Width =1200; // ange bredden på sidan som ska snöas in... Height =7000; // ange höjden på sidan som ska snöas in... Count =50; // antal snöflingor OBS! ange inte för stort antal! MaxStep=3; // max steg i rörelsen MinStep=1; // min steg i rörelsen MaxFlake=10; // max storlek på snöflinga MinFlake=4; // min storlek på snöflinga PosX = new Array(); PosY = new Array(); StepX = new Array(); StepY = new Array(); StarSize=new Array(); for (i = 0; i < Count; i++) { PosX[i] = Math.random()*Width; PosY[i] = Math.random()*Height; StepX[i] =MinStep+Math.random()* -MaxStep; StepY[i] =MinStep+Math.random()* MaxStep; StarSize[i]=MinFlake+Math.random() * MaxFlake; document.write(""); } function animate() { for (i = 0; i < Count; i++) { PosY[i] += StepY[i]; PosX[i] += StepX[i]; document.getElementById("Obj"+i).style.visibility = "visible"; if (PosY[i] > Width || PosX[i] > Height || PosX[i]<0) { // starta om från toppen av sidan när mitten nås PosX[i] = Math.random()*Width; ///2 PosY[i] = -20; StepX[i] = MinStep+Math.random()* -MaxStep; StepY[i] = MinStep+Math.random()* MaxStep; } document.getElementById("Obj"+i).style.top = PosY[i] + "px"; document.getElementById("Obj"+i).style.left = PosX[i] + "px"; } setTimeout("animate()", 50);// hastighet } setTimeout("animate()", 1000);

Take a look around

Nu har jag nyss vaknat från min powernap som behövts ända sen jag vaknade imorse! Fick mig upp som den slitna krigare som jag är kvart i 6 och började göra mig klar, lyckades med samma stil igår men då gick det inte lika trögt som idag. Skolan var rätt seg, ingen jobbig dag men jag vaknade aldrig riktigt och jag fick feber mitt i allt så jag fick slippa fysiken och fara hem. Har legat i soffan sedan dess och sett oth, somnade mitt i senaste avstnittet jag kollade på så det blir att se om det antingen inatt då allt folk dragit eller imorgon.

Igår var det ju första skoldagen för min del på 2 veckor och det gick prima. For till nordanå och såg teater på eftermiddagen vilket inte var någon höjdare..Jag och Sinicca for in till stan efter det och träffade lite folk sen mötte vi upp Andreas och  tog bussen till mina underbara vänner Daniel och Tilda!! Verkligen jättelänge sedan jag träffade Tilda så det var kul:D Dock fick jag mig en liten panikslagen stund i tårar på kvällen..jag är jätte rädd för tomtar och har varit det sedan jag var nyfödd, alla bebisar är väl rädd för tomten men det släppte aldrig för mig. Sååå då vi började närma oss Daniels place såg jag att det stod några ute på trappen. Trodde ju såklart att han och Tilda redan var ute, men dom stog förbannat stilla och såg även att det stod någon nedanför också. Självklart vart jag nyfiken och frågade Andreas vad det var, hans svar var ju självklart tomtar. Paniken grabbade tag i mig och tyckte att jag skulle vända men det tyckte inte Sinicca och Andreas..så jag gick med tunga steg fram till huset där jag tyckte att jag kunde få stanna ett tag och samla mod till att gå in som jag kanske behövt en vecka på mig att förbereda men så tar Andreas tag i mig och liksom puttar och sliter mig fram till tomten för han tyckte att jag skulle hälsa. Tyckte inte jag och Sinicca hjälpte mig så vi fick oss in på baksidan eller vad man nu ska säga att det är och jag tyckte jag var hur duktig som helst som fått mig förbi den där stora jäveln som kollade på mig då jag upptäckte tomtar överallt. Så jag kutade gärnet ut därifrån med tårarna flygandes och tog mig till vägen då äntligen Daniel och Tilda fått sig ut och Andreas tyckte det ju var så jäkla kul så han skulle visa hur rädd jag vart för dom också..självklart så skulle skadeglada Daniel "garva läppen av sig"..alla tyckte det var sjukkul utom jag.

Varför rädslan av tomtar alltid suttit i är för att då jag var jätteliten så hade vi en stor tomte i soffan som jag tyckte var lite läskig och så smart som jag var så sa jag det åt min kära brodet som då slet bort huvudet på tomten och sprang och jagade mig med det där förbannade huvudet. Syskonkärlek på hög nivå tycker jag♥ hm:(


Nog om mitt tomte snack nu, måste pallra mig till mitt rum och städa som en raket som just flugit iväg så jag blir klar innan mamma kommer hem. Sen ska jag hjälpa Annie och plocka fram skor och lyssna på hon när hon argt gör sig klar som alltid brukar gå så bra, hihi. Efter det så kommer Hedströms och det blir att käka och bara ha det trevligt!! Skriver mer senare, tjing.


Vi är en.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0