Tävling hos neliin


Jag är med i en tävling hos neliin om ett presentkort på HM 300-500kr. Reglerna är väldigt simpla och här kommer ni direkt till inlägget! Det skulle ju verkligen inte sitta fel nu när sommarkläderna börjar rulla in sakta men säkert!

Lycka till!

Genom gråt, genom skratt, dom går med oss dag och natt.

Godmorgon alla solstrålar!
Vaknade på rätt sida idag och det känns hur mycket som helst. Vilken lättnad det är i kroppen alltså!

Just nu sitter jag och lyssnar på He lives in you från lejonkungen. Finns det någon bättre film? Allvarligt? Nää trodde  väl de! Ska försöka ta orken till att bege mig mot duschen snart så jag har all tid i världen till att göra mig klar till ikväll. Ska googla på snygga frisyrer HHEHE nä men seriöst, jag vet inte om jag ska ha rakt eller lockigt. Rakt är så tråkigt men lockigt har börjat bli en vana för mig nu:/ Stora problem jag har känner jag haha!

Kvällen kommer bestå av massa trevligheter i byske där vi kommer slå klackarn i taket!;) Kommer mest troligt bli en toppenkväll! Sedan sover jag hos min saknade älskliiing. Kunde inte kännas bättre. Jag hoppas att alla får en riktigt trevlig kväll för det ska fan jag ha:D



I try, But its so hard to believe.

Fick en låt på hjärnan och kom tillslut fram till vilken det var. Det var en låt från en disney film. Det var någon som hade kommenterat såhär:

i'm 16 now and i still lie in bed watching disney movies, just holding onto one of the few things i have left from my childhood. it's strange- i want to grow up and try new things, but i don't want to say goodbye to all of this. i want to look at everything the way i did when i was little, when everything was new and beautiful and exciting. i just want to go back and relive everything, especially seeing disney movies for the first time. the first film i ever cried at was Snow White when i was 5.

Helt ärligt så vill jag inte växa upp, jag vill inte bli gammal. Jag vill vara liten, då allting är kul. Allting var så spännande. Det ända så kallade problemet man hade var om man tex tappade bort en leksak och det värsta som kunde hända var att ramla med cykeln och skrapa upp knäet lite. Jag vill tillbaka till dom dagarna då man kunde göra vad man ville vart man ville. Då man längtade som en idiot till julafton och sin födelsedag. Eller påsken då man fick springa omkring och leta sitt påskägg.

Sedan jag varit liten har vi alltid varit hos mormor över påsken. Mamma skrev lappar och la ut dom på olika ställen. Det kunde stå saker som, "gå och kolla under kudden" och då man gick dit så kunde det stå "undra om det finns något ute på altanen" Sådana saker, jag minns att jag alltid skrattade hur mycket som helst då jag gjorde det här förut. Jag tyckte att det var så roligt. Leta nya lappar, och tillsist försöka hitta påskägget i det sista rummet. Att man kan vara så glad över en sån liten grej som några lappar och ett påskägg. Det är faktiskt en sak jag gör än idag, letar efter lapparna osv. Det är visserligen fortfarande roligt, men det är inte ens nästan samma sak. Jag saknar att vara liten. Då allting var så enkelt.

Det ända jag kan göra nu är att leva varje dag som om den vore den sista och göra det så bra som möjligt för mina barn så att dom får en megasuperduper bra och rolig barndom som dom ska minnas tills dom dör.





I know I may lose my faith sometimes But your faith in me, gets me through

Blev en kort dag för mig idag, dagen började med att vakna upp till den värsta mensvärken jag haft i mitt liv. Ville hellre ta livet av mig än att få mig upp ur sängen. Försökte få mig något i magen innan jag for iväg till skolan. Någon minut efter jag landat på skolan så har jag fått världens huvudvärk (förövrigt sjukaste huvudvärken jag haft, jag har ont i pannan och kindbenen?!?) som tyckte att den skulle utvecka sig till feber. Så nu sitter jag här framför datorn, mensvärk huvudvärk och feber. Ska försöka leta fram någon kul serie eftersom det verkar vara omöjligt att somna, sedan ska jag hoppas på att colan lugnar magen lite. Ska även knapra i mig lite alvedon..

