hjärtat klappa sönder alla gånger som vi älska

kan inte lova att jag kommer skriva något på ett tag, är så jäkla sjuk och orkar inte med någonting alls. Ligger mestadels och sover dag in och dag ut...nu ska jag försöka få mig något i magen om det inte tar tvärstopp pga min förbannade hals som själlt som sataaaaaaan....


orkar inte detta

Orkar inte med att vara sjuk längre, nu har jag feber och magkatarr + det andra jag räknade upp tidigare idag och verkar vara halsfluss som är påväg inne i käften på mig. Love life eller nåååååååååå...Sen har jag ju sovit fram och tillbaka hela dagen och sov för bara ett litet tag sen så nu är jag för pigg för att sova men ändå trött..kan inget gå som jag vill eller? Och inte nog med det så saknar jag Rasmus som ett svin även fast jag träffade han så sent som igår..att man kan sakna någon så mycket är ju helt sjukt..Jag älskar dig hjärtat!!

Äsch..nu slår jag på tvn och hoppas på att bli lite tröttare..


förbannande hals..

Igår fick jag lite ont i halsen, halsmandlarna vart lite upp svällda som dom alltid brukar bli för mig om jag är förkyld! Tänkte att de var lugnt för något mer kommer det väl inte bli. Men just innan jag går och lägger mig så har dom svällt igen nästan helt, jag är svullen på utsidan av halsen också. Jag kan därmed inte svälja, inte prata normalt och känner veeeerkligen ingen smak. Sov nästan ingenting inatt för att jag vaknade av att det tog ont i halsen flera gånger och nu på morgonen vaknade jag med världens huvudvärk! Vad vill sjukan mig? Jag får ju aldrig vara frisk..

Sååå...därför tror jag kvällens planer blir inställda..skit trist! Man blir så jävla handikappad då man är sjuk och man känner som inte för att vara runt folk så man mår såhär..iallafall inte jag!:/

Men nu eftersom jag är vaken rätt tidigt medans alla sover i detta fall, så ska jag försöka stoppa något i magen sedan bädda ner mig i soffan framför Criminal Minds!


Brist på bilder haha!

dadi


Nu har jag äntligen fått i mig mat i magen, satt fint!! Ska se PA3 igen för att mamma och pappa ville se den sen ska vi spela kort och bara ta det lugnt. Skön fredag med andra ord. Kan informera er om att pappa  sällan drar skämt eller kommeterar något man säger, men idag verkar det som att han var på ett sånt humör! Här har ni två av sakerna han sagt ikväll..

Jag: Pappaaa? Varför kommer det ut olja från avgasröret?
Pappa: För att du kör som en kärring!!!

Jag: Mamma din tröja luktar ved...
Pappa: nää.. Hon kom för nära med huvudet..!


Heeelt sjukt!?

Blev jätte förvirrad då jag kom till blogg.se's startsida, trodde jag hade kommit någon helt annan stans haha!

Spenderade ju som sagt natten hon älsklingen, vi såg puss in boots och paranormal activity 3!! Puss in boots var lite..flummig haha. Och paranormal activity blev jag faktiskt lite besviken över:/ Det på trailern är inte alls något som är med i filmen:S Men jag tycker ändå den var rätt bra. Vaknade rätt tidigt idag, (iallafall för att vara vi) halv 11!:) Låg kvar i sängen medans älsklingen satt och spelade osv. Sen for vi till stan och jag gick in på ica och gjorde lite grejor.

Nu sitter jag hemma och väntar på mat! Inte ätit något idag så klart att jag är hungrig! Måste även lägga ut denna sjuka video jag såg på Cecilia's blogg. Hon är då inte dålig på att sminka iallafall!!!:O


Helg

Nu är det äntligen helg! Känns toppen! Jag ska springa ner i duschen på ett tag sedan ska jag försöka få tag i älsklingen och se när jag kan komma, blir att spendera natten där. Saknat han som en tok juuu...

Helgplanerna är ännu oklara, ska prata med lite folk och kolla runt hur det blir. Kommer bli bra hur det än blir det vet jag redan nu:) Vet inte riktigt vad jag ska skriva? Skola idag, intressant? Njet...måste även försöka hålla mig lugn i vissa situationer och inte höja rösten vilket kommer bli svårt. Sen måste jag sluta stressa. Intressant nu då? Nja...gud, nu ska jag sluta babbla och få mig något i magen!!


