i didn't come this far for you to make this hard for me. and why did you come here? you weren't invited. you're on the outside - stay on the outside.










banankaka

Sitter i vardagsrummet med mamma pappa och per just nu och lyssnar på en massa musik. varmt värre..febern ger sig inte så det blir att vara hemma imorgon på skyltsöndag. Var ute i 5 min ikväll första gången på FEM hela långa sjuka tråkiga dagar..kändes bra med lite frisk luft. Igår låg jag i soffan och såg harry potter med mamma hela kvällen och yrat. har inte mått sämre på flera år känner jag, jag hatar verkligen att ha feber. har väl inte så mycket mer att säga hehehe onödigt inlägg men jag har tråkigt..pimpade min mobil igår också:D den vart snygg:]


-


I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am
And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything seems like the movies 
You bleed just to know your alive


okej det här börjar bli lite jobbigt..

Såhär mot vintern kan jag tycka att det är mysigt då man är hemma och är sjuk för då kan man tända massa ljus och mysa i soffan med en otroligt mysig filt och se film. Men vafan? jag börjar bli less på att vara sjuk nu. Mina ögon känns större än jorden x2..dock är dom inte röda eller större än vanligt? förutom det så har jag ont i huvudet och är illamående och ryggen ger inte upp med att försöka döda mig..seriöst det är inte kul längre:( Då jag väl är inne i dessa klagomål så kan jag väl fortsätta så jag fördriver tiden på något sätt iaf;) Skulle ladda hem första sesongen av one tree hill, men guuuuud kan det gå segare? jag har suttit och väntat på att det ska bli klart i 2 timmar nu och det står 7 timmar kvar? Inte nog med det så ser jag absolut ingenting då jag kollar ut genom fönstret för att det snöar så mycket! Det gör min kärlek till snön ännu mindre..sen ska jag ju stå på skyltsöndag med klassen nu på söndag och jag veti nte vad man ska ha med sig? hur mycket? och vars där? till sist men inte minst så kommer mitt sista klagomål för idag, jag saknar min pojke så otroligt mycket att det går inte dit en till..jag har varit utan honom sedan i söndags!! okej fyra dagar kanske inte är så mycket, men det känns som en evighet:( Måste bli frisk snart så jag får träffa han och alla andra snart!




your gravity’s holding me down, cause you don’t want me around. when i try and try to go, you keep me here and you say no. you’re holding me down, you’re almost making me drown. i still want you hear with me, but you need to set me free.






Hemma från skolan idag pga feber och annat kul. Det lilla jag har i skallen bara virrar omkring och gör mig lite yyyr. Igår så fick jag fara tidigare från skolan för jag kände mig inge vidare pigg, kom hem och tog det lugnt och mami hade ljusparty;);) så de va lite folk här och där och då kände jag mig ännu virrigare för att de vart för mycke för mitt hjärnkontor. Så jag fick sova vidare idag:) då jag vaknade så satt jag på film och låg och halvsov till den, monster in law hette den och var gaanska bra. sen dess har jag inte gjort något alls. sitter och väntar desperat på att mamma ska ringa och säga att jag fått en tid på ostvik (kilopraktiker osv) så jag kan fixa till ryggen som verkar vilja döda mig, börjar snart gråta så jäkla ont tar det!





duktig flicka

dagen har varit suuper än så länge och den kommr bli bättre! skolan gick easy idag, bara slapp och skönt. slutade ju tidigt också:) efter skolan har jag hunnit med ingenting, eller okej suttit vid datorn blivit arg fixat mitt hår blivit arg ytterligare en gång och blivit rädd!! kan de bli mycke bättre;)? eh ja..känns lite riskabelt att ja ryggen vänt mot min dörr också. mitt i lockningen av mitt hår så slutate platttången att funka! (lockar håret med platttång) nog om det så börjar jag iallafall fundera på att göra en frågestund? men är rätt tveksam för inga kommenterar i vanliga fall och har inte så överdrivet med läsare;)


if i could turn back time..