Hur jag mår senare får vi väl se, men hur som helst ska jag kriga mig iväg till träningen och springa några ärenden. Senare på kvällen blir det matlagning med Julia och Isabell och efter det så vet jag inte riktigt vad vi gör. Blir nog en myskväll skulle jag tro.


there's a war inside of me


snusmumrik

Dagen har gått rätt fort förbi. Blev förvånad över att simningen/livräddningen gick så bra och det var faktiskt ganska kul denna gång! Efter det blev det käk på max sedan tillbaka till skolan för dom 2 resterande lektionerna vi hade. Och mina kära vänner och ovänner, efter det gick precis allt emot mig. Inte en enda sak gick bra..Dock fick två svanar mig att komma på bättre humör då jag såg dom chilla runt i älven. Vårtecken!


Sofias änglar

Efter middagen hann jag mig ut en sväng innan jag bäddade ner mig i soffan här nere för att se Sofias änglar. Fysatan så hemskt program..Värsta avsnittet jag sett av det där! Men till min förvåning så fick jag inte fram en enda tår? Nu ska jag iallafall packa för morgondagen som kommer spenderas mest på eddahallen för simning, mys och bastu! Så skoldagen imorgon blir rätt så skön. Senare far jag iväg för lite träning, måste dock ta det lugnt eftersom jag är lite sjuk. Men röra på mig måste jag, jävlar vilken ångest jag börjar få...Hoppas ni sussar sött ikväll, ska försöka med detsamma men utan älsklingen är det alltid lite svårare!


Hörlurar från beachandmotion.com


Jag är nu med och tävlar om ett valfritt par hörlurar från beachhandmotion.
Nu hittar tävlingen och reglerna här och sedan önskar jag er lycka till!

Eftersom någon i min kära familj lyckats he sönder alla hörlurar jag ägt så skulle det vara superkul om jag fick mig ett par!:D Bara att hålla tummarna nu då!

remix

Det är blött och jävligt ute, jag har börjat bli sjuk igen så jag är antingen överdrivet varm eller iskall. Ont i huvudet och lite smått illamående. Kan det bli bättre? Sen måste jag fara och tanka osv också och det orkar jag verkligen inte...men ska jag ta mig någonstans imorgon så har jag inget val..Ska ta det sista som finns i min bj och försöka hitta något kul framför datorn tills jag ska käka lite middag..


Jag bara älskar din närhet

Började gårkvällen med att fastna i snön utanför Julia-.- Efter lite skottning och puttning fick vi oss äntligen iväg. Vi körde runt lite överallt och pratade om allt mellan himmel och jord innan vi hämtade upp Jessica. Var både  här och där och upp å ner. Mycket trevligt! Senare på kvällen slog vi oss ner på max för lite pommes och milkshake! Efter det så skjutsade jag hem dom fina flickorna innan jag hämtade upp älsklingen och vi for vidare till honom. Vi såg lite film, pratade, jag var helt slut i hjärnan fattade typ ingenting och vart alldeles för mycket förvirrad över tiden..Det vart även en rätt så sen kväll, vi somnade kring 5 kanske? Och vaknade där vid halv 3. Så idag har vi inte gjort mycket alls, pratat typ? Jag har även halverst legat på fönsterbrädan och kollat på alla pippifåglar heheifwhg:$ Rätt mysigt faktsikt:D

Kom hem för ett tag sen, jag har hunnit käka middag och nu ska jag följa bror och mata Angelicas kissemissar:) Ha en trevlig söndag!

Jag fyller ju faktiskt år snart...pappaaa?










Förbannade jävla fittfacebook

Kan inte säga annat än att jag hatar tidslinjen, då jag är inne på min egen så ser det ut som tidslinjen. Men då andra kollar på min profil är det som vanligt. MEN 31 mars ska tydligen alla få tidslinjen om jag fattat rätt? Och då kära vänner, då blir det inget mer facebook för min del. Tack och hej!

