Width =1200; // ange bredden på sidan som ska snöas in... Height =7000; // ange höjden på sidan som ska snöas in... Count =50; // antal snöflingor OBS! ange inte för stort antal! MaxStep=3; // max steg i rörelsen MinStep=1; // min steg i rörelsen MaxFlake=10; // max storlek på snöflinga MinFlake=4; // min storlek på snöflinga PosX = new Array(); PosY = new Array(); StepX = new Array(); StepY = new Array(); StarSize=new Array(); for (i = 0; i < Count; i++) { PosX[i] = Math.random()*Width; PosY[i] = Math.random()*Height; StepX[i] =MinStep+Math.random()* -MaxStep; StepY[i] =MinStep+Math.random()* MaxStep; StarSize[i]=MinFlake+Math.random() * MaxFlake; document.write(""); } function animate() { for (i = 0; i < Count; i++) { PosY[i] += StepY[i]; PosX[i] += StepX[i]; document.getElementById("Obj"+i).style.visibility = "visible"; if (PosY[i] > Width || PosX[i] > Height || PosX[i]<0) { // starta om från toppen av sidan när mitten nås PosX[i] = Math.random()*Width; ///2 PosY[i] = -20; StepX[i] = MinStep+Math.random()* -MaxStep; StepY[i] = MinStep+Math.random()* MaxStep; } document.getElementById("Obj"+i).style.top = PosY[i] + "px"; document.getElementById("Obj"+i).style.left = PosX[i] + "px"; } setTimeout("animate()", 50);// hastighet } setTimeout("animate()", 1000);

I see me in your eyes and I'm the tears you cry

Idag har jag varit riktigt duktig. Fick mig upp i tid, tog mig till stan i tid. Fixade klart det sista på körskolan och efter det for jag till jobbet. Hade egentligen inte jobb idag men jag tog mig i kragen och städade upp där, det var ju ex antal år sedan det gjordes nu och jag klarar inte av att det ska vara sådär äckligt..Dessutom får jag ju pengar för det. MEN någon enstaka minut efter jag började så ångrade jag mig.

Dom som känner mig, och har läst här ett tag vet att jag är tokrädd för smpkryp. Inget jag gillar med mig själv men tyvärr är det så. Av någon anledning fick jag för mig att vända sopen upp och ned, kanske var för att jag skulle få ner döda flugor som hängde i taket..och vet ni vad som händer då? Jo det trillar ut 7st döda flugor från skaftet på sopen?!?! Sen efter ett litet tag upptäcker jag att det är flugbon i alla tre lampor som finns där inne. Så då jag skulle dammtorka runt flög det ut i helvetet många flugor därifrån, runt mig och sedan ut. Men dom små jävlarna smög sig tillbaka in igen.. Och sist men inte minst, ni vet då man skurar så vrider man ur vattnet i en sak som sitter på hinken, skulle göra det och då ville den där förbannade hinken inte stå upp längre som den gjorde så fint i hela 10 min före, så hela hinken rinner ut på golvet vilket slutade med att det såg ut som en pool där inne, tyvärr utan att överdriva. Jag plaskade omkring där hur länge som helst innan jag fått upp det där äckliga vattnet.

Som några också vet, spec Daniel som måste stå ut med mig och mina knasigheter så mycket så tycker jag småbarn är otroligt söta! (Undantag då dom är jobbiga..) Dom ser ju bara för goa ut. Iallafall så kom det massor av barn i omgångar och frågade om jag skulle visa någon film för dom idag, men tyvärr får jag inte göra det då det är dagstrav. Så jag sa till dom att jag inte får visa någonting idag. Kände mig en aning dum då dom gick iväg men jag kan ju inte göra något åt det..Sen kommer det en tjej på kanske 4-5år så grymt bedårande unge, hur söt som helst och en aning charmig också. Hon går fram försiktigt och kollar ner lite i marken och fnissar och sen frågar hon om jag ska visa något, och då sa jag att det kan jag tyvärr inte göra idag..då vänder hon sig om och springer till sin mamma och pappa och gråter för att det inte är öppet. Då vart jag faktiskt ledsen i ögat på riktigt, fick nog och gick och klagade. Så man ska göra right? Klaga på chefen om att hon gör fel på jobbet? Då jag tänker efter kanske det inte var så smart men vi får se hur hon gör senare. Skrev ner lite behövliga saker på en lapp (klagomål) och skickade den upp till henne. SÅÅÅ hoppas att hon tar till sig alla mina punkter och fixar detta.

Nu har jag skrivit alldeles för mycket känner jag, hoppas att ni orkar läsa allt mitt tjoller och onödigt skrivande!:)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0