Width =1200; // ange bredden på sidan som ska snöas in... Height =7000; // ange höjden på sidan som ska snöas in... Count =50; // antal snöflingor OBS! ange inte för stort antal! MaxStep=3; // max steg i rörelsen MinStep=1; // min steg i rörelsen MaxFlake=10; // max storlek på snöflinga MinFlake=4; // min storlek på snöflinga PosX = new Array(); PosY = new Array(); StepX = new Array(); StepY = new Array(); StarSize=new Array(); for (i = 0; i < Count; i++) { PosX[i] = Math.random()*Width; PosY[i] = Math.random()*Height; StepX[i] =MinStep+Math.random()* -MaxStep; StepY[i] =MinStep+Math.random()* MaxStep; StarSize[i]=MinFlake+Math.random() * MaxFlake; document.write(""); } function animate() { for (i = 0; i < Count; i++) { PosY[i] += StepY[i]; PosX[i] += StepX[i]; document.getElementById("Obj"+i).style.visibility = "visible"; if (PosY[i] > Width || PosX[i] > Height || PosX[i]<0) { // starta om från toppen av sidan när mitten nås PosX[i] = Math.random()*Width; ///2 PosY[i] = -20; StepX[i] = MinStep+Math.random()* -MaxStep; StepY[i] = MinStep+Math.random()* MaxStep; } document.getElementById("Obj"+i).style.top = PosY[i] + "px"; document.getElementById("Obj"+i).style.left = PosX[i] + "px"; } setTimeout("animate()", 50);// hastighet } setTimeout("animate()", 1000);

life

jag läste ofta marcusminnesfond bloggen förut, var nära på att börja gråta nästan varje gång jag läste ett inlägg där. och nu har jag under kvällen passat på att läsa dom inlägg jag inte läst förut. där står det bland annat att en sak som är sann. det är att man vaknar på morgonen, till en ny dag och nya händelser. man tror att man vaknar till en dag som alla andra, att allting är som vanligt. men sen helt plötsligt kan hela livet förändras, bara på någon sekund kan allt förändras. det handlar inte bara om hela livet, men saker och ting förändras för varje sekund. mer eller mindre bra saker.

man ska inte alltid ta saker för givet, men man ska heller aldrig sluta hoppas. om det handlar om två personer, och en inte får som den vill, som den hoppades skulle få. så behöver man inte dra ut det på vänskapen. det är så för många, och för mig. inget jag tycker om, men man får väl acceptera hur en annan person vill ha det. om den vill vara kompis med en så får den vara det om man själv vill. men om den inte vill det, och du själv vill det. så tänk efter, det kanske är det bästa. eller så vill man bara göra den andra personen glad, lycklig..det var det jag ville göra, och jag försökte. men jag misslyckades. det har varit så här en gång förut. så jag kan hantera det bättre den här gången. men jag har aldrig trott att man kunde bli så sårad av att man misst en kompis, som på det sättet jag vart. jag har många, har förlorat många och har fått många vänner. vissa kommer vissa går, men jag antar att så är det. man kan inte kräva av en person att den måste stanna hos en. för det kan man inte, och så är det inte. vissa följer med hela livet. andra kanske växer ifrån varandra. men kom ihåg alla som läser det här. om du inte får som du vill, dra inte ut det på vänskapen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0