I stumbled across your picture today I could barely breath. The moment stopped me cold, Grabbed me like a thief. I dialed your number, but you wouldn't be there I knew the whole time, but it's still not fair. I'm screaming at the sky cause it hurts so bad. Everybody tells me all I need is time. Then the mornin' rolls in and it hits me again. And that aint nothin' but a lie. What do I do with all I need to say, so much I wanna tell you everyday. It breaks my heart, I cry these tears in the dark. I write these letters to you, but they get lost in the blue, cause there's no address in the stars.




lately, it feels like my whole world are falling apart.
nothing makes sense anymore and i dont know what to do.
it gets harder everyday, harder to hide the pain and frustration.
i need a break from life, before i lose all control.
before i give it all up.




Andreas och Danieeel

For ju som sagt och mötte upp finaste på stan och vi tog bussen till kåge, gick till ica och träffade d-daniel och vi var lite här och där innan vi hamnade hemma hos honom:) vi gjorde inte allt för mycket men det var riktigt kul, känns så bra att ha en underbar pojkvän och en underbar vän! Känns riktigt bra att jag har er:) Nu ska jag se pensionärsjävlar, grymt sevärt!


allmänt stört inlägg

Just nu sitter jag och är bara argargarg på min storlek så jag tänkte att jag kunde skriva av mig. Jag stör mig hur mycket på hur jag ser ut och min kroppsform och vikt. Efter jag slutade spela fotboll vilket är typ..2 år sen nu kanske, iallafall efter det så gick jag upp i vikt vilket är ganska självklart eftersom jag inte tränar ner det jag äter längre. Men det har satt sig som sten på mig, jag kan inte släppa det. Jag tycker det är jätte hemskt att ställa sig på vågen och se siffrorna som står där. Jag vet att jag inte är smal, och jag är inte heller fet. Men på något sätt så känns min vikt heeelt fel. Jag har S i byxor och i undantag kan det faktiskt vara XS på vissa byxor beror helt på modellen, sen har jag XS på linnen och S M på andra tröjor. Vilket är helt normalt enligt mig, sp borde jag inte vara ganska nöjd egentligen? Går man på stan så ser man alla tjejer som bara är beniga och väger verkligen inte över 50. Kanske mellan 40 45 50. Ibland tänker jag, fan vad smal  hon var, och hon och hon och hon. Vart man än kollar så är det bara smala tjejer överallt, kollar du på ett par jeans på en affär så är dom designade efter dems ben, och inte dom som ser ut som mig. Vad folk än säger om min vikt/storlek/form så tar jag åt mig direkt, säger som att jag är smal håller jag inet med, och säger dom att jag är tjock så blir jag bara som..helt borta i skallen och tänker på det resten av dagen. Det som satt mig hårt är orden man får rakt i ansiktet, det här är två exempell som jag varit med om som jag verkligen inte kan släppa och tänker på lite nu och då. Då jag fyllde år i somras så det första farfar sa då han kom in var, gud vad fet du har blivit!! Och då var resten av min dag förstörd och jag gick bara och tänkte på det där hela hela tiden, och nu då pappa fyllde år så hade jag på mig ett par tights som gick hål i på nightflight, fastnade i ett skåp. Detta var på sidan och jag lagade det så duktig som jag är, och nu för bara ett litet tag sen så gick lagningen upp och jag har inte orkat fixa det, men iallafall så hade jag dom på mig och då säger farmor, men har du blivit så fet så du rent spräcker byxorna!?! Vissa av er som läser det här kanske inte tycker att det är någon stor sak, och vissa kanske till och med skrattar. Men jag tycker att det är ytterst jobbigt att höra sånt, eftersom jag vet att jag gått upp i vikt. Skulle uppskatta om ni kommenterade och sa vad ni tyckte om det här, om jag har rätt i det jag säger eller är helt ute och cyklar. Skulle även uppskatta om ni skrev vilka storlekar på kläder ni tyckte var lagomt. Ha en fortsatt trevlig kväll folks!

Varje gång är som den första gång vi sågs även om det är över nu. Allting har förändrats men du finns kvar. Allt var svävande men nu ser jag klart. Jag gav aldrig upp dig när du försvann, långa dagar blev till nätter sen till år.





Var en riktig trög dag idag, höll på att somna runt en miljon gånger! överlevde dagen men dock med dåligt besked. PROV på torsdag...? någon som kanske är lite sjuk på torsdag va. Förövrigt så sitter jag framför tvn mobilen och datorn med musik popcorn och läxa(Y) ska vara snabb som en antilop att städa sen också, för lite före kl 6 ska jag vara i stan och sen taar jag bussen med finis till kåge:) Får se vad vi hittar på för kul, har planerat att lägga mig senast halv 10 också, men vi får se hur det blir med den saken..

frisk? amen vi säg så


tröttare än fan själv..