The woman in black

Gårkvällen blev riktigt bra faktiskt, förutom att Lisa inte kunde vara med för hon inte mådde bra:( Men vi for först till hemmakväll sedan till kvantum och köpte gott. Möblerade om lite så att vi skulle kunna sitta nära varandra medans vi såg The woman in black. Hehe modiga tjejer..eller nå:( Men filmen var faktiskt rätt bra, brukar inte skrika i film men jag fick mer eller mindre panik i vissa tillfällen och då det blev läskigt försökte jag stänga mina ögon men dom tyckte väl att dom skulle vara mer öppna än vanligt just då..så jag satt och stirrade som ett miffo även fast jag inte ville..! For hem rätt tidigt, och då blev det sängen direkt.

Krigade mig upp ur sängen och tränade sedan 2 timmar. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar lite. Får se vad kvällen bjuder på, hoppas på få vara med älsklingen...


.

Jag känner hur mitt humör sakta men säkert glider ner på golvet och igenom marken. Det är fredag, borde vara glad och taggad men jag känner mig bara mer och mer nere. Fuck this, jag orkar inte mer. Varför ska det aldrig få vara bra? Känner på mig att detta kommer bli en kukjävlafittkväll!!!:):):):):):):):):):)::):) love life, eller nå WEHOO...

some people want it to happen, some wich it would happen, others make it happen.

Inte hänt så mycket alls idag. Satt i cafeterian på förmiddagen med Paulina, fick mer eller mindre panik varje gång vi var tvugna att snacka engelska..Men det gick bra iallafall, efter det hade vi prov sedan fortsatte jag på min padda på slöjden. Det börjar ta sig nu, förhoppningsvis är jag klar nästa lektion!

Ikväll väntas gomiddag (hoppas jag....) sedan bär det av till Julia och chillar där med henne och Isabell innan vi åker in till stan och hämtar Lisa och köper lite gott. Blir att se skräckfilm äta glass, eller nötter...har inte riktigt bestämt mig om jag ska vara onyttig eller lite mindre onyttig..! Och prat om allt mellan himmel och jord. Säkert grina en liten skvätt också;) Men det kommer bli toppen!

Hoppas alla får en bra kväll!

I dont get it..

Jag förstår verkligen inte hur man kan älska och sakna någon person så fruktansvärt mycket som jag gör? Det känns tamefan omöjligt. Aldrig i mitt liv har jag träffat en sån fin person som min pojkvän, och det kommer jag aldrig göra heller. Hur kan man vara så förbannat känslig då det gäller en enda person? Så många gånger under dom 2 senaste veckorna jag gråtit bara över att jag inte fått träffa honom? Och glädjen som uppstår varje gång jag får ett samtal eller sms av honom? Det är helt jävla sjukt alltså!

Jag vill bara ligga där bredvid dig, kunna titta på dig och fnissa lite. Kunna pussa dig när fan jag vill. Att bara kunna vara nära dig. Och hålla om dig sådär som jag brukar då du sitter framför datorn, du vet? Höra din röst, se ditt leende, känna din doft. Jag älskar ALLT med dig, verkligen allting. Dina arga stunder pga spelet du spelar. Dina seriösa stunder, dina mer oseriösa, ditt bus. ÅÅh guuud vad jag saknar dig älskling...Jag hoppas att jag får träffa dig snarast, annars går jag tamefan under..Jag Älskar Dig Så Otroligt Mycket!!!♥


Seeing people change for that one person. Whether it's to stop stealing or to stop doing drugs and maybe even something small like to stop swearing. It just proves that when it comes down to it, they would do whatever to see that person happy.

Because, sometimes, you have to step outside of the person you've been. And remember the person you were meant to be. The person you wanted to be. The person you are.

It's the greatest feeling in the world to know that he coudn't let go of you either.

Tro det eller ej så brukar jag ställa väckaren på halv 6 på onsdagar och fara till friskvårds så jag  börjar träna då dom öppnar. Även fast jag börjar 25 över 10!! Men imorse var jag bara så jäkla nerstämd och ledsen så jag orkade verkligen inte, jag ville bara fortsätta sova..så jag fick mig en liten sovmorgon iallafall! Annars har dagen varit lugnt, inte hänt så överdrivet mycket. Efter skolan for jag och tränade men det gick inte alls bra, magont och utan ork i kroppen.

Nu sitter jag hemma, väntar på att mamma ska komma hem så jag kan få mig lite mat i magen. Fram till dess ska jag se om det finns något troligt på datorn annars vet jag inte vad jag ska göra...

kan man bli annat än glad?