Take me as I am, or watch me as I go.

*Walks upstairs.* "Why am I up here?!" *Walks downstairs.* Oh now I remember...Shit.*

Har egentligen inget alls att skriva, har sovit typ halva dagen. Både på skolan och efter skolan då jag kom hem. Nu ska jag äääääntligen lägga mig i sängen och jag hoppas att jag somnar direkt! Något mer? Nej, jag tror ni får nöja er med det här lilla:)




Whenever you walk into a room and forget what you were looking for, you actually walked in on an alien doing something. The MIB agents came in zipped the alien and erased your memory, however they have no way of telling what you were looking for.

Slutade rätt tidigt idag, 20 över 1 istället för 20 över 3!! Kändes riktigt skönt, efter det for jag in till stan med finbrudarna ett tag. Sedan for jag och klippte topparna och fixade till lite. Nu sitter jag i soffan och ska bege mig mot sängen, trött som stryk..som vanligt(Y)


mösk

Legat i soffan hela dagen och sett på Criminal minds, känner mig latare än jag vet inte vad..Men det är man väl alltid på söndagar! Ska gå och kleta in en ansiktsmask och sedan göra..något, vet inte vad under den tiden den sitter på och sedan ska jag lägga mig och försöka sova. En tidig kväll med andra ord.

Orkar inte vara så jävla trött hela tiden jag är på skolan, ligger ju mer eller mindre och sover varje lektion..skärpning! Men jag är så jävla skoltrött att de går inte dit en till. Om jag inte misstar mig helt så tror jag att det är lov om inte så många veckor. Och det känns superskönt!


wiiihi

Har haft en toppenkväll med mina brudar! Massor av skratt och tokigheter...vet inte riktigt vad som hände..tror våra hjärnor gick i pension där ett tag hahaha!!!! Nu ska jag lägga mig i sängen för en förtjänad god natts sömn! Möjligtvis ska Rasmus jobba imorgon, frågade om jag fick följa så jag hoppas på ett sånt svar då han svarar! Annars får jag väl ligga och dö hela dagen imorgon...dessa tråkiga söndagar..


JIL

For till älsklingen igår och sov där. Super mysigt! Vet inte om jag sovit något inatt, jag tror det fast..jag minns inte:O Känns som jag varit vaken varannan minut typ. Kom hem kring 3 ungefär och har nyss ätit lite "lunch" och nu ska jag göra mig klar för kvällen.

Det blir matlagning med Julia och Isabell! Sedan kommer Lisa också hit, kommer bli toppen med mina finbrudar!
Hoppas älsklingen kan sova här också.


?

Jag har alltid undrat på vem i familjen jag släktar på då det gäller min vilsenhet osvosv. Jag tror jag fick det svaret rätt klart för mig då jag kom hem idag...Då pappa jobbar eftermiddag så chillar han mest i soffan eller är ute och springer och efter det har han all tid i världen att göra saker. Han stressar aldrig (nästan) och är alltid noga med att se om ljus ugn och stekpannor är av, även lampor osv. Men, nu då jag kommer hem så står jag och gräver i mina jackfickor (som förövrigt är som världens största soptipp) efter nycklarna, då jag väl fått upp dom och är mer eller mindre irriterad på mig själv och min jacka så ser jag att nyckeln sitter i och dörren är inte helt stängd och pappa är på jobbet...? Ringde då till han och frågade om han hade bråttom idag innan han skulle fara. Nää vadå vad tänkte du undrade haha...Eh ja dina nycklar sitter i och dörren var inte stängd ordentligt? sen hörde jag bara MINA NYCKLAR'? FAN!! *klick* så han fick vända från jobbet och hem så att han skulle komma sig in i skåpet.. haha bra pappa bra:(

Nog snackat om min padre, kom hem för..ja ett ganska bra tag sedan nu och ska se om jag hittar något att stoppa i magen. Är alltid hungrig nu för tiden...förstår inte grejen lixom! Sedan ska jag slå på tvn och kolla om det finns något intressant där! Sen måste jag bara tillägga, visst fan är det folk som har ett arbete DÄR MAN PLOGAR VÄGEN? Aldrig varit med om dess like, visst fan kan dom ta sina feta lata arslen och sätta sig i plogbilen OCH TA BORT ALL SNÖ. Alltså inte snön som faller nu, det är lugnt med den. men det är typ...hååååål i marken pga denna snö som legat där ett bra tag nu, där bilarna kör är det typ en meter ner...och spårit så in i h*vete. Hade dom verkligen tänkt att man skulle kunna cykla där? Vet vi vad? DET GÅR INTE!!!!!!!!!!! fan så sur jag blir...