Skolan igår var rätt skön, gick bara till kl 11 och då for jag och paulina till macken och träffade andreas. For in till stan vid 12 och där köpte jag ett hårband och en borste. for hem kring 2 och då gick vi ut och fotade, fick några bra bilder iaf. var hemma vid halv 3 typ och då pratade jag med annie ett tag sen började vi göra oss klara, gick inge vidare för nån av oss för vi skrek från olika rum hela tiden och inget gick som vi ville(A) fick skjuts av marcus till stan nån gång före 6 och mötte andreas där sen tog vi bussen till kåge. Gick till daniel och var där ett tag innan erik kom och vi gick till holken, kågerock. var där till lite efter 11 sen gick vi till daniel igen och jag och andreas somnade till halv 1 och då gick vi ut och vandrade lite här och där. Träffade sötolivia också sen fick jag hämtning halv 2:) popade popcorn och åt dom i min ensamhet framför tvn medans alla sov, somnade 3 och vaknade halv 5 och vinglade till sängen och sov till typ halv 2 men är ändå hur jävla trött som helst;O ska försöka pigga upp mig och duscha osv sen hoppas jag på grillat till middag och sen kåge med finaste!



I wish you could be happy for me ..


Times have changed and times are strange, here I come but I ain't the same. You took me in and you drove me out, lost and found and turned around by the fire in your eyes. You made me cry, you told me lies. But I can't stand to say goodbye.







wääääääääääääääimimimnnmggm

Igår började dagen med att jag gick upp halv 8!!! gjorde mig klar och så for jag och mamma iväg till luleå, hem fick jag med mig massa saker från lush en tröja en björnunge och lite andra småsaker, inge stor shopping..men de är bra då har ja kvar pengar;) Kom hem vid kvart i 6 och då sprang jag in och bytte kläder sen snabbade jag mig till stan och var där kl 6! mötte upp andreas och vi tog bussen till kåge och var där med danne och erik. allas humör var väl lite upp och ner under hela kvällen men annars har de varit finfint!

Nu idag har jag hunnit med att vakna och sett film;) känner mig som en sengånagre på morgon, eller det är jag i vanliga fall också men spec på morgon..borde egentligen göra mig klar men sängen känns skönare så jag sitter nog kvar här ett tag..ikv kommer olivia och vi ska grilla häära sen får vi nog hämtning till boviken och sen blir det kåge, men hur vi ska ta oss dit är en annan femma..sen ska ja mysa med deras lilla valp:$ hur söt som helst!


tatung

Igår fick jag hämtning kring 3 kanske av ante och vi for till kåge, gjorde inte så mycke förutom att vi dog av skratt pga vissa saker...sen for vi till danne och var med han erik och nån till:] vi åkte runt lite här och där sen hamnade vi på xetttt osvosvosv var hemma kring halv 11=) trevlig dag och kväll iaf.

Idag har jag inte gjort så mycket, for till stan och mötte upp mamma och vi gick på tatung och åt, thanks mami♥ sen gick vi runt lite och jag fick med mig en ny värmespray till håret eller vad man nu ska säga(A) Men nu ska jag polera tallrikar hah...så ja tjäna lite pengar för imorrn blir det luleå och shoppa!


Take A Minute

Har gjort många tappra försök till att ladda hem filmen honey men det har alltid blivit nå skit så filmen inte går att se, och nu har jag gjort ett nytt försök. Ska bannemig ha den där filmen! Förövligt sitter jag och käkar glass, nötter och pepparkaksballerina, SMAAAAALT eller så inte..men förjävligt gott äre:D Får se om det blir att pallra sig till kåge ikväll eller sitta hemma och dega? tyckte kåge lät bättre då..


slow dancing in burning room

Gårkvällen spenderades i kåge med ante och danne. Vi gjorde väl inte så mycket, tråkiga söndagar som vanligt(Y) Sitter just nu som en sliten jävla..ja jag vet inte vad och ska snart pallra mig iväg till macken. Känner att jag börjar bli på lite dåligt humör också för danne VÄGRAR att bli glad den skiten:( nä men nu måste jag göra mig klar!


old pic

RSS 2.0