Anonym om sometimes you have to forget what you want to remember what you deserve:
Jag kan berätta varför jag läser din blogg!
för jag tycker du är en väldigt stark människa, Och du kämpar på och har fortfarande huvudet högt.
Ens värsta fiende är oftast en själv, Man måste bara tro på sig själv:)
Som sagt, Jag älskar din blogg..Skulle bli ledsen om du la ner den!
Och jag vet att jag är anonym, Men jag är en snäll anonym:)
Kram


Hihih jag blev så glad då jag fick denna kommentar! Gud så söta människor det finns ibland:') Jag tackar dig till tusen för denna kommentar!! Verkligen! Kan väl fortsätta ett tag till bara för att du skrev som du gjorde:$ MEN jag vill fortfarande veta vem du är, vet att du kommenterat tidigare och jag blir bara mer och mer nyfiken! Men åter igen, TACK!!

sometimes you have to forget what you want to remember what you deserve

Alltså hur orkar ni klicka in på denna värdekassa blogg? Allvarligt? Det står samma sak i varje inlägg. Vad är det ni finner intressant med det? Kanske skulle ta och lägga ner detta med bloggande?

Var duktig och gick broarna runt igår då jag egentligen bara sa att jag skulle gå runt kvarteret-.- Och idag vart det hårdträning! Känns skönt:) Annars har det inte hänt så mycket idag. Och imorgon sitter jag och Julia i cafeterian och säljer vårat gudomliga fika;) Hoppas det går bra iaf:)


Soldier


Jag älskar dig till månen och tillbaka!

Jag har inte alls hunnit göra mycket idag, jag lagade mig lite frukost/lunch innan jag gick ner och la mig framför tvn. Idag ska jag bara ta det lugnt, läsa en engelskabok till imorgon..och baka i massor till kafeterian i veckan!:)

A little jealousy in a relationship is good. It's nice to know someone is afraid to lose you

Dom två senaste dagarna har varit döda här på bloggen. Men jag har varken haft tiden orken eller humöret för att skriva något här. Igår svek mitt humör mig rätt tidigt på dagen. Tankarna slutade snurra då jag for ut och åt med mina fina flickor på tatung! Efter det for vi till Lisa ett tag och jag var där tills dom andra for  vidare. Blev en rätt tidig kväll men någorlunda bra sömn. Idag var jag på dåligt humör redan då jag vaknade och hade ingen ork i kroppen alls. Alltid lika kul, visst? Men jag drog iväg och tränade iallafall. Efter det började jag fixa mig inför kvällen som började med grillat hos fint folk, mellanlandade med tårar och slutade med Julia och Isabell! Nu sitter jag är ensam framför datorn, ingen hemma och jag vill bara ha Rasmus här NUU!!!! Funderar även på vad jag ska göra? Se tv? Sitta här och göra nada? Lägga mig och sova?


saknar min pojke

Skola idag, dåligt humör, prat med finisar, träning, mat, tv, dator! Så har min dag sett ut i stort sätt. Inget intressant som vanligt. Börjar få lite panik över helgen, måste göra något! Saknar även min fina pojke en heel del.


´

Ni vet den där klumpen i halsen som aldrig tycks försvinna. Den där känslan av att vad man än gör, så räcker det inte. Hur hårt man än kämpar så är det aldrig tillräckligt. Hur några få ord kan sätta sig på hjärtat. Att dom där små orden kan både kännas som det bästa man hört, och som det värsta. Hur en enda person kan förändra allt. Hur den där personen liksom kan styra över dig. Det är som att man än en fjärrkontroll. Just den där personen vet exakt vilka knappar som leder till vad. Hur man kan hata en människa så obeskrivigt mycket, men älska en annan så mycket mycket mer. Alla dom där sömnlösa nätterna för det är den enda gången på dygnet man faktiskt hinner tänka på hur fan man egentligen mår. Då man är själv, allting är tyst, ingenting kan komma ivägen. Det är då allting bryter ut. Du är inte bra nog, du har inte gjort tillräckligt, nej men det där är fel, sådär får du absolut inte göra, det är sådana saker man får höra. Alla kommer ihåg då man gjort någonting fel, men ingen kommer ihåg då man gjort någonting rätt.