Sådär ska det ju se ut....

Jag saknar min älskling som en galning....


Top model

Jag krigade mig till skolan idag vilket inte var så smart, tyvärr. Har aldrig känt mig så död i hela mitt liv, känns som någon har tagit en dammsugare eller liknande och sugit ut all min kraft..Kämpade mig igenom 3 lektioner sedan bar det av hemmåt. Gick till och från skolan idag förresten, duktig Linnea! Och nu sitter jag och väntar på att min mat ska bli klar. Dör av hunger!


F.r.i.e.n.d.s

Blev ingen skola för min del idag. Låg vaken och kallsvettades mer eller mindre hela natten och mådde skit då jag vaknade. Kan knappt hålla mig på mina egna ben då jag ställer mig..dödssjuk? Jappjapp(Y)

Sitter i alla fall och ser på vänner, och snart O.C. Finns ju inte så mycket annat att göra sådana här dagar.


Love u R.

maaaat

Har jobbat hela dagen, bled rätt slappt eftersom jag satt och försökte klura på lite grejer att skriva till sommarjobbet. Sen har jag städat lite osv. Intressant va:)?

Nu kommer pappa hem med mat så nu blir de gomiddag!

powpow

Kom fram till älsklingen rätt sent igår, men det blev bra ändå. Finns verkligen inget bättre än att vara i hans närhet. Somna och vakna bredvid honom. Bara ligga och kolla på han, fnissa för mig själv litegrann med tanken på att jag har världens finaste. Åh vad jag älskar dig!

Iallafall, vi somnade rätt sent och vaknade 20 över 4..braaa! Skulle ju då vara hemma kl 5 för att vi skulle äta då, men det kunde dom ju glömma för på 40 minuter går det verkligen inte att köra från honom...Höll på att somna mer eller mindre hela vägen hem, parkerade åt helvete fel, orkade inte bry mig så gick in och skickade ut pappa HEHE gick tusen varv runt lägenheten för att det inte fanns så mycket annat att göra, åt, la mig i soffan, satt mig i soffan (alltså just precis i detta nuet) och ska gå och lägga mig. Intressant lördag? Nope. Jobb imorgon om inte mina ögon ploppat ut tills dess.


tears of an angel

Jag har fått vänta 4 förbannat tråkiga dagar på denna dag, med humörsvängningar hit och dit och bara allmänt dåligt humör hela tiden och vääldigt trött men nu äntligen är det helg! Sitter i soffan och håller på att hungra ihjäl, och ett väldigt stort - på det är att jag luktat på en parfym som inte verkar vilja försvinna från min näsa så jag blir illamående..gr8!

Jag ska ta mig en liten powernap innan middagen serveras och efter det blir det att fara till älsklingen och spendera natten där, kommer bli toppen!



Jag älskar dig!

2 underbara månader med min älskling har gått, det  känns som det är mycket längre men samtidigt inte. Jag kan bara säga att jag älskar honom över hela mitt hjärta och hoppas på att aldrig förlora honom! Det är verkligen världens finaste kille, han lyckas alltid göra mig glad. Bara av att höra hans namn ger mig pirr i magen.

Jag älskar dig massor hjärtat och jag hoppas på att få massa fler dagar  veckor månader och år med dig!♥


döda mig, någon?

Första skoldagen avklarad, jag kan bara säga fy och fan vad jag hatar skolan! Jag blir så jääääävla less på alla lärare som är helt dumma i huvudet och tror man är helt invalid. Ska fan i mig sluta skolan då jag gått ut 9an och börja jobba istället. SATAN så arg jag blir...

