom jag har nada att göra lägger jag in den igen, steg för steg denna gång.













Love st


Igår for jag DochL till svandammen och matade fåglar ett tag, som man gjorde på den gamla goda tiden;) Efter det träffade vi lite folk, bl.a gullnosen emmut! Vi for runt lite överallt, gjorde inte mycket alls känns det som sedan stannade vi upp hos mig  tills dom började brumma hemåt.

Idag gick jag upp kl 9, slängde på mig kläder och håret i en tjoffs sedan begav jag mig till norrböle där jag, några fina från klassen och lite päron städade ur 3 st vindar på ungefär 2 timmar och fick 5tusen till klassen!! Det gick betydligt mycket fortare än vad jag hade trott att det skulle gå, trodde nästan vi skulle campa där ett tag haha! Men det gick finfint, sedan käkade jag mamma och pappa lite pizza på viking innan vi for hem.


love life


Bild från i somras.

Medans DochL är påväg hit så sitter jag och steker på balkongen och försöker leta fram lite cambilder från idag, men jag har ingen aning om vart dom far på denna dator? skumt..

Som alla redan vet så är det världens härligaste väder ute, man kan ju nästan springa naken! Inte nog med det så är det "lov" eller lång helg kanske var ett bättre ord, ledig
tosdag fredag lördag söndar och måndag som jag tror alla andra också är, sedan blir det bara en slapparvecka och sen sommarlov!!


3005 lion



2 fina bilder jag snott från Sötfanny, kanske är dom fina för att det är jag som är på dom? Skämt å sido. Gillar bilderna och hon är otroligt duktig på att fota tycker jag! 

Ligger i soffan och är helt slut efter dagens tråkigheter, inte mycke sömn inatt och tråkig skola på dagen. Inget bra kombination.

Ikväll blir det att vara med Daniel och kanske Linus, ingen aning om vad vi ska göra. Hoppas på att vara ute litegrann sen kanske se film eller något.
 

RSS 2.0