It's little things that only I know those are the things that make you mine

Ingen sovmorgon för mig idag inte, nää för vi skulle ha ett förbannat nationellt prov.. Det gick väl käpprätt åt helvete:') Så från 20 över 8 till halv 12 hade vi prov och efter det fick vi hål i 2 timmar sedan en timmes lektion sen for jag hem och hämtade träningskläder och mötte upp brudarna i stan. Träningen gick superbra idag känner jag, hoppas på lite träningsvärk imorgon! Annars känner jag mig inte duktig..bara jag som är sån:$?


bra sverige

Haha jag fick en kommentar av Emma att jag stavade kjol fel, jag hade alltså skrivit tjol istället. Men vafan? Man blir ju riktigt lurad av uttalet ibland alltså! Sorry to ya all som måste stå ut med mina stavningsfel ;) Någon som tror mig då jag säger att jag har VG i svenska?

Kläder

Jag satt i mitt rum och funderade lite över i vilket hörn i mitt rum jag skulle börja städa. Kom inte fram till något vettigt svar så jag drog ut en av mina jeans lådor och började rensa. Jag har fruktansvärt svårt för att göra mig av med saker, så som kläder skor prydnader och diverse saker. Jag vill helst inte ens slänga ett par håliga sockor..så jag ger dom till mamma och ber hon slänga dom då jag INTE ser på!! Så det gjorde lite ont i min "kan inte slänga saker" själ:$ Nu då jag satt omringad av kläder så tänkte jag att jag kan skriva lite om..vad jag brukar ha på mig, vad jag helst inte har på mig och vad jag absolut inte har på mig och sådaba saker. Jag hoppas att det  roar någon liten prick där ute iallafall!:)

  • Jag har oftast på mig en tjocktröja och jeans, ibland mjukisbyxor.
  • Ibland istället för tjocktröja så jag har antingen en skjorta eller en lite oversize tröja.
  • Dom enda gångerna jag sätter på mig en klänning är, julafton nyårsafton skolavsltning eller då det är föööör varmt för att leva på denna planet (vilket inte är allt för ofta) så är det rätt skönt att ha något luftigt på sig.
  • Jag avnänder aldrig kjol.
  • Jag följer inte mode, tycker man ska ha sin egen stil!
  • Jag hittar väldigt ofta kläder jag tycker är "snygga" men som jag inte själv skulle bära.
  • Jag tar helst inte på mig tajta kläder, förutom jeans, för jag gillar inte att visa mina former.
  • Jag är mer eller mindre beroende, om man ska kalla det så, av tjocktröjor sockar och underkläder.
  • Och om det räknas som kläder, så använder jag ofta mössa.
Så nu vet ni lite om mig och mina klädvanor om man kan säga så? lite större kläder, ibland mjukisar och mössa kanske ni tycker låter lite för killigt jag vet inte;) Men jag är väl lite mer som en pojkflicka haha:-)

Dator på lagning

Vi har skickat in våran bärbara på lagning och jag har inte orkat gå ner för trappen och startat den här datorn förän n hehe.

Idag var jag iallafall på erikslid hela dagen. Hände inte så mycket där förutom att jag höll på blåsa iväg som en liten vante. Efter det for jag hem och har sussat ett tag och kollat på tv. Jag tog mig även i kragen och kollade gamla bilder på den här datorn, tog dock ett tag innan jag kom på vart fasen jag hade gömt min mapp haha:D Har inget alls mer att säga så ni får klara er med detta ointressanta lilla inlägg tills vidare:) Det kommer nog även bjudas på gamla bilder här ett tag eftersom jag inte har  några andra;)


Vad säger ni, brunhårig igen;)?

Blickarna som tänder

Jag har tagit det lugnt hela dagen med älsklingen vid min sida. Myst framför film, pratat skrattat och busat lite. Jag kom hem kring halv 7 och då fick jag i mig lite mat men det ångrar jag...jag har inte varit såhär illamående på länge, ruskigt bra tajming med tanke på att skolan börjar imorgon-.- Men påsklovet är ju om 3 eller 4 veckor, så så länge är det inte kvar innan man får lite lugn och ro igen. Längtar redan!