Om jag inte slutar skriva om detta NU så kommer helvetet själv att bryta lös, och ni kommer aaaaalllldriiiiiiig kunna läsa igenom detta inlägg för att det skulle vara så pass långt. Så till något annat? som..vadå? Har absolut inget att dela med mig om, ingenting alls. Tråkig människa jag är, i know. En posetiv grej är väl att jag har sovmorgon och 2 månader med älsklingen imorgon, nf möte som också skulle kunna brinna i h-vetet just nu..och att det snaaaaart är helg och jag hoppas på att få vara med Rasmus!!!


backlight

Blev inte så att älsklingen kom igår...kändes nästan hemskt att sova utan han..spec nu när skolan börjar imorgon, kill me someone? please? Så nu kan jag inte sussa med min älskade förrän i helgen, då jävlar är han paxad! Slår ner alla som kommer ivägen och säger något annat hehehe:):):)!!

FörövrigT? Trött som en get, somnade kring 4, upp halv 10.....somnade till i soffan också inte bra inte bra. Kommer ju hinna äta tusen gånger idag eftersom jag vaknade så tidigt och är hungrig hela tiden. Jag kommer väl inrullandes till skolan imorgon då! Vacker syn:') Äsch skiter i bloggen och tar kylen ist BAI


snow

Sätter mig framför Mario och hoppas på att älsklingen kommer snart..kanske hinner med en dusch också.

!

Blir så jävla less på anonyma kommentarer, ska ni kommentera så skriv erat namn!!! Ska det vara sååå svårt? s k r i v n a m n e l l e r i n g e n t i n g !!!!!!!!!!!!! tack på förhand

´

Sitter i soffan..jag tror nästan att jag redan sover. Tröttare än ett djur och det känns som att jag hänger upp och ner, min skalle spricker snart. Och inte för att mina ögon som snart ploppar ut. Jag kommer sova som en stock inatt och hoppas på att få vara med älsklingen imorgon. Är lite smått beroende av hjärtat mitt. Speciellt nu när det snart är skola.....åååh vad jag hatar skola. Känner verkligen att jag inte har någon ork till det, alla dumma nationella prov som kommer, vanliga prov, förbannade lektioner som suger snopp, äckliga lärare, irriterande småungar, och stora ungar...mja, allting är fel med skolan. Känner verkligen att...detta var ett meningslöst inlägg. Mer än 90% av mig har inte uppfattat att jag skriver ännu, jag kommer väl inte ens komma ihåg det imorgon. Rätt så säker på det faktiskt.

Godnatt alla småkryp som jag gjort mer eller mindre förvirrade.


Ikväll har jag varit utanför Stoffe's hus och tänt ljus med massor av underbart folk. Kändes otroligt bra att det kom så många. Men vad hade man förtäntat sig? Som den glädjespridaren han var så är det ju själklart att det kom så mycket folk. Men jag tycker fortfarande att det känns overkligt, jag vill gärna tro att det inte är sant. Det kommer nog ta ett tag innan man verkligen förstått..

Jag vet att du har det bra nu vart du än är, vi kommer alltid att komma ihåg dig vännen! Vi ses snart!


sömnig

Älsklingen kom igår kring 12 kanske, bra kämpat av mig som var själv i några timmar hehi! Vi la oss och såg filmen Paul haha grym film! Ladda hem den och se!

Vi vaknade iallafall sent, som har börjat bli en vana verkar det som, han fick hämtning för ett tag sen och jag ska försöka hitta mig något att stoppa i magen och försöka få tag i Sinicca. Det blir att gå till Stoffe och tända ljus osv där ikväll. Kommer förmodligen vara en massa folk där! Det blir som en minnesstund.


send it on

Sitter heeeelt ensam i lägenheten, PARTEEEEEEEEEEEYYYYYYY!!!! Eller nå...jag borde vinna guld i tråkighet just nu, seriöst? Vars är alla roliga då man behöver dem?!?! Jag får panik, allvarligt, KOM OCH RÄDDA MIG NÅGON!!


