Width =1200; // ange bredden på sidan som ska snöas in... Height =7000; // ange höjden på sidan som ska snöas in... Count =50; // antal snöflingor OBS! ange inte för stort antal! MaxStep=3; // max steg i rörelsen MinStep=1; // min steg i rörelsen MaxFlake=10; // max storlek på snöflinga MinFlake=4; // min storlek på snöflinga PosX = new Array(); PosY = new Array(); StepX = new Array(); StepY = new Array(); StarSize=new Array(); for (i = 0; i < Count; i++) { PosX[i] = Math.random()*Width; PosY[i] = Math.random()*Height; StepX[i] =MinStep+Math.random()* -MaxStep; StepY[i] =MinStep+Math.random()* MaxStep; StarSize[i]=MinFlake+Math.random() * MaxFlake; document.write(""); } function animate() { for (i = 0; i < Count; i++) { PosY[i] += StepY[i]; PosX[i] += StepX[i]; document.getElementById("Obj"+i).style.visibility = "visible"; if (PosY[i] > Width || PosX[i] > Height || PosX[i]<0) { // starta om från toppen av sidan när mitten nås PosX[i] = Math.random()*Width; ///2 PosY[i] = -20; StepX[i] = MinStep+Math.random()* -MaxStep; StepY[i] = MinStep+Math.random()* MaxStep; } document.getElementById("Obj"+i).style.top = PosY[i] + "px"; document.getElementById("Obj"+i).style.left = PosX[i] + "px"; } setTimeout("animate()", 50);// hastighet } setTimeout("animate()", 1000);

I tried my best to be guarded but I'm an open book instead

Har inte skrivit något i helgen så vitt jag vet. Så jag kan ju ta mig i kragen och berätta lite. På fredagkvällen bilade jag med trevligt folk sen hamnade vi hos Chris och spelade alias. Verkligen sjukt roligt spel. På lördagen på dagen så for jag till ursviken med mami och papi och skulle fira min kära morbror som fyllt 30, grattis! Men han låg mest och sov så bakis som han var..ssenare på kvällen for jag ut och bilade igen och efter det hamnade vi åter igen framför spelet. Och idag har jag slitit häcken av mig på jobbet och planerat att bli av med 550kr..illa.



Medans tankarna snurrar och jag lix har uppe denna för tillfället och många andra tillfällen väldigt tråkiga och dystra sida så kan jag väl skriva lite annat också. Jag har under några ynka minuter kommit på att jag verkligen hatar idioter. Om sanningen ska fram så kan jag snacka förbannat mycke skit om folk jag inte tycker om, fel av mig men sån råkar jag vara. Men då är det dock inte oskyldiga personer, utan dom som verkligen tigger om det. Iallafall, jag förstår inte varför allt och alla har blivit så jävliga. Alla snackar skit, alla behandlar folk riktigt dåligt, dom flesta tänker bara på sig själv och ingen bryr sig om hur andra känner. Själv är jag en stark person enligt min egen åsikt vet att vissa andra tycker det också men säkert inte alla. Jag som dom flesta andra kan ta en hel del skit, lasta på sig saker och spotta ut det på andra. Ibland undrar jag om vissa personer letar efter dom "starka" personerna och tänker: fan hon/han kan jag driva med, snacka skit om, slå och diverse andra saker utan att det ens skulle skada minsta lilla. Men hallå, jag menar visst finns det folk som är starkare än andra, folk som är gudomligt starkare än andra till och med. Men det ger inte folk rätten till att bete sig sådär. Nu tänker jag inte sitta och berätta om min situation om jag ska uttrycka mig så. Men jag blir så jäkla less, att ständigt höra att folk snackar om en. Att veta att dom tror att dom kan säga saker utan att man tar illa vid. Men det är inte styrkan som spelar någon roll, för varje litet ord tar på alla på något sätt. Det spelar ingen roll om man är stark eller svag för såna saker, det gör ont hur som helst. Kanske inte just då, kanske man inte tänker på det. Men det kommer alltid dagar då man bryter ihop totalt för allt skit man lastat på sig. Jag tycker att alla borde tänka på vad fan som håller på med. Jag har gjort misstag, stora som små. Det har nog alla. Men jag tycker att det här börjar gå över styr. Alla säger att dom inte tycker om Skellefteå för att det är så mycket skitsnack osv, men tänk efter. Är det staden ni ogillar eller är det folket som bor i den? För det är ju inte själva Skellefteå som snackar skit eller hur. Alla säger att dom ska flytta härifrån, och enligt mig tycker jag det är fegt om man flyttar bara för allt skitsnack. Då har ni låtit dom vinna, dom som snackar. Stå upp för er själva, lev livet och tänk inte på allt snack. Berätta inte allting för alla och om ni säger något, tänk på vad och till vem ni berättar det för. Jag vet inte vad det här inlägget hade för mening. Men ja..det får publiceras iallafall.

Kommentarer
Postat av: juuulia

bra skrivet linnea gumsan!

2011-01-16 @ 20:08:16
URL: http://jjuuliaenmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0