Jag hoppas på mitt liv att vi får våra klasströjor imorgon så jag kan mysa i den på tisdag då vi har friluftsdag då jag ska sitta med mina tjejor i erikslids backen. Vi beställde dom typ just efter jul men eftersom min klass är så seriös och så väldigt snabba på att ta tag i saker så hade nästan ingen orkat lämna pengar förän förra månaden. Aja, nu ska jag lägga mig i sängen och hoppas på att få sova bra inatt så jag är utvilad imorgon. Så förhoppningsvis kommer det bli en tidig kväll!


mumrik

Älsklingen for ut med bjurre för ett tag sen så jag sitter här själv. Så jag satt på en film samtidigt som jag knaprar i mig mina mumrikar:$ Jag tackar gud för att dom finns! Det finns nog inget bättre än ismumrik, hallon och päronmumrik:$ Alla som inte har smakat kan jag bara meddela att ni har missat något stoooort!!!
Nää nu ska jag lägga mig i sängen igen och fortsätta se filmen och vänta på att älsklingen ska komma tillbaka!

Im stronger than you

Imorse for jag och tränade med pappa och hans kompis. Tog det rätt lugnt med tanke på att jag tränade igår också. Efter det for jag hem och gjorde mig lite lunch innan jag gick in i duschen. Nu sitter jag rätt så klar för kvällen på mitt golv. Bara kläderna och maten klar nu innan jag far iväg till älsklingen och spenderar natten där!:)

Vad gör ni andra ikväll då?=)

kaos

Mitt humör och min ork föll längre ner än botten idag och ligger kvar där fortfarande så jag for inte och tränade som jag tänkte..Får se om jag kanske far någon timma efter middagen istället. Annars får jag ta igen dagens träning imorgon så då blir det hårdträning isf. Fast, då kommer jag vara slut på kvällen och det vill jag ju inte heller eftersom jag ska till älsklingen. Äsch, kanske kör både idag och imorgon istället. Får se..


J.E I.L

Gårkvällen spenderades med Julia och Isabell! Först färgade vi Isabells hår, blev jättefint! Sen for vi ut med blåa faran som Julia säger;) Busade på, hade allsång, åt godis, blev jagade, massor av skratt och prat! Jag hade en toppenkväll och sov som en stock kan jag ju lova! Haha jag har aldrig sett en människa så rädd i mitt liv tror jag...Julia körde och vi var påväg upp för backen till vitbergsstugan:

Jag: Julia varför slutar du gasa?
Julia: MEN JAG GASAR JUU!!!!
Jag: haha men lägg av det gör du inte alls..
Julia: MEN VI GLIDER JU LINNEAAA
Jag: men sluta...:(
Julia: LINNEA KAN DU KÖRAAAAA
Jag: Ja men lägg i handbromsen då så byter vi plats
*Julia lägger i handbromsen och vi börjar glida ner för backen ännu fortare, så jag hoppar ut genom epan, mer eller mindre ramlar bakom epan för det var glashalt...och fick byta plats med Julia samtidigt som hon håller i broms m.m*
Sen fick vi rulla baklänges ner för hela backen typ-.- Snacka om halt alltså!

Hahah gud vilken kväll:( Aldrig skrattat så mycket, och har nog aldrig skrattat så mycket åt Julia förut:( hahaha förlåt sötnos!


Nä men nu sitter jag iallafall rätt nyvaken i soffan, fick paket hemskickat också! Happy face:') Jag har använt mig av samma parfym av Jessica Simpson i..3 år nu tror jag? Och nu har det kommit 2 nya dofter, Fancy me tror jag ena hette och Fancy nights. Mamma hade klickat hem Fancy night åt mig så jag skulle få testa den, men jag har än inte bestämt mig på om den luktar gott. Men jag tror nog det ska funka!:D




Tävling



Jag är med i en tävling på facebook där man har chansen att vinna 2 valfria Jeffrey Campbell skor! Ni kan också ta chansen att vinna, allt ni behöver göra är:

Gilla Sabismode.se på facebook
Dela även bilden på facebook, alltså den ni ser här ovan

Efter det är ni med och tävlar om dessa underbara skor!:)