inte bra

Vaknade så sent som klockan 3 idag, väldigt illa med tanke på att jag är bortbjuden på middag kl 5-.- och vad är klockan nu? jo KVART I JÄVLA 4, jag är nyvaken, oduschad, ohittat kläder och osminkad med ofixat hår. Ska ta funderingen till nästa steg om att bli kille istället, skulle sitta rätt fint. Hoppas Rasmus älskar mig ändå! Skämt å sido, efter jag ätit så åker jag hem igen, orkar inte sitta kvar där med massa pensionärer. EHEH så det blir förmodligen en ensam kväll för mig. Får bli film och nagelfixande och möjligtvis lite ritande:)


Livet är orättvist

Har inte haft så mycket lust till att skriva idag, men jag gör det iallafall. Vaknade rätt sent, igen. Och älsklingen for vid 3 så då gick jag och kokade ihop lite käk. Satt mig sedan framför datorn där jag suttit hela dagen, fällt en och annan tår och läst en massa fina statusar..

Annars? Legat i källaren framför tvn där, sett The Voice Sverige och spelat lite Mario men det funkar inte för mig längre, blir bara mer och mer förbannad för varje gång jag spelar. Nu sitter jag och ser Criminal Minds och får väl se vad som händer.


Allting är som vanligt men inget är som förr.

Vila i frid vännen! Vi glömmer dig aldrig!

unbroken

Efter en kort dag som bestått av Super Mario 3 spelande, handlande, ätande, tvtittande och inte mycket annat ska jag gå ner och ta en skön dusch tills älsklingen kommer. Ev sätter jag mig och spelar lite till om han inte kommit då jag är klar, ska försöka att inte bli så arg denna gång. Var så duktig att jag hade 31 liv, sen dog jag 3 ggr i rad och kastade tvn och hela jävla allt åt helvete. Okej, överdrev lite. Dålig förlorare? Neeejdå;)


Världens finaste

Jag och älsklingen sov till typ halv 3, sjukt..trodde det var mitt i natten då han sa att klockan var mycket och jag vart lite små sur för att jag var så säker på att han ljög och började dra sig ur sängen, men nää tydligen var klockan så mycket;) Han for iväg och mamma for och handlade, kan inget annat än säga att jag är glad att jag stannade inne iallafall!

Nu ska jag försöka hitta någon film på tv, äta plättar och dricka avslagen dricka(Y)


gode fint


En tjej över bord

Älsklingen sov här inatt igen, kan lova att jag aldrig mer ska ligga ytterst iallafall-.- både inatt och natten före det så höll han på putta ut mig flera gånger..elak:( Men jag älskar dig ändå finis!

Morgonen började med 2 förvirrade höns..typ. Ingen av oss fattade väl något. Jag gick iallaall upp och käkade lite då han for och sedan dess har jag legat i soffan och sett film. Såg En tjej över bord. Faktiskt riktigt bra må jag säga! Nu ska jag fixa lite till middagen, kanske klä mig? Nää, passar bättre i morgonrock hela dagen en sådan här dag!


väldigt gammal och knasig bild..undra om det inte är apberget man ser på datorn HAH:(:(

fuck this shit

Jag vet att jag inte borde vara orolig, för det kommer att bli bra. Men jag hatar det här, jag verkligen hatar det. Jag är rädd och alldeles för svag för att hantera detta. Allt jag vill är att ha dig här, hålla om dig och veta att allting är okej. Men det är inte okej, och det stör mig..Jag hatar dom där människorna, jag hatar deras namn, jag hatar det dom gör, jag hatar allting med dom. Jag vill bara att dom ska försvinna så jag kan se dig lugn och säker. Och själv känna detsamma. Jag hoppas på mitt liv att det är över snart..Och jag hoppas på att få ett samtal av dig innan kvällen är över..

lost

jag vet inte vad jag ska skriva, tänker för myket även fast jag inte borde. Jag vet att det kommer bli bra förr eller senare, men guud...

For hem från älsklingen imorgon kring kl 5 och senare på kvällen kom han hit, vi pratade ett tag sen försökte vi sova. Han for på morgon någon gång och jag låg kvar sängen och lyckades somna till kl 2 hhehe. Nu har jag hunnit med att laga mat åt mig själv, vart inte alls gott denna gång:(

Sitter och ser Eva och Adam på tv just nu;) Ska se klart det sen ska jag försöka hitta något fint sätt att måla naglarna på!


2012



RSS 2.0