Width =1200; // ange bredden på sidan som ska snöas in... Height =7000; // ange höjden på sidan som ska snöas in... Count =50; // antal snöflingor OBS! ange inte för stort antal! MaxStep=3; // max steg i rörelsen MinStep=1; // min steg i rörelsen MaxFlake=10; // max storlek på snöflinga MinFlake=4; // min storlek på snöflinga PosX = new Array(); PosY = new Array(); StepX = new Array(); StepY = new Array(); StarSize=new Array(); for (i = 0; i < Count; i++) { PosX[i] = Math.random()*Width; PosY[i] = Math.random()*Height; StepX[i] =MinStep+Math.random()* -MaxStep; StepY[i] =MinStep+Math.random()* MaxStep; StarSize[i]=MinFlake+Math.random() * MaxFlake; document.write(""); } function animate() { for (i = 0; i < Count; i++) { PosY[i] += StepY[i]; PosX[i] += StepX[i]; document.getElementById("Obj"+i).style.visibility = "visible"; if (PosY[i] > Width || PosX[i] > Height || PosX[i]<0) { // starta om från toppen av sidan när mitten nås PosX[i] = Math.random()*Width; ///2 PosY[i] = -20; StepX[i] = MinStep+Math.random()* -MaxStep; StepY[i] = MinStep+Math.random()* MaxStep; } document.getElementById("Obj"+i).style.top = PosY[i] + "px"; document.getElementById("Obj"+i).style.left = PosX[i] + "px"; } setTimeout("animate()", 50);// hastighet } setTimeout("animate()", 1000);

magic

Märkte igår att jag hade hål i mina underbara carlingsjeans...eller det är typ inte hål. Det är mer som om trådarna åkt isär från varandra så det ser ut som bara ja jag vet inte hur jag ska förklara..Men jag måste iallafall ha ett par nya direkt dom kommer! Och imorse då jag hade tagit på mig dom ljusa carlingsjeansen så tänkte jag att jag måste ju kolla för säkerhetens skull att det inte är hål i dom också! Men visst fan skulle det vara de nog...Fick panik och bad mamma ringa Carlings direkt hon hade tid så Emelie la av ett par åt mig så jag kunde komma och köpa dom då jag slutat skolan. Känns skönt att jag har dom, men det svider i börsen!

Förutom mitt jeans kaos så har det varit en bra dag idag. Låg och drog mig till kl 9 imorse och då jag tog mig krafter till att lyfta upp telefonen möttes jag av världens finaste sms från världens finaste Rasmus! Det gjorde min dag! Med ett leende studsate jag upp ur sängen och gjorde mig lite frukost innan jag gjorde mig klar och for till skolan. Skolan gick underligt bra idag. Ganska slappt men det gick finemang! Jag har inte ens varit lite arg idag! Men jag tror det beror mycket på att jag blev så glad av smset jag fick. Såååååå, det är en bra dag för mig idag!:) Nu ska jag stoppa i mig lite käk innan jag slår igång någon serie!


Kommentarer
Postat av: Linnea

älskar när man får fina sms:]

2012-02-08 @ 18:48:09
URL: http://bloggendettalasom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0