Världens finaste pojke

For till älsklingen i måndags men kom dit rätt sent om jag minns rätt så vi såg bara lite simpsons sen gick vi och la oss. Dagen efter, alltså igår så for jag Rasmus och hans lillebror ut och körde skoter. Jag som hade lovat mig själv att aldrig sätta mig på en skoter igen, men det löftet gick inte att hålla. Det var faktiskt riktigt roligt, och jag var mycket lugnare denna gång. Kan bero på att jag litade på finaste eftersom jag åkte med han! Och solen sken som bara den gud så skönt det var! Efter skoteråkandet så satt jag mest och "solade" medans grabbarna jobbade på;) Senare på dagen for vi och köpte lite mat och käkade det framför simpsons och efter det blev kvällen rätt så lugn! Vaknade idag rätt tidigt var dööötrött men kunde lik förbannat inte somna om så jag låg och väntade på att älsklingen skulle vakna men det gjorde han ju inte..men tillslut så lyckades jag somna om. Vad har vi gjort idag då..inte mycket alls egentligen. Nu har jag varit hemma några timmar och ska iväg och träna, sedan får jag väl se vad kvällen har att erbjuda!:)



shout it out

Det blev ännu en sväng in till stan för att förnya ppillerna. Hann även då gå lite på stan och kolla grejor, önskade jag var miljonär:/ Nu ska jag iallafall städa sen ska jag och mamma laga middag.

Ikväll vet jag inte vad som händer? Hoppas på något roligt iallafall!

J.E

Drog mig till stan idag på morgonen och tränade med Julia i en och en halv timma! Duktiga tjejor vi är hehi. Vi tvärsprang på stan innan hon fick hämtning och jag fick med mig en ny bikiniöverdel och en ny färg av "carligsjeansen". Så nu är jag ännu mer pank än jag nyss var. Har alltså köpt kläder med pengar jag inte har, BRA jobbat Linnea..!


Wallander - Vittnet

Blev ändrade planer igår, for förbi Adam och plockade upp Rasmus och vi for vidare till honom. kom hem kring 5 idag och då åt jag middag sedan kände jag för att baka lite. Och nu efter lite kortspel och gott så ser jag mamma och pappa och ser Wallander - Vittnet. Efter det vet jag inte om jag ska sova eller se en till film, men skriver inget mer ikväll iallafall:)


Söta daddlar och fikon

Jag har nyss ätit fondue, huuur gott som helst! Nu ska jag bänka mig i soffan framför melodifestivalen och hoppas på att det inte är lika katastrof som den tidigare gången jag såg. Blir en rätt lugn kväll för min del och vi får se om jag kanske hinner med att rita lite också. Saknar även min älsklings pojke och hoppas på att få vara med han snart!♥ Vad gör ni andra ikväll då:)?


Saknar mina naglar:( Och nej!!! Det är inte lösnaglar även fast det ser ut som gelenaglar typ!

Night flight

Tredje året i rad jag jobbat på Nf nu, men detta var nog det bästa året! Jag pallrade mig dig halv 6 och vi skulle fixa till det sista innan insläppet började. Sedan rullade kvällen på som vanligt! Ismen var ju där och spelade och dom spelade en låt för mig Julia Lisa och Isabell hehe!! Sedan tog jag och F lite kort med dom innan det blev tillbaka till arbete. Orkar inte skriva så mycket mer om det?

Idag då? Vaknade med huvudvärk, känner mig otrooooligt bakis men det är jag ju dock inte..ska tycka synd om mig själv framför tvn med Citron yoghurt!


angel

Haha jag orkar verkligen inte!!! Varför ska allting gå så bra för mig? Min mensvärk ger sig inte och jag vill bara spy hela tiden för det gör så ont och jag mår så jäkla dåligt..sen är mitt humör allt annat är bra. Och jag försov mig imorse så jag fick slänga på mig kläder och fara till skolan på typ 5 min och därför hann jag ju inte äta frukost, OCH det var potatisbullar till lunch...äckligaste som finns! Så med det sagt, dåligt humör, hungrig som en gris, arg, trött som jag vet inte vad (inga många timmars sömn inatt..vet inte vad som händer kan aldrig sova längre:S) och jag känner mig fulare än ett fjäll som trillat loss från en fisk..


Utan smink, risigt hår och världens mysigaste tröja♥

RSS 2.0